Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem jó, eddig.Most értünk haza voltunk Mátrába:)))
Te gyorsulni mész vagy nézőnek? Én lehet inkább csak nézni mennék ki nem nagyon akarom magamat égetni a széria 125ösömmel. :D
Biztos!
125ös kategória is van? :D
gyorsulás?
Lenne munkám szombatra,de ha többen összejövünk lemondom
kezdő motorszerelőkėnt belefutottam egy RSV-be,egy kontàr szarul húzta le az inditó szabadonfutót,a sràcnak kanyarban kiló fölött megakadt mint a sült hal szeme.Szėtkaptam,ki lett takarìtva a blokk patikàra,új kuplung beolajozva előre öszeraktam koppra.Próbànàl: nem emel ki ? lecserėltem a folyadėkot,lebubiztam tök fasza inditàskor 1be behúzott kuplunggal megindult.. pislogtam vadul,szėtkaptam megint nem csinàltam semmi extràt csak újra összeraktam,ės jó lett.Tesztkörön húzott mint barom nem csoda hogy szeretik,de ėn inkàbb maradok a jó bevàltl japó technikànàl.Tesztbike-on van egy cikk, a youngtimer gsx 750EF-ről miszerint anno ők tettėk le a mai utcàra szànt superbike-ok alapköveit mint pl teljes idom,ami csak a versenypàlyàn volt elėrhető,illetve az első 16szelepes blokk,a gixxer elődje. Ma màr azt a 87le-t egy húzott 250es is tudja
Minden rendben motor faxa már nem maradok le nagyon
Nemsok, vagyogatunk.nálad?
Nagy pacsi mizus?
Arról volt szó hogy zircre mentek nem?Mondjuk jó lenne csak később tudnék csak indulni.
Sziasztok
Csatlakoznék valamikor egy rövid kanyarra pl Dobogókő
Sziasztok !

Én is ezt terveztem ... de másként alakult...
irány a 3-as főút salgótarján,cered, kanyargás, utazás jó tempóban
8.30-kor az Andretti elől.
Szia, mi lesz holnap? Mikor terveztek indulni?
egyenlőre 3-an,de elméletileg jönnek még...
Ok, maradjunk annyiban hogy fontolóba vesszük.És ha marad a 2es létszám, akkor lehet csatlakozunk hozzátok. Hány fő a csapat?
értem egyenlőre ez a reggeli program azután menés valamerre(mint már írtam) talán parassapuszta,szob, át a dunán esztergom és a hegyek. ez a nem hivatalos program.még lehet rajta csiszolni meg ezt fogom a parlament elé terjeszteni.
Hát az nem épp abban az irányban van,valami kanyargós utat tervezünk,2en vagyunk eddig.
Szia! vasárnap Zirc a menü,de utána mehetünk bármerre. leszünk páran. ha gondolod.
Vasárnap Mátra? Elviekben nem esik,20 fok, felhős:))))Valaki?
Ma valaki valamerre? 2-es út esetleg ?
Már elindultam mikor írtál, (föltöltötted a képet). Majd valamikor biztos összefutunk.

Kösz ,hogy írtál.
Rendben. Fekete ZX6R-em van (profilkép). 1.96m német darab + 1.80m a barátnőm szóval biztos megtalálod ... XD
Szia TornadoHH! Akkor majd fönt találkozunk. Fél 4 körül ott vagyok.