kezdő motorszerelőkėnt belefutottam egy RSV-be,egy kontàr szarul húzta le az inditó szabadonfutót,a sràcnak kanyarban kiló fölött megakadt mint a sült hal szeme.Szėtkaptam,ki lett takarìtva a blokk patikàra,új kuplung beolajozva előre öszeraktam koppra.Próbànàl: nem emel ki ? lecserėltem a folyadėkot,lebubiztam tök fasza inditàskor 1be behúzott kuplunggal megindult.. pislogtam vadul,szėtkaptam megint nem csinàltam semmi extràt csak újra összeraktam,ės jó lett.Tesztkörön húzott mint barom nem csoda hogy szeretik,de ėn inkàbb maradok a jó bevàltl japó technikànàl.Tesztbike-on van egy cikk, a youngtimer gsx 750EF-ről miszerint anno ők tettėk le a mai utcàra szànt superbike-ok alapköveit mint pl teljes idom,ami csak a versenypàlyàn volt elėrhető,illetve az első 16szelepes blokk,a gixxer elődje. Ma màr azt a 87le-t egy húzott 250es is tudja
értem egyenlőre ez a reggeli program azután menés valamerre(mint már írtam) talán parassapuszta,szob, át a dunán esztergom és a hegyek. ez a nem hivatalos program.még lehet rajta csiszolni meg ezt fogom a parlament elé terjeszteni.
Lenne munkám szombatra,de ha többen összejövünk lemondom
Csatlakoznék valamikor egy rövid kanyarra pl Dobogókő
Én is ezt terveztem ... de másként alakult...
Kösz ,hogy írtál.