Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dadisnak volt 1 első felnie,de leeht már nincs + neki...
Hello CSabi!
Emlékszel tegnap összefutottunk a találkozón. Utána meg a felvonuláson szívhattam a füstödet . Mikor értetek haza?Meg hovva tűntetek a Vekeriről(tó)?
Szevasztok!
Help kéne, 2000es Mitohoz milyen komplett hengersettek vannak a 160as polinin kívül? Ill. nincs valakinek első felnije feleslegben?
kádszivá rulzzz úgy bevok kúvba mint éájjat
ne madsz érve vmi sokat
Nem lehet hogy ki van szálasodva a gázbowdened és hogy az akad fenn? Vagy nézd meg a membránházat hogy nincs-e kirepedezve? Mert ha ott falsot szív akkor is felpörög és lassan esik vissza a fordulat.
www.dieselschrauber.de/GKB.html
http://www.doppel-wobber.de

Én ezeket szoktam használni.
saffe
létszi gyorsban ad meg a váltókod öszehasonlitó internetes oldal címét
3 hete van nálam haver Primája, mert eddig gyűrűt kerestem hozzá. Ez van, szinte semmit nem jutottam ele előrébb...
Vaze, mi a f*aszé" használsz kuplungot?
én se tudtam feltölteni vidit. mindig végigment 100% után meg kiírta h httperror 403 azt szeva...patyom kivan vele 3* eéljátszotta azóta nem is próbáltam
Egy videót akartam feltölteni, de nem lehet...:-(
Szt.Endre, nem nagy szám, csak unatkozom:-)))
Én is erre gondoltam, de sztem vissza engedtem teljesen, de lehet ez lex a megoldás:-)
visszakéne venni a gázt váltáskor :DDDDDDDD
Sziasztok!!!
Tegnap elmentem Bp-Debrecen:-)))))) Nem kis táv.....
Amúgy egy motoros találkozóra mentünk elég sokan, ott is aludtam csomó motorossal:-)))), ma reggel indultam/tunk haza, szarrá áztam.... De geci jó volt, egy élmény volt.....
Amúgy mitől van az, hogy ha elég gyorsan/nagy fordulat számon megyek, behúzom kuplungot, mert váltani akarok és egy fél pillanatra olyan szonten felpörög a motr, hogy szinte üt egyet, már többször csinálta, kb 3szor..... Mitől lehet????
ahaa. mennyi a dugó?? mert neked 170-es volt asszem... nem?
A dugót már kicserélte de a blokkot még nem szedte szét.
3 hete szervízben van és még nem szedte szét???
Nemtom mert még nem szedte szét a szerelő
mi baj van még aragadáson kívül?
amit hirdetnek az elkelt, de mondta hogy jövő héten lesz 2 de új, mármint hasonló állapotú, és árú.
Megragadt. Meg még lehet hogy más baja is van.
Hello
Felhívtad a hírdetőt?
Én úgy tom már elkelt
Mi baja van?