Ez a hirdetés még mindig fentvan? ezt a mitot már rég eladták :S mi néztük,, repedve volt a váza.. meg szarvolt.
amúgy oldalidomnak darabja 20 ezer, lámpa 40ezer, hátsóülés 7 ezer,, ilyen árakra számíts
Én a segítségeteket kérném abban, hogy most akarok venni egy 99" Mito Evo-t, és hiányoznak a motorról az oldal idomok, és az első lámpa. Kb mennyibe kerülne ezek beszerzése? , és mennyire mondanátok a motor árát, ezek alapján? Előre is Köszi. Krisztián.
miért nem? nekem van kettő is. egyiket egésznap csináltam, meg itt a gipsz a kezemen.. Rohadt tetves dzsuvás kurva életbe mindenki motorozik,, hallom egyfolytában, hogy a parton a 71-esen tiltanak állatkodnak, faszom kivan
nekünk elromlott de nem vettük ki...bent hagytuk Saffee az 1ik kishapsinál a másik bent a garázsban,mert 35ezer km óra szerint és megadta magát....és előző gazdija nem tom mikor cserélt dugót...
Ma fehívtam, és mondta,hogy ezen a héten lesz 2 db hasonló állapotú mito, remélem azok jobbak lesznek, azért köszi.
amúgy oldalidomnak darabja 20 ezer, lámpa 40ezer, hátsóülés 7 ezer,, ilyen árakra számíts
Én a segítségeteket kérném abban, hogy most akarok venni egy 99" Mito Evo-t, és hiányoznak a motorról az oldal idomok, és az első lámpa. Kb mennyibe kerülne ezek beszerzése? , és mennyire mondanátok a motor árát, ezek alapján? Előre is Köszi. Krisztián.
Mennyi egy tekercs???
2000 évjáratú mito mennyit ér???
ezért inkább csinálom bátyám rx ét, kurvaszépen néz ki. főleg ha kész lesz.