Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap egy Tényleg szezonzáró Donovaly? 20 fokot mondanak tehát nem lesz cidri:)))
... de milyen 430-at
Kezdtek gyanúsak lenni...!
Mi van Zircen, hogy annyi motorost csábítotok arra felé?!
Csak nem megnyílt újra a bánya és kellenek a rabszolgák "követ tőrni"...?!
Volt már olyan motoros is aki visszafelé is jött veletek...?!
Nehogy kiderüljön, hogy neked bányád van Zircen, a Tom-nak meg motorbontója...!
A gumi nagyon fasza, úgy tapad a garázsban a bakon, hogy "élvezet" nézni...!
Tom!Hagyd ezt a szar dumát Én is ebből élek... most beszéltem másik Tomival Zirc lesz az irány. gyere bátran. gumi milyen?

Nekem két három évvel ezelőtt, volt több olyan napom is, hogy 600km fölött csavarogtam országon belül egy nap alatt és igazából nagyon meg sem kottyant...!
Most meg, hogy idén sikerült egész szezon alatt kb. 2500km gurulnom, már egy 200-300km-es túrától is zombi vagyok agyilag és fizikailag is!
Már nem csak a terepmotorozástól tud izomlázam lenni, hanem egy sima, semmi extra motoros kirándulástól is!
Pár évvel ezelőtt még őszinte vigyorral az arcomon, tangában is körbe tudtam volna motorozni az országot TÉLEN ( ), most meg, lassan már a cordura is herótos...!
Lehet, hogy nem csak szarul nézek ki, hanem olyan állapotban is vagyok?!
morning show!Társam a bajban( a másik Tomi) nem gondolta át a benzintyúkos verziót,mert a tyúkoknak továbbképzésük lesz,így no tyúksz.Említette hogy mehetünk valami nagyobbat a részleteket ahogy írtam nem tudom. Majd kitalálja...azt mondja.Mi meg lebeszéljük róla 2 napja mentem 430-at az estére már nem volt őszinte a mosolyom.
Nálam csak kedd este fog eldőlni, hogy tudok e csatlakozni...!
Gondoltam addig is "fájdítom" a szívem az útvonallal...!
Azért valami elképzelésetek csak van?
Remélem nem valami "gokart pályára" akartok vinni elégtételt venni...?!
Tom hívott már valamelyik nap és mondta, hogy "benzintyúkos buli lesz", de én magányos farkas leszek, ha megyek, mert én már évekkel ezelőtt "megcsínáltam a kedvét" az asszonynak a motorozáshoz...!
Mekkorát akartok menni?
Mert én mostanság eléggé alacsony költségvetésű vagyok...
szia Tom! passz a másik Tom fog majd hívni Téged és megbeszélitek én csak csatlakozom...
Szevasz!
Tudjátok már, hogy szerdán merre lesz a menet?
Hétköznap Nekem kevés időm marad "túrára" sajnos.
Nektek széles utat hozzá.
nagyon szívesen Witya! Szerdán is megyünk valamerre ketten aki akar hajrá!még van egy kicsi az idényből( legalábbis nekem)
Én is sokszor láttam már a városban, leginkább egykeréken :)
... ééés tényleg
megtaláltam, beírtam
köszönöm
Oksa azt megköszönöm!
Enyém az adatlapomon!
okok értem
Értekezünk majd. freemail-re átdobom a telefonszámom.
vagy itt vagy mailba, vagy telefonon tudunk értekezni
... de kellemes
Nem szent írás a holnap!Csak ötlet szinten jegyeztem meg!Nekem is van dolgom bőven holnapra(antenna kábel vezeték behúzása a lakásba)no meg annak megvétele!
Aha!Akkor sűrű nap volt!
Holnapot le kell egyeztetnem a Trónörökössel
mert nem tudom kisnagyfiam mit tervezett
Viszont jövőhétre is kellemes időt ígérnek
atashark !

Köszi a túrát jó volt ahogy volt.
Deee
Voltunk 4-en M3-Rétság-Parasapuszta-Kemence-Vámosmikola-Szob-Verőce-Bp (legalább is Én BP-ig mentem a csapattal, mivel kora du.-n volt egy kis dolgom.)
16 órakkor pedig felértem Citadellára és mentünk Szentendrére.
De egy jó kávéra kapható vagyok,akár holnap is!
Igen,közbe jött egy kis itthoni tenni való!
De ezek szerint te se mentél el a túrára?