Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 2 óráról van szó, de még nem tudom hogy 2 Pesten vagy 2 már a spárnál, estig szerintem kiderül:)))
Ok köszi!
ugy nez ki, hogy nem lesz delelotti elfoglaltsagom holnap - leszamitva mondjuk az otthoni segits ezt-azt dolgokat - ugyhogy elvileg szabad vagyok.
majd este 10 korul meg visszanezek, hatha addigra megszultetek a pontos idopontot es talalkahelyet. ha nem, akkor delelott hivlak deszka!
dobj egy amil cimet és küldöm.
mindenkinek a dél után a jó......2 után
Szevasztok csibészek
Multhéten hungaróringen voltam versenyen rc bajnokság
Szeva lehet csatlakoznék de kéne a telo számod
Nekem jobb lenne a délelőtt, de majd szóljatok légy szíves ha indultok(emailt küldtem). Tapolcán is morfondírozom, a pisztrángfesztivál apropóján. Bár nem is biztos, h elkészül a motorom, a Szerelő nem veszi fel a telefont.
Az időpont még nem tiszta,de hivlak ha tudok valamit.
Ha magasabb fordulaton beindulnak a hengerek,akkor én karburátor és szelephézag oldalról közelíteném meg a kérdést elöször.
A gyújtást az elektronika állítgatja.Így sztem nagyon rossz helyen nem lehet.
Holnap jó lehet nekem is.
Talizhatunk 14.00-kor a Spar-nál ahol szoktunk.
Többnyire ketten-hárman szoktunk "csapatni" Dobogókő felé.
es a letszamot tekintve hanyan szoktatok lenni?
standby929 [kukac] gmail [pont] com - dobd mar at a teloszamod ide es akkor szombat delelott megcsorognelek, hogy mikor-hova-satobbi?

kosz!
egy ilyen butykölüs tofapartit én is bevállalok, észt tudom én is osztani ha kell:())))))
Hát a rövidet én sem tudom pontosan megmondani,megbeszéljük a találka helyszinén.Attól meg nem kell tartanod hogy ott maradsz,megyünk egy tempót és ha tartod jó ha nem letolsz az útról de tényleg mindenki saját tempót megy,és bevárjuk egymást,ennyi.
Ha nem tudnátok megoldani a gépek téli tárolását...Téli Motortárolás a XVI. kerületben M0 kijárttól 1,5km-re!
(Fűtött-zárt-átjárás mentes riasztós teremgarázsba)

hogy jó helyen pihenjen a téli álom ideje alatt a motorod

már havi 3000,-Ft-tól! (gumi nyomás ellenőrzéssel-akksi töltéssel)

info:
motortarolas@gmail.com

06304787780
igaz is tévedtem,hall-os.pontosan mi kellene neked? 84es évjáratú gsx 750EF tscc motoros,ezek kerültek bele lebutítva a korai (92 93) gsxr 750w-be is.gyújtást szereztem,holnap kiderül minden.haverom 500asára rátettük az én alaplapom,be se akart indulni,elektronikát teszteltük,az nála is müxik.
a "pilisbe egy rovidet" alatt mit kell erteni?
dobogoko es kornyeke, esetleg visegradi szerpentin?
ugy nagyjabol 2ig van programom nekem is a belvarosban, de utana szivesen csatlakoznek. bar halkan jegyeznem meg, hogy 2 ev kihagyas utan 1 honapja vettem a motorom es meg kozel sem vagyunk tegezo viszonyban
Egyébként meg mi az,h nem nyitnak a szelepek?
Ha nem zár az ok.Lehet korongozni.
De ha nem nyit akkor ott a korongozás nem segít.Komolyabb gond lehet.Nyitáskor a szelep 10mm-t is mozdulhat.A korongokkal viszont csak tizedeket,századokat lehet korrigálni.
Megpróbálkozhatnánk akkor vele. Egyedül nem merek nekikezdeni,de szeretném ha a motoromnak ezt a részét is jobban megismerném és szerelgetni is szeretek. Amit tudok mindig én csinálok autón-motoron.
ok, jól van remélem 1-2 út van még benne:)))egy jó pofapartira összejöhetnénk már.
Csak szólj előtte egy nappal.
Én nagyon szivesen oda állok melléd.De csak kellő távra,nehogy beleejtsek vmit a blokkba .
Az enyémet megcsináltam egyedül.De kellett volna néha még egy kéz.
lestem:)))jövő hét utánra jó lesz, vagy már csak ha lerakom,és szépen rendbe rakom.
Emil ment!