Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az rs-ben a tank alatt van, szerintem a mito-ba se lehet máshol. Keresd meg a karbit és ott lesz mellette, bár nem lehet nem észrevenni mert egy állat nagy feket doboz aminek van egy lyuk a tetején
Hi!
Mitoba hol van a légszűrő? Meg hogy lehet azt kiszedni? (nem vagyok egy nagy szerelő bajnok ) Mert hallottam hogy azt nem árt néha kimosni.
csináltam már ilyet igen a huskynak eccer pákozdon eltörött egy esésnél a kuplungkar, és csak egy dt ét tudtam szerezni, és az meg kicsit feszitette a bowdent akkor is ha visszatekertem a bowden állitón, és mire hazértem egy kicsit megéget a kuplung felülete.
szétszedtem és nem csak a ferodol réteget hanem a a fém lamelákat is egy sik márványlapon finom csiszolopapirral megcsiszoltam. és azóta jo lett.
Tolásra beindulna szerintem , csak nem volt erőm itt tologatni tegnap éjjel.....
Világítás meg minden van, de akár hogy nyomom a gombot olyan mintha nem is nyomnám, semmi hangot nem ad ki....
Hol van ez a relé, hogy néz ki, mit csináljak vele???
KÖSZI MINDENT
Gondolod, hogy a lamellán lévő rétegnek valami baja lehet? És ha ebből egy picikét lecsiszolok, akkor fogna? Te csináltál már ilyet, és bejött?

Most fogom szétszedni a gépet. Természetesen az olajpumpán kívül még a vízpumpa is ezen az oldalon van, csak hogy még több dolgot kelljen kikötni... Ebből adódóan egyszer szeretném összerakni, és többször nem szeretném szétszedni...
Anno az Elefántnak is szétszedtem a kuplungját, de annál jobb oldalon volt. Ott csak le kellett engedni az olajat és kész. (az olajcsere után egyszer-egyszer egy picit megcsusszant, ami erősebb rugókkal lett orvosolva, a lamellák faszák voltak)
dc46-nak fullon igaza van!!!

Fireball!! Grat az új bukódhoz! nem lelombozni akarlak de én nem vettem volna Grexet /már ha jól látom h az/. 3 évet használtam GREX G06ot, hát még1szer nem vennék! De Te tudod!!
ennyi pénzből MDS Edge szvsz. jó választás lett volna. namind1, az a lényeg hogy örülj neki meg hogy Te meg legyél vele elégedve!! használd egészséggel!
Igaz.

Értő olvasással némi gondjaim vannak/voltak!
Igaz.
Akkor kattog.
igen de ha öninditó relé lenne akkor még tolásra indulni kéne a gépnek,
szerintem
Vagy önindító relé. Akor nincs se kép se hang. Van minden világítás stb, de nem teker az önindító?
a relé az ilyesmi dolgot csinál.
néz dmeg hogy ad e szikrát, esetleg probáld meg egy uj gyertyával. de az is lehet hogy viz került a karbidba.
NA, tegnap este lementem mocihoz, hogy gurulok egyet, mert végre felszáradt, teljesen beöltözve, 3 pulcsi, motoros egyrészes ruha ráülök mocira nyomom az öninditót és semmi mondom mi a f***, nyomom, de semmi, aztán tologattam én meg minden, izzadtam már mint az állat, de semmi, nem bíram eléggé tolni.... Remélem csak beázott, vagy nem tudom, miért lehetett ez????
Valami ötlet????
probáld megegy kicsit finoman megcsiszolni.
Sziasztok!

Remélem mindenki motorozik vagy fog a hétvégén!
Akit esetleg érdekel szervízkönyv a Cagivákhoz az klikk ide!
Mindenkinek balesetmentes közlekedést!

polo
Tegnap összeraktam a Primát, karbit pucoltam, stb...stb... Gondoltam megyek vele egy kört, beállítgatom a karbit, aztán felhívom a srácot hogy vigye má" a francba.

És ekkor mi van?!
Nem lehet vele menni, mert kib*szottul csúszik a kuplungja! ÁÁÁÁhhh!!!
A srác azzal hozta ide, hogy hidegen nem emel ki. Mondom jól van, úgyis olaj baja lesz csak. Hát tényleg, ugyanis valami szar hajtóműolaj volt benne. (legalábbis szag alapján) Tettem bele rendes olajat, azóta csúszik...

Mennyibe kerül ehhez a retekhez a lamellaszett? Rugót csináltatok, ha kell...
megvan az új bukóm..
Igen,nyugodt szivvel.AZ meg haggyan hogy hasznlat dugot akarsz eladni (bar nem tudom kinek van ra szuksege azt meg palane hogy ki az aki penzt adna erte) de azt sem tudod hogy milyen,akkor hogy varod el hogy megvegye barki is?ennyi.
ja lehet vele tartani kényelmesen a 80-90-et úgy hogy nem forog szét alattam a motor?
Csá

Az jó lenne ha elmondanád hogy megy mert ilyet akarok venni most van felújítva tejesen és elég szép is.
240 ért adják megéri szerinted? Jó állapotban van.
csá
Mi van?Most hülyének kéne éreznem magam vagy mi a fasz?
Egyik osztálytársamnak van, ma rakom össze véglegesen.
Hogy megy? Hát ha minden jól klappol, akkor estefelé megmondom.
(85kg vagyok, ruhával bukóval 90kg, csak le ne dögöljön alattam... )

Szerelését tekintve nekem nem igazán szimpatikus a gép, az Elefántom sokkal komolyabb volt. Jó, tudom, az 125-ös, de akkor is öregebb volt 6 évvel. Ebben is a másik fajta blokk van, lánc jobb oldalon, kuplung bal oldalon. Ez gyakorlatilag arra jó, hogy nem igazán lehet hozzáférni a dolgokhoz, de azért nem vészes. Gyakorlatilag ha találsz egy jó állapotú példányt, kap jó olajat, akkor nincs vele semmi gondod.
cső
Neked van vagy volt primád és milyen mennyit kell szerelni mert ilyet akarok venni?
Hogy mennek?

KÖssz csá
Csövi

Tud valaki olyan helyet nyíregyházán ahol megtudják szerelni a cagiva primát?
szerelő vagy valami?

Kössz
Mi baja van a srácnak?