Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Ma akkorát csapatunk egyik haveral,hogy csak na
Gyalogos motorosnál,egy rosszabb van csak:D Ha félrekefél az asszony:DDDD
A80 az nagyon jóóóóóóó,én 55ig próbáltam,de még birta volna:)))
Nem baj most már tudom mennyit megy ha befigyel a fény a műszerfalon
nekem ilyen csak kolcson motoron fordult elo. ismerosomtol kolcson kaptam a husang 650-jet (hyosung 650). beroffentem reggel, nezem a digitalis benzinmutatot, hogy van meg 3 csik. oke, azzal siman aterek erdrol lorincre az m0-ason. megyek, elhagyom az annahegyi pihenot es benzinkutat, amikor egyszercsak elkezd fuldokolni a motor. mondom mi a picsa? nezem a digitalis benzinmutatot, az 3 csikon... kikapcsolom, belenezek a tankba, tokures. gyujtas vissza, meg mindig 3 csik.
en inkabb telefonos segitseget kertem, mintsem visszasetaljak az emelkedon a kutra, vagy a kurvamessze levo csepeli kutig eltoljam a vasat. jottek anyamek es hoztak nekem benyat kannaban
a vicces, hogy egy autos megallt, hogy segithet-e?
mondom neki, koszi, de mar jon a segitseg. csak a benzin fogyott ki.
erre mondja, hogy o is motoros, es ismeros neki a motor. ez nem a Gabo motorja? de. kicsi a vilag
Hö!
Nem kifogyott a benya a gépből
Megyek az Erzsébet hídon budára, egyszer csak leállok és suhanok hangtalanul, mint a sasmadár Némmmmáá bio üzemmód
Legurultam a híd alá, na akkor gyalog galopp a kútra.
3 év alatt ez volt az első alkalom, hogy kitankoltam. Pedig láttam hogy világít a szegénység jelző, de mondom bírja az még.......eddig bírta
Most már tudom 80 km-még elmegy ha bevillan kálvin tér omw megoldotta a problémát.
Nem vagyok papírkutya. Mentem pénteken, szombaton és egyre valószínűbb, hogy ma is. Csak enyhülne már a fejfájás...

Ráadásul jövőhéten viszem szerelőhöz is a vasat és kb. november végén kapom csak vissza. Akkor azért kalandosabb lesz a hazajutás...
Jujj gyerekek....NAGYON NAGYOT mentem.-))))Van bőven vas az utakon:-)))
tied már téli álmot alszik,lefogadom:D
itt és most nem szeretném
merthogy?
Elég kalandosra sikerült
Kalandos volt a mai nap
Hehe. Itt voltál pécelen? :)
Képes vagy összesarazni a gépet? Ilyen hidegben nagyon sz@r lesz lemosni!

Engem se hagyott békén öcsém, így csak mentünk egy páros Dobogókőt. Valszeg ez már tényleg az idei utolsó volt...
Reggel indulok pécel aztán még nem tudom merre mert endurványozni megyünk
holnap 14 fok, nuku eso... kattogas, vagy a moci kibanyaszasa a teli rejtekebol?
na majd meglatom, hogy a terdem hogy mukodik holnap... mindenesetre lezuzott terddel is dilemma
Süt a nap, kék az ég, 10-12 Fok... Hol a motor kulcsa?
wow
Hát utassal is lenyomtál ,mirül beszélsz:))))de ujjisd mert azért jó az RR kell az a csapatba:))))
Motor nélkül nem maradok,az tuti. Kinéztem egy CBR 1000RR-t.
Azzal talán labdába rúgok mellettetek
Tudom
Sziasztok
Szeretném lecserélni vasam ha véletlen tudtok valakit aki nagyon nem használja és min.250 max 650 cserébe benne volnék nem baj ha nem rendszámos
Tudom ez itt nem az a fórum de ki tudja
Csak nem ?mi történt?remélem kinéztél már másikat,nehogy már letegyed a bukót apafej mert csúnya világ lesz:)))
Ezeket már fel se veszem