nah végre vki,aki nem szidja a grexet
sztem is jó,nekem eddig bevált,és most is jó áron jutottam hozzá az újhoz maj holnap kipróbálom,na persze nem törésteszt,csak ,h mien mocizni benne
Ááá, dehogy.
Szomszédnak kölcsönadtam a grexemet pizzafutárkodni, és a srác frontálisan karambolozott 1 golffal, aminek bement a szélvédőjén fejjel. A sisakon néhány karcolás, az alján el is repedt, de még a silje sem tört le. 80-al ment a srác, és így csak a kisujja tört el, ahogy beakadt a kézvédőbe. Hát, ez volna a Rock&Roll.
Nekem is Grex bukóm van, de valami hihetetlen. Hidegebb időben kötőhártyagyulladással határos, 130 km/h felett ciripel a plexi...
Jövőre bukóvásárlással indítok, mert ez szörnyű. Ruhát nem kell vennem, megkapom a bratyótól a fullprotektoros cordura Bering ruháját. Meg talán még a csizmát is, de az még nem biztos.
Sok mindenben támogat a tesó, asszem kurva nagy mákom van egy ilyen bratyóval.
Oké, THX. Holnap kipróbálom. Ma szétszedtem, holnap így összerakom. Remélem szimeringet kapok a gyorsan váltókarhoz, mert azért nem lenne rossz. Ma már nem voltak idegeim az ilyen munkához, inkább elmentem egy kicsit sörözni... Majd holnap...
köszi,amúgy azér vettem,emr nekem iddig is ien volt,én nagyon megvoltam elégedve vele,és ez szinte full új,1× használták,tök hibátlan az egész,és féláron tuttam beszerezni..szval megérte,ja és a ásik 2 régit ami volt,eladtam és abból pont kijött,szval jól jártam
neked amúgy mibajod van a grex bukókkal?
Na betoltam a motort, járattam egy kicsit , leállítottam és utána jó volt az öninditó, aztán mentem, leállítottam megint nem volt jó, megint járattam, leállítottam jó volt....
Ki érti ezt.... Mind1 most befújtam kontakt spray-el és most jó.....
sztem is jó,nekem eddig bevált,és most is jó áron jutottam hozzá az újhoz maj holnap kipróbálom,na persze nem törésteszt,csak ,h mien mocizni benne