Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oky-doky, küldetem emailt a telefonszámommal.
Talán a mai jó lesz, de olyan 6 után valamivel,de a holnap nem jó, max vasárnap.
Ma: Csatlakozik egy ismerősöm, akivel a városban találkozok 6 körül, de még célja nincs a mai napnak, igazából bármi jó!
Holnap: B.Akarattya--Veszprém--Tapolca és vissza menet lesz.
Szombaton, vasárnap nem tudom merre fogom csapatni...
Ha gondolod dobj egy mailt ide: kerek.andras@hotmail.com; itt cserélhetünk telefonszámot!
Akkor minden fasza:) jó szórakozást
Az jo. Dobokot szoktam menni ha keves az idom. De ezek is jok. Mai napom nem 100% os lehet vele szamolni nalad?
Jól, ha nem forgok 9000fölé
Amúgy minden ok. Keszthely Zalaegerszeg közt tuti versenypálya van
Szia

Budaörsön tartom a motoromat, onnan szoktam indulni munka után.
Általában 1-es út, 6-os, 7-es... Székesfehérvár, Esztergom, Velnce, Mogyoród, stb, kb. úgy hogy emberi időben vissza lehessen érni. De abszolút vevő vagyok mindenre.
merre szoktál tekeregni?
Értem én Hogy telik?
Naná, idióták, de nem az a lényeg most
Hát ez a tiltásik rántás és mekegés nem valami szép, szerintem.Csak kinlódásnak hangzik..
Köszi! Sajna ma megviccelt a motor:( Ha van időd, leírtam a zx7r fórumba n. A többit pénteken, ha lehet ott is hagyom az utánfutóval
Sikerült a hétvége Idén sajnos nem volt "Kawasaki kanyar" túra erre felé mint tavály de úgy is jó volt. Egész jó helyen van a találkozó úgyhogy direkt a partnál állítottuk fel a sátrasunkat.
Szia!

Örülünk neki, hogy minden rendben lett. Jó nyaralást és vigyázz magadra
Sziasztok

Ha valaki motorozna Budapest környékén, esténként, szívesen csatlakoznék!
Az agyba nehogy be fektesd magad melle
köszi Redlinemotors
Sikeresen megérkeztünk!
Remélem jól sikerült a hétvége! Motoros az volt bőven az utakon, így gondolom volt lent rendesen társaság!
Balcsi tegnap baromi jó volt! Ma viszont tanulós, haver látogatós, P.Outlet-ben vásárlós napom lesz, így nem jó a mai nap...
Neked is jó szorakozást!
Szombat még nem tudom mikor fogunk indulni mivel ma még éjszakés leszek. Vasárnap ha jó lesz majd csörögj : )
Hello,
Én holnap megyek Siófokra, de családostul, így autóval! Sorry, de ez most nekem nem jó!
Nektek viszont jó szórakozást!
Úton leszek holnap Keszthelyre. Max vasárnap jó, vagy holnap ott megállok kb11kor