Valaki nem ismer véletlenül egy feher-ezust talán 10es gixxer 1000et ? Fehér berik ruha,, gp1bodis dobok, arany felnik es ma 14:40korul a hungarian kerekezett.
Gyűlünk mint az iszap!
No oda lehet én is kinézek.Pont a hideg miatt nem vállaltam be én se a "nagyobb"kerülőt!Ha itt Pesten 12-fok van,akkor a hegyekbe jó ha 4-6 fok van!Az már nekem nagyon hideg!
ZZR évadzárótúra/Buli!
De én részemről még az időjárástól függővé teszem!áztam-fáztam annyit motoron az elmúlt 30-évben,hogy tíz embernek is elég volna!De rajta vagyok az ügyön!
Nincs mit!örülök hogy tetszett!
Az elmúlt években én is inkább egyedül motoroztam!
Előtte évekig sok túrát szerveztem,heti rendszerességgel,10-20 motorral!De elég volt!
Én idáig főleg egyedül motoroztam, de a múlt héten nagy élmény volt Veletek csapatba menni. Én köszönöm ezt Nektek
... na meg a videó összeállítást ...
a találkozó után Rétság ,Parassapuszta, Szob,Nagymaros , ez nem nagy idő azután lemegyünk Zircre 82-es főút, azután lehet még somogy otthoniak látogatása azután vissza. mindegyik jó úton .ennyi
hazaérkezés passz. délután
No oda lehet én is kinézek.Pont a hideg miatt nem vállaltam be én se a "nagyobb"kerülőt!Ha itt Pesten 12-fok van,akkor a hegyekbe jó ha 4-6 fok van!Az már nekem nagyon hideg!
Ma Citadella gurulás délután?Hosszabb távhoz nem igazán lenne kedvem ebben a hidegben.
Az indok a képen!
Már csak belföld!
De legalább még egy közös bennünk!
MAN ... ezek szerint közöd van kamionokhoz.
mint szerénységemnek
Igen MAN!Miért?
Ithon -2 volt 18 ker
Ma reggel a MAN külső hőmérsékletre -3 fokot mutatott!
Merre talállak meg benneteket holnap
Közel 70 motor között
De én részemről még az időjárástól függővé teszem!áztam-fáztam annyit motoron az elmúlt 30-évben,hogy tíz embernek is elég volna!De rajta vagyok az ügyön!
ui: mi volt a közös kalandotok amire utalt Witya?
Az elmúlt években én is inkább egyedül motoroztam!
Előtte évekig sok túrát szerveztem,heti rendszerességgel,10-20 motorral!De elég volt!
... na meg a videó összeállítást ...
Remélem a többieknek is ez lesz a véleménye!
Én szívesen robogok ismét a társoságodba
De csak az Ipolyi részhez!
hazaérkezés passz. délután