Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, akkor pedig senki sincs biztonságban...
te meg írod,h bemérték a mocid és nem 50ccm és megbasztak tejfölön
téleg felatad a cuccot?
engem tavaly nyaron fotoztak lagymanyosi hidon es HATULROL!
Igy van,,de van forgo is bar az ritkabb.Motorost szerinem vagy megfogjak es beszolnak hogy mikor hol varhato vagy leszarjak...
Nem ezé" vagy azé", de a radarfotók előlről készülnek, elöl pedig nincs rendszám...
Vagy nem így van?
Remélem majd írod egyszer hogy leradaroztak 160nál, és akkor tudom mindani hogy ilyenkor jó hogy nincs rendszám
nah elolvastam mégiscsak..
kemény story...
hát mot monynak?ienkor jó ha vannak papírjai a mitonak rendszám meg mittomén..
Jó, de érted, miért pont ott Tatán jelentették be, kb egy órát álltunk ott, és pont akkor, egy ismeretlen miért akarna így megszivatni??? Hmmmm.......
Nem lenne jó 5let .
Egészségügyi csomagot meg izzókészletet amúgy szokta nézni a rendőr?
Mert nekem az nincs.
na meg ez milyen dolog, hány ilyen piros mito rohangál az országban??
akkor mindegyikre kihivja a rendőrt?
Haragosod lehet.En ha meglatom a lopott motoromat meg talan a rendoroket se varom meg hanem odafutok,uldozom kocsival mindent elkovetek.Valaki megakar optani mert tudja ezzel az 50es temaval megutheted magad.
Nekem szerencsére nem lett belőle semmi, vagy is remélem....
Mondjuk azt nem értem, hogy ha meglátom motoromat amit elloptak, kihívom rendőröket, akkor miért nem megyek oda amikor már ott vannar a rendőrök is....
Valaki megakart szivatni? De miért pont Tatán? És miért pont akkor? ....
nekem a balesetnél foglalták le a rendörök, mert, nem volt nálam az adásvételi, és azthitte a hülye rendőr hogy loptam vhonan.
lekérte az adatait a nyilvántartásból, nem volt, semmi hogy lpott lenne vagy vmi, erre azt mondta hogy ő ezt itt nem tudja megállapiani ezért lefoglalja a motort és nyomozást inditott ellene
hosszú,nem olvasom el
rövidített változat nincs?
nem rossz tortenet :)
Sziasztok!
Képzeljétek teganap elmentem motoros spanokkal, mind ismerem gurulni egy ilyen szülinap miatt, 50-en voltunk, lenyomtunk 300km-ert...
Megálltunk a Tatai tó mellett enni (amúgy Pesti vagyok és Nyíregyházán vettem a motort), 50 motor egymás mellett köztük enyém is... (Többi mind nagy motor)
Begurul egy rendőrautó, megáll a motorom mögött, kiugrik belőle 3 rendőr, én akkor fordultam oda, mert eddig nem vettem észre őket, állnék fel többike mondják, hogy ne, inkább várjak lehet hogy elmennek, akkor ott kérdezgetik a másik azstalnál lévő motorosokat, (velünk voltak ők is ismerem is őket) hogy nem tudják-e kié az a motor, mondják hoy nem-nem stb stb:-))) (Nem akarták megmondani hogy enyém)
Na vissza mennek rendőrök motorhoz, leszedik a bukóm róla, kesztyűt stb... Na mondom mostmár csak oda megyek hogy mi a fasz van... Na oda mentem, enyém a motor, igen enyém, hány ccm-es , 50 , bontsam le az idomot mutassam meg hova van beleütve stb stb szivatások..... Közbe többiek is oda álltak körém.... Akkor rendőrök hogy honnan van a motor, van-e róla papírom, ugye rendszám nincs, így csak egy adás-vételim van.... Na mind1 akkor motorszámot mutassam stb stb....
Kérdezem miért kell a motorszám , mi a probléma... Azt mondja most telefonáltak be nekik, hogy valaki megismerte hogy ez az ő motorja , amit elloptak tőle....... Hát ugye beparáztam mint az állat, mert semmit nem tudok a moccról, csak az előző tulaj nevét meg címét.... Akkor még egy jó fél órát szivattak, hogy mennyek oda a rendő autóhoz, kérdezgettek minden féle faszságot, de szerencsére mivel nem jött oda a betelefonáló (aki a rendőrök szerint ott figyelhetett kb 200 méterre) így nem tudtak mit csinálni, geci idegesek lettek, mert a rádiójuk is recsegett, bebaszták kocsiba cuccaikat és elmentek.... Hát ez így most nem olyan parás, de mikor megmondták hogy valószínűleg lopott a motr bepartam....... Na este lesznek az esetről képek is:-))))
Üdv.: Tsabi
Hulye paraszt vagy ne tereljel, elosszor mielott filleres dolgaidat elkezded arulni tisztaban lehetnel, hogy pontosan mi is az.
Ezt egy paraszt szakmunkas mondja? :DD oke mester.Akkor is hulye vagy mint a segg,buta kis majom.Dugd fel magadnak a dugot az forogjal rajta,szarhazi.
Ugyan már,de te kinek érzed magad hogy itt okoskodsz?Először tanulj meg írni utána okoskodj
nekem megvolt az összes tétel a netről .
de a kötsögök a töri ből csináltak ujjat, a matekot meg ujrairta aki akarta, én ujra akartam irni, csak olyan szépen sütött azon a szombaton a nap, hogy az öltöny helyett a kroszgatyát vettem fel és motoroztam egy kurvajót, igy beirták az évvégi jegyet .
de az eredmény hirdetésre csillivlire vágtam a husky-t és azzal mentem a suliba(szépen néztem ki rajta, öltöny+bör cipő, a nyakkendő meg csak lobogott a szélben.)
hát ja nagyobb voltam mint az átlag na meg okos is, tudtam írni olvasni azt inkább kűdtek a suliba h ne osszam az észt az oviba
én meg elvoltam...
ucsó évbe én voltam a főnök,senkise szólhatott be
mert mar akkor is nagy suldo fattyu voltal aztan nem birtak veled
hihi, én meg 1 évvel kevesebbet jártam oviba..
na baszod de beindult a fantáziátok
lol
nem buktam,oviba 1 évvel töbet jártam..
ja és akk csak 3év,mind1 az soká lesz az még