Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tankot egy "rejszoloval" gyorsan meg lehet oldani.
hát tudod a fék az a lábtartóval együtt egy ilyen háromszög alakú izén van, az komplettten letörött, a kuplung meg csak kuplung kar kell
komplett fék, vagy fékkar?váltó, vagy váltókar?
Képet még nem volt erőm csinálni......
Most voltam lent, mennyibe kerülnek az oldalidomok egy oldalra???? Komplett hátsófék? mármint a lábtartóval együtt letörött.... indexek? monnyuk azt én is tudok... plexi? ja tankot könnyű kihúzni, egy pöppet behorpadt? Amúgy nem olyan vészes szerencsére, csakhát.... ja meg váltó is kéne!!!
faxa, képek? Neked mibajod lett?
Ma öszetörtek, mentem és kinyitották az ajtót.... mindkét oldala a moccnak, indexek, hátsó fék tőből letörött, kiplung letörött, hangja is más lett, de minden javítható.... csak pénz pénz.....
picsába
áh nem fojtott volt, mert azért ment elég rendesen...
jaja ez örök vita marad, aprilia vs. Cagiva... mindenki a maga lovát dícséri... :)
biztos eu szabványos fojtott volt
amúgy ez ien, h az aprilás az azt monnya,h lenyomta a mitot,a mitos aszongya,hogy lenyomta az apriliát..ezen kár vitázni sztem...
Nem, ellene nem gyorsultam, csak motoroztunk egyszer együtt..
szerintem nem idevalósi volt a gép..
Kiét alázta?A Bandula Bencéét?
HI!

Te mondtad multkor hogy primát szerelsz. Milyen a gép hogy ment? Mennyi egy ilyet fullosan felújítani honnana tudom hogy szar a kuplungja?
Szerited nem gáz a 125/50 cc gép úgy értve hogy a kedves rendőrök nem szivatnak?
AF1 vagy MITO
héé azért nem kell leírni az AF1-et, nekem az volt és imádtam!! Mellesleg Evot aláztam vele :)
Jah,ezzel mondasz valamit...
fenntartás harmad annyi,élvezet meg tized annyi
hát az 1 dolog h robogóm volt,de ne mszeretem őket...
mer haverodnak van a1 e?
Azt határozottan nem mondta hogy mikor,csak azt mondta hogy látott már.Amugy hogyhogy így fikázod a robogókat,neked is volt nem?Na jó az igaz hogy béna meg minden de a fenntartása harmadannyi mint egy mitoé,de nekem se kéne.Amugy nem biztos hogy mitot vesz mert lehet hogy nyáron lerakja a jogsit és vesz egy 400-as Fzr-t.De én remélem hogy mitot vesz.
vigyázz,mit írsz...a olasz mocik faszák...de a mito a legjobb..af 1 elmehet a ....ba
Azért az a boxer (ha az?) az befigyel ott a háttérben:-)))))
Lehet nem az, de úgy néz ki:-))))
Ma olyan erős volt a gép, nemtom mitől, lehet geci jó benzint tankoltam?!.... Durvás volt, le se akartam szállni:-)))
Bp----Szt.Endre-----Visegrád-----Esztergom----- --Dobogókő-----Pomáz----Szt.Endre----Bp......város:-)))
Na szal gecc jó volt, csak ne fogyasztana ennyit.....
lehet h olasz retek de otthaggya a kis suzukit meg hondát ami nem olasz
ennyi
Akkor is!
elnézést nem srt akartam irni hanem AF-1 et
Tök mind1, olasz retek mind a kettő...
Egy fontos kérdés,rövid
Ugye most akarok 125 ös gépet venni
Miért jobb egy mito mint egy rs 125?
Én nem állitom h jobb csak kérdezem
aha,akk ő volt...
hát azé 1 mito más,mint 1 fing robesz
hiába 125ös vagy mekkora,4t nincs abba erő..most megy 90ig,semmit se érsz vele,a mito 170ig megy szépen
mikro látott és merre?
JA,amigy tuti ő volt,de 18 éves.Ő is mondta amugy hogy már láttott téged