Vaze, tényleg te vagy az?!
Ilyen egyszerűen lerendezed?
Szóval:
1: Attól, hogy valaki megvesz egy ilyen motort, nem azt jelenti, hogy tud motorozni. Sajnálatos dolog ez így ahogy van, de sajnos így van, rengeteg példa van rá.
2: A GSX 3,2 sec alatt van 100-on. Gyári állapotban is 126 Nm-t tud. Ha egy ilyen gépet lenyomsz bármelyik motoroddal 160-ig, akkor tényleg fasza emberke vagy.
Szerintem keríts egy olyan embert, aki tud motorozni, tedd az alá ezt a fos/szar sor4 autót, és azzal versenyezz...
160-nal városban? Gratulálok. Te is vérbeli fasza csávó vagy.
Az embereknek éppen az ilyen állatok miatt alakult ki a jelenlegi negatív véleményük a motorosokról.
Ezt a lámpánál túrázgatást meg pont a kis suhanc 2T-sek szokták állandóan játszani. Az 50-es Simsontól a 250-es TZR-en át az összes. Az ismerős srácoktól néha meg is kérdezem, hogy: mi van, nincs rajta alapjárat?
Hát persze, csak lehet, hogy ők nem akartak veled gyorsulni, hanem egyszerűen csak elindultak és kész...
Te meg azt hiszed, ha valamit legyorsulsz, akkor az már verseny volt...
Látom nem próbáltad még a KX250F-et.
Elég hatékonyan lehet vele menni, és nem is nehéz. Igaz közel sem olyan erős, mint 1 250 2T, de pl supercrossban szerintem simán ott van mellette.
GSX 1400-rol csak annyit,hogy 2 eve varosban (deli pu-nal) gyorsultam egy ilyennel,igaz,hogy azon 2 szemely ult de csak a kovetkezo lampanal ert utol es mind2 embernek ugy kellett osszeszednie az allat a foldrol,mert nem tudtak min ulok.
4T FUCK!
Dadiiiis................. fogadd el hogy erre rábasztál kirááály mito után valami 4T szar dna.......... pffff
most te vagy a ló másik oldalán és most mi basztatunk a szar 4T miatt
Fireball tőled már megszoktuk, hogy mindig faszságokat írsz,, kár is ezt arra fogni, hogy fáradt vagy...
A Te mitód után bármire átülnék :))))) Amúgy mibajod a DNA-val kistakony, haa???
ja baze,aszittem,h amit bence írt,azt is dadis írta..
big lol..fáradok,mek is aludni,csak tisztázom h mivan
dadis...azé az a dna mégiscsak 1 robogó
azé én nem ülték át mito után 1 olyan kávédarálóra...ahogy haver mondaná ,a robogósok a dark side..
Ilyen egyszerűen lerendezed?
Szóval:
1: Attól, hogy valaki megvesz egy ilyen motort, nem azt jelenti, hogy tud motorozni. Sajnálatos dolog ez így ahogy van, de sajnos így van, rengeteg példa van rá.
2: A GSX 3,2 sec alatt van 100-on. Gyári állapotban is 126 Nm-t tud. Ha egy ilyen gépet lenyomsz bármelyik motoroddal 160-ig, akkor tényleg fasza emberke vagy.
Szerintem keríts egy olyan embert, aki tud motorozni, tedd az alá ezt a fos/szar sor4 autót, és azzal versenyezz...