ez igaz, de nekunk kisembereknek a motor meg mindig megfizethetobb, mint egy alapjaraton 30 millios merga, amire meg radobsz ugy 10 miklost, hogy ne maradj szegyenben egy 10-ed, vagy akar tobbszorosen is kevesebbe kerulo motorral szemben
meg kulonbenis az auto rossz iranyba dol a kanyarban, szoval nem tudja ugyanazt az elvezeti faktort visszaadni
Na akkor komolyra véve,múltkor 4en voltunk akiből 3 rendesen tempózott, és mindig meg vártuk a negyediket, tehát csak olyan tempót nyomsz ami neked kényelmes.
De most szerintem többen leszünk ami elvből lassitja az iramot.Tehát nem lesz gond.Gyere el fasza lesz.Jó társaság jön. Indulást 10kor Klapka u. 35 (15 ker) Ketten Budaörsről jönek, ide hozzám a 9 kerbe, és innen megyünk Klapkába.Ahogy neked szimpatikus. vagy fél 10 itt nálam vagy a Kalpkába 9:45
meg kulonbenis az auto rossz iranyba dol a kanyarban, szoval nem tudja ugyanazt az elvezeti faktort visszaadni
amugymeg a videon levo szerintem meg le is volt attetelezve.
De egy turbós busát küldenék vele egy kanyarra:))
a lényeg a sebességen volt!Már mint az autóén!
http://www.hir24.hu/sotet-olda...
De most szerintem többen leszünk ami elvből lassitja az iramot.Tehát nem lesz gond.Gyere el fasza lesz.Jó társaság jön. Indulást 10kor Klapka u. 35 (15 ker) Ketten Budaörsről jönek, ide hozzám a 9 kerbe, és innen megyünk Klapkába.Ahogy neked szimpatikus. vagy fél 10 itt nálam vagy a Kalpkába 9:45