a bal csuklóm nem hajlik rendesen,a bal térdem csak simán szar,leszakadt egy kis ízület darab.protit akartak legvégső esetben,de ahhoz még túl fiatal vagyok,amig a sajátom műkszik addig nincsta kaszálás.eddig original a kasznim szeretném a tripla x-et is így megélni a csuklóm az viszont tényleg gáz,összerakok annyi pénzt amivel kibekkelek 3 hónapot kb,aztán télen befekszem 1-2 napra.Addig is szeretnék motorozni,legalább egy kicsit
bal lab ugyis a valtogatos lab... azt nem kell lerakni sehol, mindnehol jobb labbal tamaszkodni es akkor eleg az a 45 fok
idovel meg majd ugyis alakul.
gyogytornara jarsz vele?
a bal lett csattos,müködik minden faszàn csak nem hajlik tovàbb felfele 45foknàl.az ujjaim hibàtlanok màr kuplung megy,a többi nem ėrdekel.ha màst nem akkor a szomszėd babettàjàval csapatunk egy ìziràjder kanyart az üvegtigrisig de igyekszem minėl hamarabb kitörni,forr a vėrem jó lenne kihasznàlni a jóidőt
tegnap fel7 kornyeken este a komjadi uszodanal egy csopper/kruzer volt a kozepso savban elegge osszecsukva. mento, rendor, a motorost epp akkor raktak hordagyra - ranezesre nem volt tul jo borben
valoszinuleg a szembol jovo forgalom szamara ott levo kis fordulosavbol kanyarodhatott ele valaki... sosem ertettem, hogy miert nem rakjak arrebb a jelzolampat oda.
valaki tud az esetrol valamit?
Szombaton nincs valakinek mehetnékje?
Inkább közepes/hosszabb távban gondolkodom. Akár HU, akár SK...
Azt nem tudom, hogy pl. a Cseszneki-szerpentinért érdemes összesen 300 km-t menni? (http://goo.gl/maps/3kVxa)
Mátra is beugrott, de akkor már Ceredi-szerpentin se maradhat ki, valamit Bükkszentkereszt sem, de így már 450 km (http://goo.gl/maps/83Cxc)
Na igen, a 170 egy kicsit már túlzás, inkább egy kényelmes 130-150... Ha már sebesség... Gondolom mindenki hallotta, hogy a héten két-kerekű-razzia és tényleg mindenhol csak rendőröket látni, szóval péntekig célszerű visszafogni a lovakat...
Fél nap "aktívkodás" is pont elég Kaukcson. Jó gurulást nektek! Nekem idő hiányában marad a meló, következő kakucskálás valamikor augusztusban...
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168
igen, az a szakasz az tenyleg jo. van nehany jo hosszu elnyujtott kanyar, ahol azert nem gyokkettovel kell fordulni, de nem is 170-nel, hogy elvezetes legyen
Az biztos, hogy idén megyek még egy SK kört, de az rövidebb lesz, hogy pl. Selmecbányán legyen időm nézelődni, mert valami hihetetlen szép város volt!
Lehet, hogy írtad már, de melyik kezed "offos"? Csak, hogy el tudjam képzelni, mi megyen nehezebben a gázadás (fék...), vagy a kuplungolás...
Tükör ráér, de a többi jó ha van...
Jó lenne majd még egy közös gurigat, mert lassan itt az augusztus és az SV fölkerül a használtautóra (és remélem hamar le is kerül onnan)...
A Pomáz-Dobogókőt kifejezetten szeretem, főleg Szentkeresztig a tempós szakaszt. Visegrád-Egom között is a gyors kanyarokat szeretem, ami hát jóval 90 fölött igazán érdekes..
Amit én mondtam, az a szakasz pedig Tinnye irányába a legjobb!
