Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek nincs eladó leo vince v6, kipufogó rendszer vagy tecnigas enox, vagy giannelli,
Bocsi, 3-ig MotoGP volt, csak utána indultam...
Én is bírom az Egom és Visegrád közti szakaszt, viszont a Dobogókő-Egomért annyira nem vagyok oda...
Újfent megállapítottam, hogy a Tinnye és P.Jászfalu közti szakasz nagyon bejön!
Mikor ezt irtad en mar uton voltam. Mar nem volt turelmem varni.voltam egy Dobogoko-Esztergom-Visegrad-Pilisszentlaszot. A visegradot hatulrol kozelitettem meg,ami kellemes csalodas volt,rohadt jo kanyaeok es viszonylag jo ut. Most ertem haza. De a visegrad haza 40 perc volt.Nem is rossz
3 körül indulok. Nincs jobb ötletem, így összefűztem keresztül-kasul a kedvenc szakaszaimat. Ez lett a vége: http://goo.gl/maps/bih6t
Ha tudsz jobban szólj!
Én megyek elviekbe....Merre mennél?
hát igen,kecsó még várat magára szép hely SK is,még csak párkányt jártam be ugyan de az is megtette a hatást,és a helyi jarddal se volt gondom pedig nem egyszer mentem arra.Azért az a 600km kicsit erős egy napra a nézelődéshez,de grat biztos szép lehetett.A kezem állapotába beletörődtem,a térdem miatt agódtak hogy fogok-e járni azt tessék semmi baja,egy vacak csukló meg próbál kicseszni velem,de nem fog összejönni,remélem mihamarabb startol a bringa mert viszket a seggem nagyon.20perce értem haza,Érdnél elcsapott a vonat egy faszkalapot ki megunta életét,potom 3 óra késéssel de beért,a helyszineléssel elcseszték az időt.mindez persze motorral nem lett volna gond...
Holnap délután egy guriga valamerre?
Szia Fazon!

Megkérlek írj nekem mailt, adatlapomon megtalálod. Írd bele a telefonszámod és hívlak, elmondom miért keresnélek.

Köszi.

Andárs
Szia!

Tudunk segíteni Adatlapon az elérhetőségünk.

További Szép Napot!
Az a baj, hogy kocsival kell mennem, mert cuccot is viszek (nem nyaralásra). Szóval más lehetőség nincs, vagy marad a motor. De hiányoznak a zalai dombok kanyarok Vettem egy vectrat, dti 2.0, nem eszik sokat.
Hát ennek nem ok értelmét látom,futó minek? számold ki hogy autó után rángatni egy futót motorral kb 2 liter üzemanyag pluszba.Mennyit enne oda a motor?15öt? Vissza ugy is rajta akarsz jönni, és cibálod fel a futót.....értelmetlen.
Köszi!
Keszthelyre, júli kb26 -5nap. Zárt udvarba, garázsba le is teszem, ha leérek, csak vissza venném elő. Persze nem ingyen, de 20000et sem tudok fizetni.
Nem tudom, meg kérdezem. holnap meg mondom.Hova viszed?
Cső! Véletlenül nem tudsz utánfutót, kb 5napra kellene. Elvinném a motort a nyaralásra
Omsz-os flottában voltam de váltani kényszerültem, és egy barátom cégétől kaptam kártyát ami jó áron van.
Ha van ismerősöd aki tud flottás kártyát hozni azzal érdemes konzultálni.
Szerintem jó ötlet! És persze az ára is lényeges lenne!
Szia!

Saját aksija is van, ami bírja 8-10 órát még, de amúgy a motor aksijáról kapja az áramfelvételt.
Úgy van beállítva a nyomkövető, hogy 5 perc után elalszik és mozgásra ébred fel és küldi a jelet, ezáltal nem meríti a motor aksiját. Valami oknál fogva mégis megszűnik az áramellátása a motor aksijáról, akkor a belső aksin még működik és továbbra is küldi a jelet.

Üdv.:
András
Időnként le kell menni pályára is ott kiengedni a gőzt! Nekem évi 2-3 pályázás jön össze, de az elég is (egyenlőre).
Zsír, abszolút benne vagyok egy Kecsói pályázásban!
Na igen, ilyenkor döbben rá az ember, hogy azért egy komolyabb sérülés nem úgy gyógyul és azért komoly hetek kellenek, hogy legyen belőle valami...

Ja igen, voltam SK-ban is! Baromi jól sikerült, csak az egy napra bevállalt 605 km egy pöppet soknak bizonyult. Megcsináltam, nagyon élveztem, de valahogy kevés időm volt nézelődni... Összefutottam egy Polize-full-kontrollal is. Ők is teljen korrektek voltak. Jó fej rendőr mesélte, hogy ő egyszer 280 fölött ment a motorjával, pont abban az egyenesben ahol kiszedtek!
Kakucs biztos hogy csak jövőre ! nem vagyok annyira pàlyàzós àllatkert de 2x egy ėvben nekem is kijàrna egy kis szórakozàs.A s*ggem màr ki tudom törölni,hàzi melók mennek,de mėg azėrt nagyon gàz,most döbbenek csak rà hogy csúnyàn elintėztem a mancsom.Amint visszazökken minden rėgi kerėkvàgàsba meglessük azt a kecskemėti pàlyàt is
kb minden stimmel de ma nem voltam és UFO fluid a szett :P de minden narancs :P :D viszont holnap vagy holnap után délután 4 re érek haza és tervezek 1 kört csak 1edül uncsi.. :P meg annyira a várost se ismerem :D
Szabad tudni részleteket,hogy milyen telefon ügylet van itt folyamatban? Ultraextrémturbóbrutal csengő-bongó aranyakért beszélek mostanság,és örülnék valami olcsóbb lehetőségnek
ja sikerült, eddig 12 ft volt a percdij most már csak 10,80:))))
Narancs KTM, KTM mez, KTM gatya, KTM színekben pompázó sisak ?
13 óra felé nem voltál kint ?
jól hangzik! egy kérdés csak: saját áramellátása van, vagy a motorról kapja a kraftot? egy kisebb, 4-5 amperes akksinál hosszú távon egy ilyen minimális fogyasztás is okozhat galibát.
egyébként jó ötlet, az autós verziót használom, okosság, pláne, hogy útvonal regisztráló funkciója is van, ami nagyon hasznos a túrák után.
Akkor sikerült a telefon-ügy
Elmentettem