Sziasztok!
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!
Valaki tudna egy karbi-szinkronban segíteni?Nálam kellene csinálni,de persze nem lennék hálátlan ,nem tudom elvinni sehova.Saját lábon nem megy,szállítást nem tudom megoldani.Ügyesen eltekergettem a karbit,mert úgy gondoltam,hogy már vagyok annyira profi ,hogy majd ezt is jól megcsinálom,és hát nem sikerült
Köszi, de úgyis benézek egy ismerőshöz (egyeztetni a tél előtti karbantartás részleteit) és pont szembe van vele egy szimpi gumis (ismerősöm rokona). 21 mondjuk nagyon nem hangzik rosszul...
Nekem szerintem utcai lesz, csak valami jóval lágyabb, mert a mostani mint a beton!
Persze, hogy jöhet! Ráadásul nekem van pár ló mínuszom hozzád képest, de 180-ig azért bármikor jó vagyok!
Hello!
Az esti csapatásnak is megvan a maga feelingje.
De igazad van, a későn jött szép időt kéne még kihasználni.
Én mindenképp megyek valamerre a hétvégén. Kezdetnek szombaton a gumishoz, valami kevésbé kemény hátsó gumiért. Utána motor rendberakás, így nekem a vasárnap lesz a befutó.
Vasárnap meg vagy egy hosszabb túra, pl. Börzsönyi kör, vagy le egy rövidebb Mátra, vagy pályázás: http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/...
7 után már nem süt a nap uram:D de 7 végén mehetünk ha van kedved.a merre mindegy csak legalább 1 tank benzint menjünk:D
Motorozz .hu szerveznek túrát,de nekem az a 90-100km órás sebesség valahogy nem:-))06306181720 csörögj rám ha van kedved menni.Laci
7 után már nem süt a nap uram:D de 7 végén mehetünk ha van kedved.a merre mindegy csak legalább 1 tank benzint menjünk:D
Motorozz .hu szerveznek túrát,de nekem az a 90-100km órás sebesség valahogy nem:-))06306181720 csörögj rám ha van kedved menni.Laci
Nem az a lényeg ki hol hanem az a lényeg ki érti és ki nem
(De azért ha nagyon érdekel elmondom nem itt)
Teloszámom ott van tehát ha keresed meg találod
40 éves vagyok és már anyám teje is benzines volt
Te tiszta olyan vagy mint én
Autószerelők már csak ilyenek
De azért csak óvatosan mert ha elcseszed az életbe nem lesz rendbe
Havernak is mondtam vigyázon magára mert a csukló az nem játék de nem hallgatott rám a vége az,hogy nem bír ki egy szuszra egy Dobogókőt mert felénél elkezd fájni neki
Nagyon vigyáz rá mert ha megfázik neked véged
ráhibáztál,most leginkább főállású lábalatt kóválygó vagyok,a kolegám már a haját tépi hogy bent töltöm a betegácsit,de én nem vagyok az az otthonülős fajta,ráadásul még motorozni se tudok
Árulom a Tuaregem ha valakinek kell télére egy kis meló
Ára 70 ezer alku nélkül mert sok alkatrész adok vele pl tartalék blokk
De ha valakinek van egy jó cseréje mtx meg tuareg szívesen meghallgatom
06307423741 ezen elértek
Következőt szeretném megosztani veletek! Vállaljuk 2 napos, minmum 3 fős ENDURO túrák szervezését, Somogybabod és környékén, ami következőt takarja. Péntek esti érkezés vacsorával, Szombat reggelit követően, egész nap motorozás Babodon és könyékén este vacsora. Vasárnap Reggelit követően, a szállás hely környéki pályán Endurózás, majd egy következő helyszínen szintén. késő v kora délután csomagolás, igény szerint vacsora. Szállás: Andocs külterületén lévő Komó vendégházban történik, ahol lehetőség van még, minigolfra, focizására, lengőteke, gyerekeknek kötél csúzsda és egyéb játszótéri elfogllatság, füves tenispálya, szauna,parkoló. Túra összköltsége 15.000Ft/ fő ebben benne van a szállás+felsorolt étkezés+ túravezetés. érd.: 30/340-90-41 e-mail: tikass@citromail.hu Köszönöm hogy elolvastad!