Az a lėnyeg hogy jól ėrezted magad,ėn se görcsölök ha nem úgy jön ki a lėpės inkàbbminősėg mint mennyisėg.A làbam most se tökėletes de hasznàlhatóbb mint most a kezem,a motorozàsba nem zavar az a lėnyeg màr csak olaj,kormàny,tükrök,meg egy kuplung kar vàlaszt el az aszfalttól ,hamar feltàmad az asszonysàg
dobogoko... mindig tele van hordalekkal az idealis iv egy-egy kanyarban, raadasul amig eljutsz oda, tenyleg jo szar uton kell atvergodnod.
visegrad-egom meg szerintem eleg uncsi.
viszont erre a tinnyei szakaszra en is kivancsi lennek
Én is csak idén fedeztem föl az a szakaszt, de fullos út, jó kanyarok, csak sajnos rövid, így mindig megyek 1-2 oda-visszát!
Igen, azért nem vagyok oda a Dobogókő és Egom közti szakaszért, mert amikor már pont elkezdeném élvezni mindig jön egy brutál kátyú, vagy hasonló és elmegy a kedvem az egésztől...
Az volt a "baj", hogy az első 200 km-t lenyomtam 2,5 óra alatt, így adta magát, hogy akkor bevállalom a hosszabb túrát és nem érem be a rövidebb 450 km-s körrel. De után már más jellegű szakaszok jöttek, meg ebéd, nézelődés, akkor meg telik az idő... Mind1, a lényeg, hogy még így is jó volt!
B@szki, ez ennyire komoly volt, hogy nem volt biztos, hogy fogsz-e (rendesen) járni?! Még jó, hogy nem jött be nekik... Na igen, itt a nyár, minden "vason", jó sz@r lehet csak nézni... Kitartás lassan itt a "hó vége", reméljük addigra menetkész leszel!
Na igen, ilyenkor szívás a tömegközlekedés... Motorral csak huss és már ott se vagy...
Még vki? Deszka?
sziasztok elado lett szeretett motorom :)
üdv !
ricsi
Én is halásztelki vagyok, meglepődve olvastam, hogy van ott ilyen műhely. Melyik utcában vagy?
idovel meg majd ugyis alakul.
gyogytornara jarsz vele?
valoszinuleg a szembol jovo forgalom szamara ott levo kis fordulosavbol kanyarodhatott ele valaki... sosem ertettem, hogy miert nem rakjak arrebb a jelzolampat oda.
valaki tud az esetrol valamit?
Inkább közepes/hosszabb távban gondolkodom. Akár HU, akár SK...
Azt nem tudom, hogy pl. a Cseszneki-szerpentinért érdemes összesen 300 km-t menni? (http://goo.gl/maps/3kVxa)
Mátra is beugrott, de akkor már Ceredi-szerpentin se maradhat ki, valamit Bükkszentkereszt sem, de így már 450 km (http://goo.gl/maps/83Cxc)
Fél nap "aktívkodás" is pont elég Kaukcson. Jó gurulást nektek! Nekem idő hiányában marad a meló, következő kakucskálás valamikor augusztusban...
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168
jovohet kakucs?
Lehet, hogy írtad már, de melyik kezed "offos"? Csak, hogy el tudjam képzelni, mi megyen nehezebben a gázadás (fék...), vagy a kuplungolás...
Tükör ráér, de a többi jó ha van...
Jó lenne majd még egy közös gurigat, mert lassan itt az augusztus és az SV fölkerül a használtautóra (és remélem hamar le is kerül onnan)...
Amit én mondtam, az a szakasz pedig Tinnye irányába a legjobb!
visegrad-egom meg szerintem eleg uncsi.
viszont erre a tinnyei szakaszra en is kivancsi lennek
Igen, azért nem vagyok oda a Dobogókő és Egom közti szakaszért, mert amikor már pont elkezdeném élvezni mindig jön egy brutál kátyú, vagy hasonló és elmegy a kedvem az egésztől...
B@szki, ez ennyire komoly volt, hogy nem volt biztos, hogy fogsz-e (rendesen) járni?! Még jó, hogy nem jött be nekik... Na igen, itt a nyár, minden "vason", jó sz@r lehet csak nézni... Kitartás lassan itt a "hó vége", reméljük addigra menetkész leszel!
Na igen, ilyenkor szívás a tömegközlekedés... Motorral csak huss és már ott se vagy...