megy az csak akarni kell...
okt. 5. olyan 9. óra körül érkezünk a kútra és majd egyszer csak indulunk. megnézzük a motorokat, smúzolunk azután hajts.fekete triumph speed és piros bőr ruha szopó álarc nélkül.
easy rider öcsém easy rider! nem kell megijedni normál utazó sztory 80-90-100-ról beszélünk. 2 bérelt motor hornet-gsr meg az én triumph-om eddig. persze ha mountain bike-l jössz úgy nehéz lesz... de az élmény megfizethetetlen!
M3 Shell kút ami Budapestről a kivezető részen van. Jössz kifelé az M3-on Szerencs utcai lámpát is eldobod, majd a Budapest táblát is. 1 km és az a bizonyos Shell kút. 10-kor indulnak a zöldek mi pedig utánuk,vagy előttük majd meglátjuk. jó buli lesz.
október 05-én reggel ki az M+ Shell-re megnézni a Kawa találkozót azután ők el balra mi pedig jobbra lehet Rétság,de Zirc mindenképp. Egy jó hangulatú hosszabb mocizás szombatra. Hajrá!
97 vagyok szárazon, de a yamaha 8kilóval könnyebb és egy tizeddel jobb időt megy 402men plusz az enyémen hátul- 3 fog Szóval gyere az a lényeg csak kérdés milyen idő lesz?
Most cseréltem gyertya kábeleket,még a gyertyákat kell beállitani, sokkal jobb lett a gép, meg a fogyasztás is, de azért én 110 kiló vagyok, menetfelszerelésbe 120 is olyan mintha utassal gyorsulnék hozzád képest:)))))
okt. 5. olyan 9. óra körül érkezünk a kútra és majd egyszer csak indulunk. megnézzük a motorokat, smúzolunk azután hajts.fekete triumph speed és piros bőr ruha szopó álarc nélkül.
Én is zöld vagyok, fekete ruhába
... deee nem hallottam a találkozóról.
Most szombaton viszont lesz "ZZR" gurulás a 0-ás kavicstól
"M+ Shell-re" az merre van ?
Engem is érdekelne egy jó kis gurulás