Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!!!
mennyiért adod a MItod??? lehet h érdekelne!!!
plz mihamarabb válaszolj!!!
üdv
Tyt
És öszintén mekkora?
Szeva nekem van dugom ha kell.2500-km-tert futott,Vertex
Szeva.Nekem van egy eladó Vertex dugom Mitoba.2500km-tert futott ha érdekel szolj
Ciao!

Ne kersd!

Az enyém eladó. 2002-es makulátlan. 6 sebességes és nincs benne fojtás.
Van msn-em: reklamcim00@freemail.hu. Akkor utána kérdezek pár helyen.
Szia!!!
Tegnap ott voltam Debrecenben a találkozón, Pesti csapattal mentem, ott is aludtunk a (nemtom milyen) tónál jó néhányan kis faházakban...
Tegnap este 9 felé bementem egyedül Debrecenbe, ugye befelé könnyű volt mennem, mert csak a centrum feliratú táblákat követtem, de vissza már foggalmam sem volt, hogy hogy kell mennem.... Ott bojongtam városban egy jó órát.... Mire oda mentem a fő térnél, ahol villamos is megy és van egy nagy templom is és egy McDonalds is van, attól balra egy éjjel-nappali közért, ott állt két motoros, egyikőjükre emlékszem csak egy (zöld) NINJA motorral ezüst egyrészes ARLEN NESS bőrruha, egykerekezni is tudott:-))) , na oda mentem hozzájuk, hgy Pesti vagyok és rohadtul eltévedtem és valami tóhoz kéne eljutnom, ahol a találkozónak vége volt( ők is ott voltak a találkozón azt mondták), szerencsére tudták, hogy miről beszélek, és hazakísértek!!! És nem igazán tudtam megköszönni és nagyon szeretném őket megtalálni!!!!
Gondoltam mivel Te Debreceni vagy talán tudsz segíteni, lehet hogy tűt keresek a szénakazalban, de hátha....
Ha véletlenül tudod, hogy Kik lehettek azok akkor légyszíves add meg valami elérhetőségüket, mert nekem fontos lenne!!! Előre is köszönöm!
Üdv.: Tsabi
JAJA ELÉG FONTOS, EZT ÍRTAM A TÖBBI DEBRECENINEK, AKIK OTT VOLTAK......
VAN MSN-ED VAGY ALAMI?
Sajna nemtom kkik voltak de ha fontos akkor utánakérdezek.
Hat ahol a faradt olajat centrifugaljak inkabb nem rakom motorba,de meg szociba se.
MOL es a 2T olajok=En es a 4T motorok

csak erzekeltetni szerettem volna,hogy mennyi kozuk van egymashoz!
héé ezt a mitot láttam motor.hu-n,néztem is ,h mien szép gépezet..
Eladó. 340-ért hírdetem. 12000 km van benn a felújítás óta. Meg új a láncszett az akksi meg a fékbetétek.
Trefy
Eladó a mitód? mennyiért?
igaz .
Benzinszint? Nekemis volt ilyen problémám... koszos karbi,, kevés benyát kapott,,
pff ondolkodtató
mér pont ha nyit a power?
csak ha nyit a power.
én ezt használtam a cr be, meg most a bátyám rx ébe is ez van
nekem nem volt bajom vele, és a cr-t ugy használtam ahogy egy telikroszt kelett. (csak nyélgáz.)
Sziasztok, vettem benzinkútnál MOL moto Demon 2T szintetikus kétütemű motorolajat, beletegyem, vagy ne kockáztassak inkább???? (3250Ft)
Sürgős, mert indulnék mocizni....
és csak akkor van ha nyit a power?
vagy ma fölpörgeted magasabb fordulatra?
sztem lehet meg van szorulva vmi... Vagy nem tom...Nekem meg elmúlt a váltó problémám...
Szevasztok.Nem tudja valaki hogy mitől lehet az hogy ha kinyit a power nagyon nehezen akar utánna leesni a fordulat.
Én nagykanizsai vagyok. Az ár az meg attól függ hogy milyen keresztmetszetű szál kell rá és hogy milyen hosszú. Illetve nem is a tekercselést kell megfizetni hanem az a nagy meló hogy kézzel kell letekerni a szálat és számolni a meneteket rajta. Egy Ns-1 es honda gyújtótekercsét azt nem emlékszem pontosan olyan 5000 körül csinálta meg.
Csá! Nem is füstölök
Mi ott voltunk végig, ott ültünk a vendéglőbe vagy mibe a tó mellett, és ott is aludtunk ilyen kis faházakban, tegnap reggel jöttünk haza!!! Állati jó volt....
Szombat este bementem egyedül Debrecenbe, jól el is tévedtem:-)....... Fingom sem volt, hogy hova kell mennem, aztán oda mentem két motoroshoz a MCDonaldsnál van egy nonstop közért, na ott állt a két motoros, egyik egy (zöld) ninja volt ezüst arlen ness ruhában és elkisértek a tóig teljesen, geci jó fejek voltak, ott egykerkekztek:-)))))))
Nem tudod kik lehettek azok???
Üdv.: Csabi
meg lett mérve a feszszabályzó előtt...és semmi...amúgy hova valósi vagy???mennyiért csinálod meg a tekercselést????