Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úú az szar
és mikor lesz vmi moci?és mien?mit sportolsz amúgy?néztem az adatlapod
..azért nem motorOZom
mai képrejtvényünk megfejtése /többen rájöttek az eredményre/: ez tényleg egy pár ezüst színű shox suzuka kesztyű

Fireball!
azért nem motorom mert nincs motorom és jódarabig nem is lesz
lol télleg
baze én mindenáron vmi párnát néztem ki belőle
Minden bizonnyal egy pár kesztyű
Elsö látásra egy sohx suzuka kesztyű
Elsö látásra egy sohx suzuka kesztyű
anyám pont most vett oan szivacsot tegnap,láttam,h ott volt az asztalon
az mi a franc ott a bukó mellett?
nemtok rájönni
amúgy mér mindenki a gép elött ül?fasza az idő,mocizni kéne nem? én monnyuk az ebédre várok,aztán délután mocizás
héé ez jó ötlet :) köszike
Lehet kapni nagyon vékony szivacs lemezt mosás után kihajtogatod a bélést és kitömöd vele ahol szükséges és hid el nagyon tuti lesz.
Nem fog felfrissülni!!! Én már próbáltam
áh a Nitrora még olcsó volt...
Nekem a 40rugós MDS re 15ezer volt az Irrídium kék plexi
Sziasztok motorosok ne irjátok le a GREX minöségét.Nem olyan rosz az nekem is van kettö egy sima és egy cross is .Igaz a nagy gépre vettem én is egy márkásabbat.De egy akármilyen kismotora tökéletesPL:simson etz.Nem biztos hogy a márkásabb jobb.Nézzétek meg az AutoMotor valamék régebi számát,ott tesztelték öket ,nagyon meglepő!
Igen, akkor Neked az MDS Edge van, nekem meg a Pro Vent... nem tudom az milyen, de ez 40ért egy tök csúcskategóriás sisak. Szerintem az Edge is valami sokkal drágább AGV -nek a régebbi verziója...

Kishapsi:
Naja én meg voltam akkora balfasz és kölcsönadtam a Grexet több mint másfél évre.. Vagyis pontosabban kölcsönadtam egy havernak annó néhány hétre.. az kölcsönadta egy másik haverjának, aki csak most volt hajlandó visszaadni másfél év után, egy köszi és bármi nélkül...
az arcpárnáknak annyi, az én nagy fejemen is lötyög, nemtudom akkor hogylesz ez jó a Kedvesemre...

Megpróbálom kimosni az arcpárnákat hátha attól picit felfrissülnek...
üdv
ien drágák ezek a tükrös plexik?én is gondoltam,h kéne ien,de ha ien drága...
Thx

20 volt akkor a sisak és asszem 6 a plekó Most lesz 2 éves Decemberben a sisak de a plekon meg is látszik de azt veszek rá újat sztem. Azabaj a tükrössel hogy könnyen karcolódik
Szép, mennyi volt?
Nekem is van egy Grex-em de az már csak emléktárgy mert az első bukóm volt..... Nekem is összeesett a szivacs meg elgyengült az anyaga sztem ha földhözvágnám a sisakot akkor simán eltörne....
Most jelenleg Nitro N-311V-m van tükrös plekóval 1,5x nagyobb mint a Grex és fele a súlya és jo merev jo vastagok az arcpárnái én meg vagyok vele elégedve 200 nál is jól tatrjas a fejed és nincs igazán zavaró súgás sípolás meg ilyenek.........
nekem 125ös mocihoz van,de nemtom ,nekem eddig is ien bukóm volt,nekem semmi bajom nem volt vele...
hopp, az előzőt Tyt üzenetére akartam írni, csak elfelejtettem benyomni a válasz gombot
Nekem is MDS van. De mi 16-ért vettük .
na bazd ki én is ezt akartam irni.
3 évig nyuztam ugyanolyan grex et mint fireball vett.
kis kategoriáés motorhoz tök jó. és legalább olcsó is.
a szivacs fél év után összesesett. 130-140 fölött már keresnei kell a fecskéket a bukopan ugy sipol.
az állrésze tul kicsi, teljesen alá fúj a szél ezáltal kicsit hüvösebb időben még a kendő se elegendő, jön a mandula gyulladás.
eccer lementük az M7 esen olyan 250-300 között vele, meg haza is nagyából olyan tempo, 1 hétig kentem a nyakam utánna izomlazitóval, mert a buko amit müvelt a fejemen az hihetetlen volt, nem hogy fölfele csavarta a fejem, hanem még körbe is akart fordulni .

de szerintem ehez a 125-ös kategoriához tökéletesen megfelelő.
csak arra kell figyelni hogy senkinek ne add oda mert akkor még hamarabb kitágul a szivacsa és lötyögni fog a fejeden.
nekem Bieffe bukóm van...
100 felett szar. 120 felett nagyon szar.. 160 huh...

mentem GREX ben 250el.. ecseteljem??

az arcpárnék másfél év után totál elvékonyodnak, felpuhulnak.. Az összeszerelés minősége hagy kívánnivalót maga után. Igénytelenül rakták össze..

fogtál Te már rendes bukót a kezedben?
én 40ért vettem MDS Pro Ventet, ÉG ÉS FÖLD!!!! ez bukó, a Grex meg nem... pedig árban nincs olyan nagy különbség!