Sajna van egy kis gondom a tehénkével ezért max 120 sajna be csapkodja a kormányt és majd most télen szét kell szednem aztán cserélni egy két dolgot meg meg csinálni az elejét ja meg fel rakni az új elejét,ja meg természetesen le fényezni a sárvédőt meg oldal idomot
Ha ez mind meg van kicsit hanyagolni a rendőreit mert szín átírás=új forgalmi új vizsga+eredet vizsga tehát simán szopás!
Oksa!
Viszont lenne egy kérésem!
Ha lehet ne itt (sportmotoron) beszéljük meg,hanem inkább nálam a weboldalon!De ha nem igazán már az se gond,majd megoldom!
Az ok egyszerű:van egy "jó akarom"itt a sportmotoron,aki minden infót lead oda is ahova nem szeretném!Bár ez igazán a zzr-topikra igaz!
Vitya tudja miről beszélek!
Múltkor mondta cimbi menjünk Dobogóköre,majd Visegrádra egy kicsit szerpentinezni. 5 percet vártam rá fent a parkolóba mire ő is felért, pedig Csobánkánál egyszer megvártam
Mert ha igen asszonyt most itthon hagyom
Facebook?
Ha ez mind meg van kicsit hanyagolni a rendőreit mert szín átírás=új forgalmi új vizsga+eredet vizsga tehát simán szopás!
És köszönöm!
Nagyon jól tudod olvassák ezt a fórumot Tyson,Pohi,stb.
mennyivel jobb a fradipálya felüljárón a 200
Csak így tömören!
Már elnézést a tegezésért!
Persze ez csak egy kérés!
Szombaton is csak 240-nel mentem az M0-áson
Viszont lenne egy kérésem!
Ha lehet ne itt (sportmotoron) beszéljük meg,hanem inkább nálam a weboldalon!De ha nem igazán már az se gond,majd megoldom!
Az ok egyszerű:van egy "jó akarom"itt a sportmotoron,aki minden infót lead oda is ahova nem szeretném!Bár ez igazán a zzr-topikra igaz!
Vitya tudja miről beszélek!
Ha kijön a fénykép,majd akkor is erre hivatkozom!