Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap Zirc oda-vissza, valaki?
Szombaton ki merre? Vasárnap érdeklődő jön és még menni akarok
Értem, de 440 oda vissza:)) elég 2 tank simán:)))
sorry, de most nem tudok. egyreszt nem leszek otthon, meg aztan honap vegen nagyon hianyozna az a 3 tank benzin (~700 km) ara
Te nem jössz velünk vasárnap?
Ezzel csak egyetérteni tudok!
ez igaz, de nekunk kisembereknek a motor meg mindig megfizethetobb, mint egy alapjaraton 30 millios merga, amire meg radobsz ugy 10 miklost, hogy ne maradj szegyenben egy 10-ed, vagy akar tobbszorosen is kevesebbe kerulo motorral szemben

meg kulonbenis az auto rossz iranyba dol a kanyarban, szoval nem tudja ugyanazt az elvezeti faktort visszaadni
Minden járműnek meg van az ellenfele!
Lehet ezt nem lehet tudni biztosan!
az lehet, de 10ezerig nem is tortenik semmi
amugymeg a videon levo szerintem meg le is volt attetelezve.
Hát igen, egyre több az az autó ami a végsebességben lever bármilyen gyári motort:)
De egy turbós busát küldenék vele egy kanyarra:))
Lehet!
a lényeg a sebességen volt!Már mint az autóén!
Hát ennyi a vége:((( de nem lehetett valami nagy gép szerintem, mert 15 ezernél pirosodot. Az ujabb R1ek 19ezernél pirosodnak:))))
Tudsz mindent!
ritkán de csak is a német autópályán
Még hogy mi száguldozunk!
http://www.hir24.hu/sotet-olda...
Na akkor komolyra véve,múltkor 4en voltunk akiből 3 rendesen tempózott, és mindig meg vártuk a negyediket, tehát csak olyan tempót nyomsz ami neked kényelmes.
De most szerintem többen leszünk ami elvből lassitja az iramot.Tehát nem lesz gond.Gyere el fasza lesz.Jó társaság jön. Indulást 10kor Klapka u. 35 (15 ker) Ketten Budaörsről jönek, ide hozzám a 9 kerbe, és innen megyünk Klapkába.Ahogy neked szimpatikus. vagy fél 10 itt nálam vagy a Kalpkába 9:45
Na jó, ezek csak tervek
Hát persze hogy nyugiba én máshogy nem is tudok menni:))
Vasárnap nem motoroztam 1 métert se
Nekem is letelt az egy hónap! Lassan előjönnek az elvonási tünetek, melyek enyhítésére jobb híján YouTube videókat nézek!
Szabad leszek! Mennék is, de csak nyugiban, mert 1hónapja nem ültem rajta.
Láttam én is már a Lurdynál kerekezni, állat
nem ismered véletlenül ? eléggé fontos lenne, megadta a telefonszámát de valahogy sikerült nem elmentenem