Képet még nem volt erőm csinálni......
Most voltam lent, mennyibe kerülnek az oldalidomok egy oldalra???? Komplett hátsófék? mármint a lábtartóval együtt letörött.... indexek? monnyuk azt én is tudok... plexi? ja tankot könnyű kihúzni, egy pöppet behorpadt? Amúgy nem olyan vészes szerencsére, csakhát.... ja meg váltó is kéne!!!
Ma öszetörtek, mentem és kinyitották az ajtót.... mindkét oldala a moccnak, indexek, hátsó fék tőből letörött, kiplung letörött, hangja is más lett, de minden javítható.... csak pénz pénz.....
picsába
biztos eu szabványos fojtott volt
amúgy ez ien, h az aprilás az azt monnya,h lenyomta a mitot,a mitos aszongya,hogy lenyomta az apriliát..ezen kár vitázni sztem...
Te mondtad multkor hogy primát szerelsz. Milyen a gép hogy ment? Mennyi egy ilyet fullosan felújítani honnana tudom hogy szar a kuplungja?
Szerited nem gáz a 125/50 cc gép úgy értve hogy a kedves rendőrök nem szivatnak?
AF1 vagy MITO
Azt határozottan nem mondta hogy mikor,csak azt mondta hogy látott már.Amugy hogyhogy így fikázod a robogókat,neked is volt nem?Na jó az igaz hogy béna meg minden de a fenntartása harmadannyi mint egy mitoé,de nekem se kéne.Amugy nem biztos hogy mitot vesz mert lehet hogy nyáron lerakja a jogsit és vesz egy 400-as Fzr-t.De én remélem hogy mitot vesz.
Azért az a boxer (ha az?) az befigyel ott a háttérben:-)))))
Lehet nem az, de úgy néz ki:-))))
Ma olyan erős volt a gép, nemtom mitől, lehet geci jó benzint tankoltam?!.... Durvás volt, le se akartam szállni:-)))
Bp----Szt.Endre-----Visegrád-----Esztergom----- --Dobogókő-----Pomáz----Szt.Endre----Bp......város:-)))
Na szal gecc jó volt, csak ne fogyasztana ennyit.....
aha,akk ő volt...
hát azé 1 mito más,mint 1 fing robesz
hiába 125ös vagy mekkora,4t nincs abba erő..most megy 90ig,semmit se érsz vele,a mito 170ig megy szépen
mikro látott és merre?
Most voltam lent, mennyibe kerülnek az oldalidomok egy oldalra???? Komplett hátsófék? mármint a lábtartóval együtt letörött.... indexek? monnyuk azt én is tudok... plexi? ja tankot könnyű kihúzni, egy pöppet behorpadt? Amúgy nem olyan vészes szerencsére, csakhát.... ja meg váltó is kéne!!!
picsába
jaja ez örök vita marad, aprilia vs. Cagiva... mindenki a maga lovát dícséri... :)
amúgy ez ien, h az aprilás az azt monnya,h lenyomta a mitot,a mitos aszongya,hogy lenyomta az apriliát..ezen kár vitázni sztem...
szerintem nem idevalósi volt a gép..
Te mondtad multkor hogy primát szerelsz. Milyen a gép hogy ment? Mennyi egy ilyet fullosan felújítani honnana tudom hogy szar a kuplungja?
Szerited nem gáz a 125/50 cc gép úgy értve hogy a kedves rendőrök nem szivatnak?
AF1 vagy MITO
mer haverodnak van a1 e?
Lehet nem az, de úgy néz ki:-))))
Ma olyan erős volt a gép, nemtom mitől, lehet geci jó benzint tankoltam?!.... Durvás volt, le se akartam szállni:-)))
Bp----Szt.Endre-----Visegrád-----Esztergom----- --Dobogókő-----Pomáz----Szt.Endre----Bp......város:-)))
Na szal gecc jó volt, csak ne fogyasztana ennyit.....
ennyi
Ugye most akarok 125 ös gépet venni
Miért jobb egy mito mint egy rs 125?
Én nem állitom h jobb csak kérdezem
hát azé 1 mito más,mint 1 fing robesz
hiába 125ös vagy mekkora,4t nincs abba erő..most megy 90ig,semmit se érsz vele,a mito 170ig megy szépen
mikro látott és merre?