nem az ütés a lényeg, hanem hogy a bogyód benne van-é... persze ha üresen leejted a 3.-ról, nyilván lehet olyan sérülése, hogy nem ajánlatos hordani, de a lényeg az ebben a balesetutánnehordjadugyanaztasisakotdumában, hogy ha benne van a dinnye, és odaütöd, az energiaelnyelő(hungarocell-szerű fehér izé)réteg a becsapódás energiáját deformálódással tompítja, és eredeti méretét nem is nyeri vissza, így ha ugyanoda tompítanál legközelebb, akkor már nem fogna fel az energiából annyit. Jó esetben azért arról tudsz, ha annyira odakúrtad a bucódat, hogy az ütéselnyelő réteg deformálódjon, így ha max kicsit meghorzsolod, sztem nem para. (a mostani gyors-sisakommal 3x elütöttek, egyszer én ütöttem el egy gyalogost eléggé, mikor kicsit le is ért, de épphogycsak, azóta is nyúzom)
Magyarán azért mert leesett kb egy méterről, teljesen nyugodtan száguldozhatsz benne továbbra is, nem para.
Amúgy a túrasisakomat most azért nem tudom rendesen használni, mert mikor öngyilkos akart lenni, kettétört a plexije, és kéne(...) venni újat.
Hát az izé nekem is megvolt.
Nem esett nagyot csak szarul:)))Fel volt nyitva a plexi és pont azon koppant és ezért repedt meg az a sines rész amibe forog.
Mondjuk lehet:bizgentyű,izé-bizé,hetymekütty,azakisbizbasz,stb. . .
A bukó márkája alapján már elindulhatsz a keresgéléssel,de ha tudod a típusát is,akkor nagyobb szerencsével keresgélhetsz.Nekem nem volt még ilyen problémám,ezért okosabbat nem tudok
Viszont javítsatok ki ha tévedek,de én úgy hallottam,hogy egy nagyobb ütés után (akár esés,akár leejtés) érdemes a sisakot lecserélni
Srácok le ejtettem a sisakom és olyan szarul esett, nekem is mondjuk:))Eltört a plexi rögzitő.de azt lehet cserélni, mert 2 csavarral van rögzitve.Csak nem tudom hol lehet ilyet kapni, na meg mi a pontos neve?Ötlet?
Dehogy is,én zöldfülű vagyok ő meg már lassan veterán,minden jó tanács jól jön ,dehát nagyon tré mindenkinek az időbeosztása nem lehet ez csak simán össze hozni
majd ha igazán fékezni kell kanyarban, és a hátsó fékre egyből keresztbeáll a vas, és dobsz egy highsideot, akkor rájössz, hogy lehet bizony az elsővel is, sőt kell .
Szevasztok csibészek
Ma szereltem fel a gumit előre már nem cross van
Pirelli scorpion mc
Tuareget a héten hozom haza és kezdődik a játék (lego tuareg)
Ha valakinek van tuareghez gyujtótrafó léci jelezzétek
Nem tudja valaki milyen hő értékű a Honda mtx gyertyája?
Magyarán azért mert leesett kb egy méterről, teljesen nyugodtan száguldozhatsz benne továbbra is, nem para.
Amúgy a túrasisakomat most azért nem tudom rendesen használni, mert mikor öngyilkos akart lenni, kettétört a plexije, és kéne(...) venni újat.