Hát nehéz az mindegyik enyém is teli tankkal 220 +én 120 ne is számold:))Csak én pereceltem eddig 2 alkalommal és mind 2 alakalom az első fék miatt volt,inkább leszoktam róla és többet használom a hátsót,Kisebb az esély hogy elcsúszol:)
a fenébe,most lebubktattál a szomszédtól kunyeráltam a motort egy fotó erejéig hogy regisztrálhassak,és motoros videókat nézegethessek.. majd helyzetjelentek,aztán ha tartósan üzemképes akkor tartok bemutatót ,egy csoportos összeröffenés keretein belül.adamfzr már futólag látta a vasat,már amennyit látott:)
szerintem azt látni,hallani,olvasni fogjátok amióta nincs asszony csak ez a veterán hölgyemény maradt nekem,most egy kicsit több figyelmet,törődést kap végre.
csütörtökre készen lesz,pénteken szabi,csak a motorommal foglalkozom,már elvonási tüneteim vannak.félre ne értsd nem oktatni akartam,pusztán magamból illetve a motoromból indultam ki,nehéz mint a sár,így jóformán csak az első féket használom ha kell,a hátsó túl agresszív a szinter miatt,de jó ha van azért
Jaja. Lbandi most már tényleg kénytelen leszel megmutatni a vasat...
Szaudi rokonok vannak, így direktben a kertbe jön az egyik olajvezeték. De jó lenne...
Egyébként nem rég eszméltem, hogy mindjárt vége a nyárnak és a Balcsit nem motoroztam körbe és SK-ban se voltam, így most rámjött a mehetnék. A pályázás most nagyon bejön, így valszeg megvan a hosszabb távú csapásirány...
Egy kis olvasni való a xenonról: xenon motorba
Nekem ingyé vót.Ugyanis egy ügyfél szedette ki az autójából mert az egyik kihúnyt.
nekem több mint fél éve van benne és találkoztam sok rendőrrel,motorossal is és nem fordult utánam egyik sem.
1.Tudomásom szerint ha gyárilag xenon van benne az nem baj, mert azt tudod állítani.
De ha utólag szerelsz bele azt nem tudod állítani , ezért baj, ha te szereled bele
De ha nem így van sorry.
Hát azért a pesti Zsernyákok mások mint a vidékiek,És itt is sok a motorozó rendőr.És mennyibe fájt egy xenon neked?Mondjuk nem sokat járok sötétben,no meg a fényszórómat is be kell állítani mert egyik az eget kémleli:)))
A xenon sem szabálytalan. Csak sokan nem tudják. Nekem is az van a szezon eleje óta. Nem csesztetett még senki érte. Viszont látok a sötétben és engem is hamarabb észre vesznek a tükörben.
Szevasztok csibészek
Helyzetjelentés besza behu olyan jó a vasam
Ha esetleg mentek valahova szeretnék csatlakozni persze nem nagy túrára
Sajna nem nagyon van műhelybe meló tehát no mani
Én is így szokom. Kanyar előtt fékezek mindennel ami van (vasmacska,cipőtalp,fékezőernyő,stb. ). Kanyarban viszont csak hátsóval korrigálok ha szükséges. Sztem ez így normális.
Én voltam végül Kakucson. Nagyon jó volt!
Reggel még hüsi volt, de 11 körül már a nap is sütött. A pálya meg főleg hideg volt reggel, így húztam egy-két csíkot kigyorsításon. 11 körül már teljesen rendben volt.
Egész szép kis társaság összegyűlt, de valahogy sose volt zavaró. Többen voltak 125, 2T versenygépekkel, supermotokkal, stb., így még pihenés közben is volt rendesen műsor.
Utólag is kösz a srácoknak, akik kisegítettek egy csavarral, mert a láncvédőből az egyik megszökött!
Jól van siessen mert a héten jó idő lesz,meg utána is meg kéne mozgatni azt a vasat.Hát nehogy azt hidd hogy a kanyarba bedőlve nyomom a féket,ez nem is tudom hogy jutott eszedbe ,előtte első hátsó ha kell mert ugye ott a motorfék.na mind1 biztos van itt valaki aki meg mondja a frankót hogy kell csinálni
na,néha voltam vele a kertben is,meg a boltba azért elég bátor vagy,vagy a hátsó guminak ultra jó a tapadása,én sose mertem szerpentinen hátsó fékkel menni.a falba karcolom már a motormentes napjaim,lassan betelik úgyhogy siethetne már a gépműhelyes
Én rágógumira gondoltam, de amúgy egyet tudok adni tényleg, meg maradt 2 multkorról és egyet meghagynék vészhelyzetre és egyet szivesen adok neked ha gondolod
Szaudi rokonok vannak, így direktben a kertbe jön az egyik olajvezeték. De jó lenne...
Egyébként nem rég eszméltem, hogy mindjárt vége a nyárnak és a Balcsit nem motoroztam körbe és SK-ban se voltam, így most rámjött a mehetnék. A pályázás most nagyon bejön, így valszeg megvan a hosszabb távú csapásirány...
Nekem ingyé vót.Ugyanis egy ügyfél szedette ki az autójából mert az egyik kihúnyt.
nekem több mint fél éve van benne és találkoztam sok rendőrrel,motorossal is és nem fordult utánam egyik sem.
De ha utólag szerelsz bele azt nem tudod állítani , ezért baj, ha te szereled bele
De ha nem így van sorry.
Helyzetjelentés besza behu olyan jó a vasam
Ha esetleg mentek valahova szeretnék csatlakozni persze nem nagy túrára
Sajna nem nagyon van műhelybe meló tehát no mani
Nagyon ráérsz. . Olajat is találtál a kertben,h ennyit tekeregsz?
Én voltam végül Kakucson. Nagyon jó volt!
Reggel még hüsi volt, de 11 körül már a nap is sütött. A pálya meg főleg hideg volt reggel, így húztam egy-két csíkot kigyorsításon. 11 körül már teljesen rendben volt.
Egész szép kis társaság összegyűlt, de valahogy sose volt zavaró. Többen voltak 125, 2T versenygépekkel, supermotokkal, stb., így még pihenés közben is volt rendesen műsor.
Utólag is kösz a srácoknak, akik kisegítettek egy csavarral, mert a láncvédőből az egyik megszökött!