Még Hamburg/Berlin-ben leszek de nem motorral... Most voltunk Ausztriaban motorral. Szervezzünk egy kis túra a Vor-Alpen ba ? Épp vissza jöttem onnan de azzonal vissza mennék :D
Bécsben voltunk aztán gyorsan autopályan St Pölten felé majd - Bundesstrasse 20 -- Annaberg - MariaZell - Bundesstrasse 21 -- St Aegyd - Gutenstein - Pernitz - stb vissza Sopron kb igy : http://goo.gl/maps/OYjAo
Nem nagyon térveztem csak googlemaps alapján mentem :D De nekem már nagyon tetszett.
Nekem az olajszivattyúm mikor beszart ,ugyanez a jelenség volt.Vagy az olajkőrbe valami dugulás PL:gagyi olajszűrőtöl.Rosszab esetben főtengelycsapágy. Érdemes egy jó szerelő véleményét kikérni. Sok szerencsét!
sosem gondoltam volna, hogy egy jogositvany meghosszabbitasa ekkora szopas.
multheten voltam hazidokinal. hazidokitol kaptam egy laborbeutalot, mehettem pisit, meg vert adni. csutortokon kesz lett a lelet, rohantam erte az sztk-ba, hogy penteken viszem a dokihoz, erre az szabin volt. kizarasos alapon maradt szerda.
ma vittem neki vissza reggel a leleteket, kaptam az alkalmassagi papirt, felneztem az ugyfelkapu.magyarorszag.hu-ra hogy foglaljak idopontot, ott az elso szabad idopont szept. 4. mondom mi a picsa? lezuztam inkabb az okmanyirodaba, elso szabad idopont jovohet kedd... vegulis jobb, mint a szeptember 4.
addig meg nem kene, hogy megallitgasson a rendor
na igen,mindkettő nėpszerű ės bitang dögös,egy jó àllapotú k5-k6al ellennėl egy darabig,nekem nagyon bejött,kivėve az alacsony kormàny de az màr rėszletkėrdės
Na igen, általában az ilyen hülyeségek a mi zsebünket terhelik...
Tudod még kora tavasszal, amikor a motorozáshoz hideg volt, akkor elkezdtem elmélkedni itt a fórumon, hogy akkor hogyan tovább, mi legyen a következő. Akkor sikeresen hagytam magam lebeszélni a 600-as sportokról. Lényeg a lényeg, hogy egy burkolt, sport motort szeretnék, ami most egy darabig ki fog szolgálni. A nagy álom a Gixxi 750. A másik nagy álom a VTR1000 SP. (tudom ég és föld a kettő, de per pill ez a kettő jön be nagyon, úgy hogy nagyjából bele férne a keretbe...).
Volt 3-4 Gixxi, ami nagyon bejött, de 1,5 hét alatt el is keltek, így reménykedem, hogy nekem se kell sokáig húzni az eladást...
Egyébként jövőhét közepén fogom meghirdetni, ha meglesznek a fájentos fotók!
Gondolom nekem kell fizetnem nem hiszem hogy van valami alapítványi megoldás.Idióta pöcsök ezek.. Elvileg pót órákat kell vennem majd gyakorlati vizsga. A jány csak egy pót telót kapott echte gyári,de egy bandit futómű beszerzésén gondolkodom majd jövőre.A műszaki meg éppen esedékes mert szept. 8.án jár le.találtam valami kifejezetten ronda tükröt meg kormányt kölcsönbe ami vizsgára megfelel így minden a helyén van.
kiváncsi leszek az új gépre,vannak már kiszemelt tipusok?
Műszaki, mikor volt/lesz? Ez a baleset miatt kötelezően előírt?
Micsoda? Komolyan előírtak után képzést? Ez hogy néz ki? Gondolom neked kell fizetni... Ugyanúgy KRESZ, Rutin, Forgalom? Egyébként meg rohadjanak meg... Nem te voltál a hibás, szóval mit b@sztatnak?
Na és milyen futómű ficcent be előre? A motorhoz tartozó, vagy akkor már újítottál valami f@szányosat? Na igen, papír nélkül, csak ügyesen!
Az idei évben annyi minden változik körülöttem, hogy nem akarom, hogy a garázsban álló "vagyontárgy" (drágaszágom) akadályozzon bármilyen váltásban... Jövő tavaszig, tuti kiderül, hogy most merre megy tovább az életem, így bárhol is folytatom, a jövő évben már egy burkolt (hasalós) motorral folytatom!
fakultatív műszaki vizsga+ motoros utánképzés mert a közlekedésiek úgy gondolják alkalmatlan lehetek a motorozásra hogy ennyi balhé van körülöttem ,de az epilepsziás baromnak,meg a kalapos vénembernek akik egy héten belül lemészároltak egy tucat embert nekik szabad mindent,..no komment. zsuzsika él és mozog,kicseréltem az első futót most már testből is lehet vele kanyarodni kéz nélkül.Egyenesfutása most már jó,már csak valami fasza túrakormányt kell keressek magamnak ami nem kerül 20csilliárdba. Mostanában így félillegálba szentkeresztezek meg Csobánka-Vörösvár ha elvonási tűneteim vannak,amig nincs újra zsuga a kézbe.Osztán mi lesz az sv sorsa tényleg eladod?
nekem nagyon nem akar osszejonni nekem ez a kakucskalas... lejart a jogsim. a baj ezzel, hogy penteken kozolte velem a rend eber ore egy csekk kisereteben. szoval most intezem a jogsit, meg fizethetem a buntit. pedig szivesen mentem volna
Hello!
Mindenki nyaralni ment, vagy mi ez a csönd?
Jövőhéten szabin leszek, így valamelyik nap befigyel egy Kakucs, meg egy Mátra-Bükk túra. Más ötlet esetleg valakinek?
Remélem,hogy már indulni fog rendesen.A ZZR topicban leírtam,mit küzdöttem vele Menet közben tesztelni meg akkor tudom,ha megérkezik az új olaj+szűrő,mert ami benne van,az annyira tré,hogy próbakörre sem nagyon szeretném kivinni,csak az udvarban zörgetem és rövid ideig,alacsony fordulaton.
Köszi A márkahűségről meg annyit,hogy valahogy mindig Kawasaki-nál sikerül kikötnöm
Ez a fokozatosság jó ,hogy ez miért nem nekem jutott eszembe
Igazából a kép "megszépíti" egy kicsit,de nekem bejön.Van mit csinálni rajta ,az első "tájékozódó" szétszerelés már meg is történt rögtön a vásárlás után
Szép gép, gratu hozzá! A márka hűség abszolút értékelendő!
Gondolom megvan az oka, de akkor is jól néz ki a profilodban a "fokozatosság", csak nálad fordítva van, mint úgy általában!
Köszi van rajta meló,de remélem nem csináltam rossz bizniszt...
Érdekes a ZXR-750 után az tény,de az utazási komfort azért sokkal jobb a többi meg majd kiderül idővel.
Tisztelt fórumlakók!Visszatértem mindenki nagy örömére
A legújabb szerzeményem ZZR400
Ha valaki tud segíteni olaj,gyertya,stb...beszerzésében akkor azt nagyon megköszönném (persze jóárasított dolgokra gondolok)
Bécsben voltunk aztán gyorsan autopályan St Pölten felé majd - Bundesstrasse 20 -- Annaberg - MariaZell - Bundesstrasse 21 -- St Aegyd - Gutenstein - Pernitz - stb vissza Sopron kb igy : http://goo.gl/maps/OYjAo
Nem nagyon térveztem csak googlemaps alapján mentem :D De nekem már nagyon tetszett.