nekem ilyen csak kolcson motoron fordult elo. ismerosomtol kolcson kaptam a husang 650-jet (hyosung 650). beroffentem reggel, nezem a digitalis benzinmutatot, hogy van meg 3 csik. oke, azzal siman aterek erdrol lorincre az m0-ason. megyek, elhagyom az annahegyi pihenot es benzinkutat, amikor egyszercsak elkezd fuldokolni a motor. mondom mi a picsa? nezem a digitalis benzinmutatot, az 3 csikon... kikapcsolom, belenezek a tankba, tokures. gyujtas vissza, meg mindig 3 csik.
en inkabb telefonos segitseget kertem, mintsem visszasetaljak az emelkedon a kutra, vagy a kurvamessze levo csepeli kutig eltoljam a vasat. jottek anyamek es hoztak nekem benyat kannaban
a vicces, hogy egy autos megallt, hogy segithet-e?
mondom neki, koszi, de mar jon a segitseg. csak a benzin fogyott ki.
erre mondja, hogy o is motoros, es ismeros neki a motor. ez nem a Gabo motorja? de. kicsi a vilag
Hö!
Nem kifogyott a benya a gépből
Megyek az Erzsébet hídon budára, egyszer csak leállok és suhanok hangtalanul, mint a sasmadár Némmmmáá bio üzemmód
Legurultam a híd alá, na akkor gyalog galopp a kútra.
3 év alatt ez volt az első alkalom, hogy kitankoltam. Pedig láttam hogy világít a szegénység jelző, de mondom bírja az még.......eddig bírta
Most már tudom 80 km-még elmegy ha bevillan kálvin tér omw megoldotta a problémát.
holnap 14 fok, nuku eso... kattogas, vagy a moci kibanyaszasa a teli rejtekebol?
na majd meglatom, hogy a terdem hogy mukodik holnap... mindenesetre lezuzott terddel is dilemma
Sziasztok
Szeretném lecserélni vasam ha véletlen tudtok valakit aki nagyon nem használja és min.250 max 650 cserébe benne volnék nem baj ha nem rendszámos
Tudom ez itt nem az a fórum de ki tudja
Ma akkorát csapatunk egyik haveral,hogy csak na