Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hirdetés már nem aktuális, megvan az új bérlő.
Őrült Motoros Hétvége Balatonkenese - ki megy?

Térveztem megyünk barátnőmmel

http://www.sportmotor.hu/motor...

CatPee, Jimmy ?
Ok majd hívlak!
nyet :) 30/760-65-70
Hú ez lenni jó magyaros volt 503?
rendben :) számomat tudod?
Ez elment még 1x
Majd felhívlak meg összegurulhatunk vmikor jövök héten. Ott leszünk!
Mindkettő zegen van? Adhatsz vmi elérhetőséget.
van faceboom od? mert akkor ott át tudnám linkelni ha nincs akkor adj egy mail címet és ott küldöm az elérhetőségeket
Mindkettő zegen van? Adhatsz vmi elérhetőséget.
Hello egyik Zalaegerszegen a Weide Ancsa másik pedig a Szabó Csilla Csilla nagyon profi én tui csak hozzá mennék ha kell elérhetőség szólj
oksa, augusztusban mindenkepp!

most tettem le a lantot... faszkivan az ilyen melokkal, amiket 10 nappal a hatarido elott nyomnak a kezedbe, hogy tegnapra legyen kesz
Akkor bevallok munkát én is. Majd augusztusban megyunk
Szeva! Miféle? Hol?
Hali látom tetkóst keresel én tudok 2 profit
haliho!

tegnap egesz nap meloztam, mint az allat, 31-en meg hatarido van. csusztassuk at valamikor augusztusra, mert most tuti nem fog menni
Bezony
Ja, úgy màs Görögország?
Kiadó garázs Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér közelében (Ménesiről megközelíthető), forgalom elől elzárt, eldugott helyen, egy társasházhoz tartozó garázssoron (ergo oda csak az megy, aki ott lakik).
Biztonságos, nem kifigyelhető, gyakorlatilag őrzött hely (a lakók a legkisebb zajra is figyelnek, a tulaj is rendszeresen ellenőriz.)
Egyedül, vagy ketten összeállva is megéri kivenni (havi 10-12 ezer Ft.)

Akit érdekel, hagyja meg az email címét, és küldöm a pontos elérhetőséget.
Eleg huzos lett volna 1100 km et rangatni,de itt nem arra valok az utak. Mindenkinek tura vagy kross gepe van. 2-3 sport motort lattam eddig. A rendorok is ezres DL-el jarnak.
Nálam ilyen probléma nem lesz! Viszem magammal
Kosziiiii, kis szieszta aztan irany a part. Nezegetem a motorokat itt,es mar en is mennek egy kanyart.
Mázlista!
Akkor jó pihenést, jó szórakozást!
Nyaralas van epp,majd legkozelebb