Ma: Csatlakozik egy ismerősöm, akivel a városban találkozok 6 körül, de még célja nincs a mai napnak, igazából bármi jó!
Holnap: B.Akarattya--Veszprém--Tapolca és vissza menet lesz.
Szombaton, vasárnap nem tudom merre fogom csapatni...
Ha gondolod dobj egy mailt ide: kerek.andras@hotmail.com; itt cserélhetünk telefonszámot!
Budaörsön tartom a motoromat, onnan szoktam indulni munka után.
Általában 1-es út, 6-os, 7-es... Székesfehérvár, Esztergom, Velnce, Mogyoród, stb, kb. úgy hogy emberi időben vissza lehessen érni. De abszolút vevő vagyok mindenre.
Sikerült a hétvége Idén sajnos nem volt "Kawasaki kanyar" túra erre felé mint tavály de úgy is jó volt. Egész jó helyen van a találkozó úgyhogy direkt a partnál állítottuk fel a sátrasunkat.
Remélem jól sikerült a hétvége! Motoros az volt bőven az utakon, így gondolom volt lent rendesen társaság!
Balcsi tegnap baromi jó volt! Ma viszont tanulós, haver látogatós, P.Outlet-ben vásárlós napom lesz, így nem jó a mai nap...
Holnap: B.Akarattya--Veszprém--Tapolca és vissza menet lesz.
Szombaton, vasárnap nem tudom merre fogom csapatni...
Ha gondolod dobj egy mailt ide: kerek.andras@hotmail.com; itt cserélhetünk telefonszámot!
Amúgy minden ok. Keszthely Zalaegerszeg közt tuti versenypálya van
Budaörsön tartom a motoromat, onnan szoktam indulni munka után.
Általában 1-es út, 6-os, 7-es... Székesfehérvár, Esztergom, Velnce, Mogyoród, stb, kb. úgy hogy emberi időben vissza lehessen érni. De abszolút vevő vagyok mindenre.
Örülünk neki, hogy minden rendben lett. Jó nyaralást és vigyázz magadra
1-2 bmw
Brutális hangok!
Ha valaki motorozna Budapest környékén, esténként, szívesen csatlakoznék!
Sikeresen megérkeztünk!
Balcsi tegnap baromi jó volt! Ma viszont tanulós, haver látogatós, P.Outlet-ben vásárlós napom lesz, így nem jó a mai nap...
Én holnap megyek Siófokra, de családostul, így autóval! Sorry, de ez most nekem nem jó!
Nektek viszont jó szórakozást!