Hol lehet ilyen katalogust találni vagy vami leírást mert én sehol nemtaláltam a netem mennyi olaj kell a motorba ,lengéscsillapitóba ,gimik mérete VALAMI általános leírásra gondoltam tudvalaki ilyen oldalt ahol fent vannak ezek ???
hy!
én most vettem egy mitot és nem ment csak 120-at és vettem bele katalogusból kinézett gyertyát és 160-at megy és semmit nem állítottam rajta ugyhogy gondolkozz el egy uj gyergyán
van, dobd el emailba az msn címed, a kishapsi@freemail.hu-ra és fölveszlek.
mert sajnos egy pár nem kelletes ember is fölvett, mig fönn volt az adatlapomon az msn cimem
okok, köszi szépen!!!!
Csak tudod most van ez a másik ügyem is és ez idegesít.... Még azt sem vittem el.... Bár amiatt nem is fogom, mert 10.000 Ft a felmérés.... És ugye én vagyok a hibás akkor minek méressem fel....
Van MSN-ed Kishapsi?
csaba
ahoz a biztositohoz kell bemenned ahol a károkozonak van a gépjárműbiztositása.
én azt ajánlom hogy egyből a központba menj be ne vmi kis helyi képviseletbe mert az lelassitja a dolgot.
haveromnak a kocsiját törték össze. és ő is egyből az alince hungária székhelyére ment, és ott még aznap meg volt a kárfelmérés, és 2 héten bellül utalták a pénzt.
1998-as gyártású Cagiva Planethez vennék hátsó lánckereket, a JT és Sunstar adatbázisa szerint No.-701.41 fog, ezzel szemben ami rajta van 43 fogú és valami egész más helyen lévő 5 furattal rendelkezik.
Járt már igy valaki? Milyen márkájú az eredeti lánckerék? Tudja ezeket valaki? Plz válaszoljatok.
Csáó! tudnátok mondani minnél több olyan oldalt ahol eladó motork vannak?főleg Cagiva?motor.hu, hazsnaltmotor.hu hasznaltmotorok.hu motorpiac.hu ezeken kívül vannak még? előre is köszi
Ja bazzz.... Tegnap megcsináltam, hogy feltudjak menni Citára, vigyáztam mint állat, mert féltem még múltkori baleset miatt, erre állok egy helyben és rámtolatnak..... Adott betétlapot és el is isemrte....
Ilyenkor mit kelll csinálni??? Be kell vinni a motort biztosítóhoz? VALAKI NEM TUDJA?
A motor kilet probálva és motor generálon eset át 127 km volt benne generál ota !!!
De én nem megyek vele mint az ökör,de azért jó lenne ha menne 130-140 net .
Ezeket a folytásokat hogy a francba lehet kiszedni belöle ????
Egyébként Svájci a motor.
Szerintem biztos hogy le van folytva. Ha 1-es meg 2-esbe megy mint ökör hármasba meg már nem nagyon akkor biztos hogy folytva van. 3-asba a 8 ezer az úgyis kb 80-at jelent. Biztos ausztriából vagy németországból behozott mert ott sok ilyen van hogy 80-as folytás van benne. Ha eléred akkor letiltja a gyújtást azért van olyan fura hangja. Kiiktatni nemtom hogy lehetne.
Nos,én konkrétan nem azt kértem,hogy olyanok írjanak akik nem cserélik:)
hát én nem adom a mocim
ADM X2 4200 Proci
Arctic Freezer 64 Pro hűtő
2x512ddr 400 ram
MSI NX 7600GT Vga
Samsung 80GB SATA Hdd
Maxtor 40GB Sata Hdd
1.44 Fdd
LG Combo Drive
Asus DVD RW
Feket Scorpio ház+400W táp
Fekete Rack
Logitech optikai egér(Fekete)
Samsung multimédiás bill.
HP 1730 multimédiás TFT moncsi
Ezem lenne!Ha valaki esetleg el akarja cserélni a mociját,szóljón
én most vettem egy mitot és nem ment csak 120-at és vettem bele katalogusból kinézett gyertyát és 160-at megy és semmit nem állítottam rajta ugyhogy gondolkozz el egy uj gyergyán
aha,monta rafaj,hogy látott menni téged a főuccán
nah akk műxik?faszán megy minden?
akk eladod vagy mi lesz?
mert sajnos egy pár nem kelletes ember is fölvett, mig fönn volt az adatlapomon az msn cimem
Csak tudod most van ez a másik ügyem is és ez idegesít.... Még azt sem vittem el.... Bár amiatt nem is fogom, mert 10.000 Ft a felmérés.... És ugye én vagyok a hibás akkor minek méressem fel....
Van MSN-ed Kishapsi?
ahoz a biztositohoz kell bemenned ahol a károkozonak van a gépjárműbiztositása.
én azt ajánlom hogy egyből a központba menj be ne vmi kis helyi képviseletbe mert az lelassitja a dolgot.
haveromnak a kocsiját törték össze. és ő is egyből az alince hungária székhelyére ment, és ott még aznap meg volt a kárfelmérés, és 2 héten bellül utalták a pénzt.
1998-as gyártású Cagiva Planethez vennék hátsó lánckereket, a JT és Sunstar adatbázisa szerint No.-701.41 fog, ezzel szemben ami rajta van 43 fogú és valami egész más helyen lévő 5 furattal rendelkezik.
Járt már igy valaki? Milyen márkájú az eredeti lánckerék? Tudja ezeket valaki? Plz válaszoljatok.
Üdv: Zsolt
Ilyenkor mit kelll csinálni??? Be kell vinni a motort biztosítóhoz? VALAKI NEM TUDJA?
De én nem megyek vele mint az ökör,de azért jó lenne ha menne 130-140 net .
Ezeket a folytásokat hogy a francba lehet kiszedni belöle ????
Egyébként Svájci a motor.
Szerintem biztos hogy le van folytva. Ha 1-es meg 2-esbe megy mint ökör hármasba meg már nem nagyon akkor biztos hogy folytva van. 3-asba a 8 ezer az úgyis kb 80-at jelent. Biztos ausztriából vagy németországból behozott mert ott sok ilyen van hogy 80-as folytás van benne. Ha eléred akkor letiltja a gyújtást azért van olyan fura hangja. Kiiktatni nemtom hogy lehetne.
Na csákány
azonnal add vissza azt a széthajtott vackot annak akitől vetted!!!!de az is lehet h nem kap anyagot mert tiszta dzsuva a karbi vagy nem tom...
ez volt az első köröd?