Fireball!
Hát nem tudom, amit sikerül.. Eredetileg egy 400as volt tervbe, de arról már rég letettem :( Már egy babettának is örülnék... :(
Jah ha már a mocistalálkozóknál tartunk, dobok fel énis képeket... Ezek a 2004es Makói Sweet Freedomon készültek , ahol az apriliával voltam, ahogy látszik rendes védőfelszerelésem még nem igazán volt, csak a régi Grex sisak.. :)
Hát én a bukósisakon soha nme spórólnék sztem az elég fontos dolog de lényeg az hogy jóó méret legyen kicsit se lötyögjön a fejeden!! A ruháról az a véleményem h jó ha van de nembaj ha nincs !! nekem pl nincsen csak egy kabátom!www.motor.hu/www.hasznaltauto.hu/www.hasznaltmotor.hu /www.motorpiac.hu/www.mobile24.hu
itt biztos hogy találsz motort!!
Hello!
Egy 17 éves srác vagyok, és most állok neki a 125ccmes jogsinak. Pár tanácsot szeretnék kérni, hogy miaz amit kezdőként bekell szereznem, meg lenne pár kérdésem, pl: milyen bukót vegyek, milyen ruhát vegyek, vagy elég farmer meg bőrdzseki, meg hol tudok jóáron, jó motorhoz jutni, igaz csak nyár végére tervezem a vételt, mert úgy néz ki csak addigra lesz rá keret, amúgy vagy egy használt Mito-t vagy Frecciát akarok venni.
Szerintem nem lesznek megkopva a lamellák...
Én mostanában egyre többször járok úgy hasonló mocikkal, hogy csúszik a kuplung, de a lamellák még simán jók. Általában a rugók fáradása a gond. Ez szerintem azért lehet, mert kuplungozásnál csak lamellát cserélnek, de rugót nem. Vagyis a fene tudja...
Látni is a képen hogy ott a piros csík a visszapillantón!!NA az az én motorom !!Ja és még annyi hogy kb 2 hete lett lefújva az NSR-en a fejidom 12ezer ft és most annyi neki!!
Hát nemtom pontosanolyan 25-30 km lehet!!De naon jó volt én sztem egész nyáron motorostalikra fogok járni !! Remélem találkozok velekivel közületek !!A felvonulásról annyit h kb a feléig jutottunk el a haverokkal mert egyik haverom elesett és majdnem elvitt engrm is mert ugy történt hogy megindultam mert volt egy üres rész az úton és ö is megindult utánam de én befékeztem mert elöttem is voltak és ö meg nem nézett elöre és mire elöre fordult és már ott álltam elötte és e visszapillantója még el is kapta a faridomomat de nem látszik naon de ö szabályosan BUKFENCEZETT egyet!!ö az a motor a képen
A gép nagyon jól megy de sztem hamarosan lamella csere lesz mert már kicsit néha megcsúszik a kuplung hiába állítgatok rajta na mind1 naon fasza a gép tegnap 160-at jöttem vele hazafelé !!
hehe szerezném én ha tehetném.. de elhiheted ahogy meglesz le sem szállok róla :) /najó azért néha le kell mert itt az érettségi és tanulni sem árt... :( /
jó mocizást!!
végülis én is így nyomom,azon az elven vok,h benzinnel megy nem jogsival...és ha vonultok 100an vagy nemtom mennyien,akkor nem fog 100embert igazoltatni a rendőr...
megy a gép jól?
meglesz,mocizunk helyetted is..
baze most keltett anyám,h menyek kajolni,még aluttam volna..de néztem,kurva meleg van
aztán mielöbb szerezz vmi fasza mocit,aztán kenjed te is...
Öltözzetek fel minden áron!!!!!!!!
Hát nem tudom, amit sikerül.. Eredetileg egy 400as volt tervbe, de arról már rég letettem :( Már egy babettának is örülnék... :(
Jah ha már a mocistalálkozóknál tartunk, dobok fel énis képeket... Ezek a 2004es Makói Sweet Freedomon készültek , ahol az apriliával voltam, ahogy látszik rendes védőfelszerelésem még nem igazán volt, csak a régi Grex sisak.. :)
itt biztos hogy találsz motort!!
Egy 17 éves srác vagyok, és most állok neki a 125ccmes jogsinak. Pár tanácsot szeretnék kérni, hogy miaz amit kezdőként bekell szereznem, meg lenne pár kérdésem, pl: milyen bukót vegyek, milyen ruhát vegyek, vagy elég farmer meg bőrdzseki, meg hol tudok jóáron, jó motorhoz jutni, igaz csak nyár végére tervezem a vételt, mert úgy néz ki csak addigra lesz rá keret, amúgy vagy egy használt Mito-t vagy Frecciát akarok venni.
Előre is köszi a segítséget!
Én mostanában egyre többször járok úgy hasonló mocikkal, hogy csúszik a kuplung, de a lamellák még simán jók. Általában a rugók fáradása a gond. Ez szerintem azért lehet, mert kuplungozásnál csak lamellát cserélnek, de rugót nem. Vagyis a fene tudja...
és az hány km?
komáromi vagy ugye?vagy máshova mentél át erre a felvonulásra?
és mien mocit akarsz venni?
nah mek kajolok..aztán moci
de még viszanézek
cróm,nem carbon
jó mocizást!!
végülis én is így nyomom,azon az elven vok,h benzinnel megy nem jogsival...és ha vonultok 100an vagy nemtom mennyien,akkor nem fog 100embert igazoltatni a rendőr...
megy a gép jól?
baze most keltett anyám,h menyek kajolni,még aluttam volna..de néztem,kurva meleg van
aztán mielöbb szerezz vmi fasza mocit,aztán kenjed te is...
na jóéjt... Nemrég értem haza a Kedvesemtől, mostmeg épp sörözök :D
holnap remélem mindenki húzza a gázt!! motorozzatok a nevemben is!! :)