Nem hangzik rosszul Somogyvár sem. Szeretek megállni ilyen helyeken is, de a jelenlegi "lelki állapotomban", inkább a Kőröshegyi S-kanyar, meg a Cseszneki szerpentin érdekelne arról a környékről.
De maradok az eredeti elképzelésemnél: http://goo.gl/maps/VgLE6
9 körül elindulok itthonról, majd le a Visontai pálya. Ott egy kb. 3 órát leszek (20 perc menet - fél óra pihi,...). Majd 1 körül be Gyöngyösre ahol találtam egy SZÉP kártyás pizzériát.
Utána föl a Kékestető. Visszafelé el Gyöngyöspata felé.
1000 ccm (jó tudom...955), 150 lóhoz már teljesen fölösleges jogsi. Úgy se érnek utol!
Végül sport-túra gumit vettem, de nem hagyhattam ki: Pilot Road 3, lényegében 95+%-os, két komponensű, 10 rongyért...
catPee...Somogyvári történelmi emlékhely-hez lenne kedved,lenne egy motoros aki szívesen elmenne arra fele.Nincs jogsim ,ugy hogy nekem az meleg,..de nembaj:))))
Reggel találkozunk Budapesten, közösen legurulunk az 4 - es úton Cegléden át Kecskemétre. Délelőtt kanyargunk a pályán, majd közös ebéd és indulás haza az 5-ös úton...hmmm:)
Igen roluk van szó de ha gondolod elszállithatjuk mi is haveral van egy jó tanyoja
Bár meg beszélem Ádi haveral lehet kimászunk helyszínre és megoldjuk
normál körülmények között semmi bajom,a motorral se,sőt tök jól megvagyunk.kijött rajtam minden nyavalya a múlt hét óta.tegnap voltam az uzsokiban ahol összegányolták a combnyakamat,szerintük csak az időváltozást érzem,nincs semmi rendellenes elváltozás.csakhogy nem 64 hanem 24éves vagyok,elég gáz..a sínemet átfaragtam hogy megfoghassam a gázcsutkát majd óvatosba megyek,Kesztölc meg nem távolság.4 nap pihenés kikapcsolt telefon,esetleg lemosom zsuzskát is mert megérdemli
Ez nagyon kecsegtető...Szerintem hívlak majd ,persze sok múlik a matematikán,mert erősen korlátozottak a lehetőségeim.Azokról lenne szó akiket a múltkor említettél a telefonban?
A szerelőmmel le lett beszélve,csak nem tudom elvinni hozzá,mert nincs mivel
Reggel találkozunk Budapesten, közösen legurulunk az 4 - es úton Cegléden át Kecskemétre. Délelőtt kanyargunk a pályán, majd közös ebéd és indulás haza az 5-ös úton.
Indulás: 2012-10-23
Résztvevők: 5 fő 4 motor
Ha valakinek ehez lenne kedve,szóljon,mert párom és most szólt,nem tud jönni velem
ennek meg nem nagyon tapasztaltam ki a fogyasztasat
a 929-et akarhogy gyepaltam, 7,5 fole nem ment sosem a fogyasztasom.
a 954 meg csak augusztus ota van meg - 2 ev kihagyast kovetoen - es neha meg elgurul a gyogyszer
ah, nem megy. messze meg a fizetes, a tank porzik es az otp csak nem akar a nyakamba szakadni
meg mondom, be vagyok tablazva. mire vegezek a dolgommal, addigra mar este - es hideg - van...
mennek en is szivesen valamerre, de sajna be vagyok tablazva egesz hetvegere, raadasul a penzmag is megcsappant es nem tudnek tankolni. nem tudtam mar tovabb huzni a kotelezo biztositas befizeteset. bar igy legalabb jovo augusztsig le van tudva
töröm zúzom magam sajnos,ezzel jár a pop szakma,persze azért nem ész nélkül.figyelek magamra éppen ezért nem motorozom most mert félek hogy eldobom a vasat,nem csak a gipsz miatt,mert az csak sín,a bal combnyakcsontom kiugrott januárban mert elütöttek,elfelejtették megadni az elsőbbséget,sőt még indexelni is.ennek következtében valami szétszállt ,persze az egészségügy olyan amilyen,én meg nem akarok vágóhídra menni vele.majd elműlik az összes nyűg,vagy nem,de tavasszal akkor is motorra ülök ha törik ha szakad
Nem hangzik rosszul Somogyvár sem. Szeretek megállni ilyen helyeken is, de a jelenlegi "lelki állapotomban", inkább a Kőröshegyi S-kanyar, meg a Cseszneki szerpentin érdekelne arról a környékről.
De maradok az eredeti elképzelésemnél:
http://goo.gl/maps/VgLE6
9 körül elindulok itthonról, majd le a Visontai pálya. Ott egy kb. 3 órát leszek (20 perc menet - fél óra pihi,...). Majd 1 körül be Gyöngyösre ahol találtam egy SZÉP kártyás pizzériát.
Utána föl a Kékestető. Visszafelé el Gyöngyöspata felé.
1000 ccm (jó tudom...955), 150 lóhoz már teljesen fölösleges jogsi. Úgy se érnek utol!
Végül sport-túra gumit vettem, de nem hagyhattam ki: Pilot Road 3, lényegében 95+%-os, két komponensű, 10 rongyért...