Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre!

Tegnap elhoztam a gyűrűt a Primához, ma henger felrakás, olajcsere stb., már pöfögött is egy kicsit a gép. Holnap még kimosom az akksit, karbipucolás, aztán végre viszik a p*csába...
Nem hiszem hogy elvállalnák egy aprilia szalonban vagy egy piaggo-ban. Szerintem , hacsak nem cagiva szervízbe viszed, magánszemélynél csináltasd meg.
Csövi
valaki mondja már meg hogy milyen helyeken tudják javítani a cagiva primát
aprilia szalon vagy piaggo?

Kössz
mekkora a főfúvóka? csak azért kérdezem mert a karbink ugyanakkora és ugyanolyan. az enyémben 150-es van. haverom af1-ében meg 120-as volt.
jahj ez kimaradt:

Kecskeméten található a gép.
Türelem.
Tornaterem!

Csak a suliból tudok internetezni ezért kicsit foghijjasan tudok válaszolni az üzenetekre.

Tyt: 799ezerFt

Leírás róla???

2002-es évjáratú jelenleg 4976km van benne. Ami a jóidő bekövetkeztével gyarapodni fog. Van rajta egy tuning kipufogó rendszer (nem tudom milyen, de nem gyári), 34-es síktolattyús dellorto karburátor. 6sebességes. Matt szűrke színe van. Ja és mikro indexekkel van ellátva (de nem LED-es). Rendszámos elsőgazdája vagyok itthon. Egyébként Svájcból jött a "kiscsaj". Én helyeztem forgalomba. Makulátlan állapotú. Nincs benne folytás, de ezt még kint orvosolták, én így vettem. Jövő héten dobok fel képet. Csak amiről fényképeztünk az megmihálylott.

Saját használatra vettem a gépet, csak építkezés miatt el kell adnom. Oda kell minden egyes pénz.
nemkell ujjonan venni..... :)
nem kell vkinek ez a bukó 6ér?sürgős lenne...
1éves grex...nincs semmi baja..
Very thanx DADIS de sajna az ára még marad a mitónak, egyedül az nem tetszik, hogy még igy is kurva drágák.
cagivahun.hu
Mi a magyar vebcíme is a cgivának? Mert efelejtettem
Fúú de kapósak a Mito-k.. vajon miért?

Lassan kezdek én is gondolkodni már a sajátom eladásán... remélem nem lesz nehéz :) Nagyon kéne már az a Ducati 748 :P Csak basszus az a rohadt jogsi December után tudom csak letenni az A-t. pébe

Na széles utat és napos időt kollegák!
Zotyavfr, plz válaszolj már a kérdésekre.. engem főleg az ára érdekelne!!!
ezis Zotyavfrnek ment, ha nem viccből kérdezted...
mijafasznak kérdezné meg a Tied árát amikor le van írva?
és ez most nekem?
Hello! És mit kell tudni a gépedről? Ár,km,állapot....stb? Hol található?
aha
nem tudtam mindegy akkor is van
zotavfrtol kerdezte.
tyt kitől kérdezted? mert nekem van 1 eladó. 330-es irányáron semmi baja nincsen meg tudod nézni itt: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=24446
Nemvéletlenül kérdeztem..
Na ezert tartatok itt ahol...
Lehet bár ilyenröl én még nem hallottam.
van par meret,tulmeret abbol is.
Mi mekkora?A dugo?125-ös Mitoba való