Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaba!
hétfőn akk föladod a cuccot?
vagy az is 1-2hónap lesz?
Na az jóóóó!!!
Amúgy jó8 mindenkinek!
nah megvolt a bukó teszt:)
baze,úgy fogja a hangot,h nem érzem bene a sebességet se,és 100nál 7.ből még tovább akartam váltani,meg egyből 100fölé mentem véletlenül,kényelmes nekem,és nem is süvített,150nél sem igaz akkor a plexi mögött voltam
hé,hát neked nincs is jogsid... kicsit ilegálkodtál???
köszi szépen,maj megnézem,miújság feléjük,lehet ha megyíünk pestre,bekukantok a srácokhoz
nm
és mikor adtad el az apriliát?
Na hali !! Senki nem volt a Komáromi motoros talin (ma a felvonuláson?)nagyon isten volt de nem láttam Cagivákat sebaj de volt millió motor isteni volt!
Szia fireball itt a e-mailaruhaz@shox.hu honlap:wwwshox.hu cím:1033BudapestSzentendrei ut 89-93
De akarok rá egy irrídium ezüst plekót, ami 15 rugó.. eddig mindig vmi másra kellett :) De egyébként napszemcsivel megoldom, simán befér. Emelett pedig minden irányban nagyon fpogja a fejem, nem fütyül a szélben semmi, könnyű, kicsi az ellenállása, nem vészes a levegőmennyiség amit beenged.. szerintem ennl jobb sisak ténylweg nem kell. D-gyűrűs, karbon-kevlár... Capirossi is ugyanilyet hord
Dennym szép szép de egy sötét vagy tükrös plekó azért ráfért volna nem???

Téged nem zavar ha süt a nap??? Az én sisakommal egyszerre nem lehet naphemit hrdani mert nem tudom feltenni a szemüveget ha rajtam a sityak mert kevés a hely a burám és a sityak között.
Meg neke eddig minden sisakomon volt vagy full fekete vagy tükrös plekó mert nem szeretem ha látszik az arcom
Így titokzatosabb vagyok
Fireball! köszi szépen az együttérzést, jól esik!!
hát remélem énis h mihamarabb összejön, mert már nagyon hiányzik a motorozás!
Na mostmár én is beteszem a bukóm :D

Nincs közületek olyen Mito-s (EVO-sok előnyben) aki BPesten lakik? És esetleg egy hangyányit ért is a gépéhez? Csakmert nekem beszart vmi elektromos kütyü (szerintem trafó) és kikéne deríteni hogy mi.. már nagyon motorozhatnékom van :) Szerelőhöz vinném, de egyszerre szeretnék megcsináltatni rajta mindent és ahhoz még alles zusammen nincs meg a keret. De ezt a gyújtásproblémát jó lenne megoldani :)

ui.: szerintem tényleg igaz az, hogy bukóban nem éri meg spórolni. nem csak az esésre gondolok, hogy mennyire véd, hanem az alább leírt kényelmi, komfort szempontokra, amik nagyon sokat számítanak, mert minden kis ilyen apróság elvonja kicsit a figyelmét a vezetőnek. plusz egészségügyileg sem mindegy hogy mekkora menetzaj és a menetszél jut be a sisakba.. jó persze inkább elmotorozza az ember, és inkább olcsóbb sisak, de szerintem min. az emlegetett MDS sisak azért illik. én az alsó határt 50ezerre tenném. és nem azért mert annyi pénzem van, hogy már azzal tapétázok.. ha így lenne, akkor már rég meglenne gyógyítva a mito :(
ja hogy te ien nagyba kened..
értem
címet előre is kösz...nah mek én is,elég a szobából,brümmögjünk 1et
Egy kawasaki ZX 10el.a címet meg megnézzem valamelyik számlán vagy katalogusukon .és ell küldöm.De most megyek enni mert nagyon éhes vagyok.
miér nincs adatlapod.most így nemtom,h mivel mész az aszfaltra
web szájtjuk nincs?:)merre van pontosan ez a bolt?
Nagyon állat .na most egy kis kaja és irány az aszfalt
BP shox áruház kurva nagy a választék es még alkudni is lehet velük.
átmentünk bukó topicba
téleg,ha már a felszerelésnél tartunk,mien csizmát tudtok ajálani 25ös speed mocira?ami jó árba van...vagy vkinek nincs 1 eladó 43as jó állba?
úúúúh,az elég szar..
de hát te vagy a legerősebb a családba nem? elekrtomos bicikli?és ezt mutterod komolyan gondolja??
hát azér én szurklolok neked,h sikerüljön összehozni az új motort...
én anyámék is motor ellenesek,de monyuk ők csak azért,mer féltenek...de monyuk most vettem ősszel a 2. motorom,ebbe is segítettek megvennni,szval nekem 1 szavam sincs emiatt...
anyám monta,h amikor kicsi voltam,pár éves,akkor is mindig 1 kis nyuszimotorral száguldoztam,mitn az állat,szétbasztam a cipők orrát,és akkor arra gondolt,h csak nehogy motormániás legyek...
erre motor mániás lettem
Ő meg az enyém
Kitartás sok sok ezer km van még elöted adig is gyurd szét magad.
hát a moci kérdés elég bonyolult... az apriliámat családi okok miatt el kellett adnom.. maradt 300ezer saját pénzem /aprilia + örökség/.
Szüleim megígérték hogy segítenek egy kicsit újabb talán nagyobb gépben..
a gond csak egyedül az hogy nekem sikerült a leg motorellenesebb családba születnem, sajnos MINDENKI útál a családba mert én motorozom...
Úgyhogy mostmár nem tudnak milyen kifogást találni hogy ne vegyünk nekem motort.. az alapvető probléma az hogy a saját 300k-mat se adják ide... elég szar helyzetben vagyok Anyám halálkomolyan kitalálta magában hogy vesz nekem egy elektromos biciklit és azzal motorozzak...
és ez teljesen komolyan gondolta!!! no comment...

ja a sport, hát régebben úsztam, meg 3 éve igyekszek minél gyakrabban kondizni/súlyzózni több-kevesebb eredménnyel...
Most nézem hogy irtam le azt hogy shox
Nekem sincs még kész a motorom .