nekem még 1 év az a szar de nem tom hogy fogok rá készülni.mióta mocim van azóta nem nagyon tanulok semmit érettségin meg nehéz lesz puskázni... majd megkeresem a tételeket a neten hátha lesz vmi okos gyerek és felteszi megin
én szerencsére gyorsan lehuztam azt a 4 évet, az éretségit meg bebasztam a szekrénybe, oszt ott van azóta miotta kezembe nyomta az a balfasz vizsga elnök
de lehet hogy évvesztes és csuszott egy csoportot az oviba
utánan meg bukott egyet a suliban .
vagy elvégezte szakmunkásban a 9.10 ediket, és utánna most lépett át a szakközépbe és előröl kezdi a 4 évet.
irodalom/nyelvtan egyáltalán nem para, angol nekem is megvan emelt szinten a nyelvvizsga miatt, számtechet vhogy túlélem, viszont emelt matek meg töri isszonyat nagy para lesz :S
Végre már én is át tudtam pártolni az aprilia clubból a cagiva clubba egy mitonak köszönhetően :D
ÍÍÍÍ! Nagyon jól megy! Igaz van egy-két kisebb és egy nagyobb gond vele.
Képek: www.cagivam.atw.hu
Volt szerencsém ülni a mito-n! Nem rossz kis gép, sugárzik belöle az a magabiztos erő. De nagyon drága sajna, és a hangja is idétlen egy nagymotorhoz képest, (mert nagymotoros kinézete van) de4 közel se nagymotor (épp elötte ültem egy zx10R-n). De a lényeg benn van amit szeretni lehet benn: olasz!!!!!Gyors!!!!
Tőlem meg tegnap este végre elvitték azt a hulladékot. Lécci, örüljetek velem!
Megcsiszolgattam a lamellákat, és megkapta azokat a kuplungrugókat, amik anno az Elefántomban voltak, persze méretre vágva. Amikor elindultam vele, megint érdekes volt... Először azt hittem, megint csúszik. De szerencsére nem, csak rohadt rövidek a sebességek. 100 km/h a vége, és ez fel van osztva 6 sebességre...
Most már semmi akadálya, hogy tanulhassak az érettségire. A matekot körberöhögöm, a számtech se gáz, a németem ki van váltva nyelvvizsgával, de magyarból meg történelemből úgyis meghúznak...
davidwrc
Köszi, de most úgy néz ki nem lesz még rá keretem, mert most kell jogsira, emg felszerelésre, úgyhogy szerintem nyár végéig nemigen tudnám megvenni, de azért köszi.
ahogy látom,50esként volt a mocid
hát 1 babettát lehet venni olcsón,haver pl msot vett 1et2500ér,kistesójának épít kismotort belőle..3éves a kiscsávó
1-2 apróság hiányzott,pl 1 külső gumi..de amúgy van minden hozzá,csak darabokb volt
bakker,úgy indult,h kaja után moci,anyám monnya,h inkább tanuljak meg,á mondom ok,ne este gecizzek..erre most véegztemnemrég
rég nem tanultam ennyit
na de kurvameleg van,mostmár megérdemlem a mocizást
utánan meg bukott egyet a suliban .
vagy elvégezte szakmunkásban a 9.10 ediket, és utánna most lépett át a szakközépbe és előröl kezdi a 4 évet.
én Augusztusban leszek 18 és most érettségizem
irodalom/nyelvtan egyáltalán nem para, angol nekem is megvan emelt szinten a nyelvvizsga miatt, számtechet vhogy túlélem, viszont emelt matek meg töri isszonyat nagy para lesz :S
Nemtom, én szeptemberben eladtam... most hol van azt nem vágom... lehetséges h láttad!!
egész rendszer vagy csak végdob??
sztem a kis kávédarálódnak hülyébb hangja van,főleg azzal visító sport kipuffal..
ÍÍÍÍ! Nagyon jól megy! Igaz van egy-két kisebb és egy nagyobb gond vele.
Képek: www.cagivam.atw.hu
Megcsiszolgattam a lamellákat, és megkapta azokat a kuplungrugókat, amik anno az Elefántomban voltak, persze méretre vágva. Amikor elindultam vele, megint érdekes volt... Először azt hittem, megint csúszik. De szerencsére nem, csak rohadt rövidek a sebességek. 100 km/h a vége, és ez fel van osztva 6 sebességre...
Most már semmi akadálya, hogy tanulhassak az érettségire. A matekot körberöhögöm, a számtech se gáz, a németem ki van váltva nyelvvizsgával, de magyarból meg történelemből úgyis meghúznak...
Köszi, de most úgy néz ki nem lesz még rá keretem, mert most kell jogsira, emg felszerelésre, úgyhogy szerintem nyár végéig nemigen tudnám megvenni, de azért köszi.
Nekem van egy frecciám eladó ha érdekel írj E-mail-t: davidwrc@citromail.hu
hát 1 babettát lehet venni olcsón,haver pl msot vett 1et2500ér,kistesójának épít kismotort belőle..3éves a kiscsávó
1-2 apróság hiányzott,pl 1 külső gumi..de amúgy van minden hozzá,csak darabokb volt
bakker,úgy indult,h kaja után moci,anyám monnya,h inkább tanuljak meg,á mondom ok,ne este gecizzek..erre most véegztemnemrég
rég nem tanultam ennyit
na de kurvameleg van,mostmár megérdemlem a mocizást