Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép bringa:) az újdonság varázsa gondolom elmosta az eső gondolatát,grat az új géphez
Látom meg van az utód:))))gondolom nem bírtad megállni hogy ne gurulj ,még ha esett is:))))
fullra szétáztam De jólesett. (mindkét értelemben )
hű, ezt bírnám
IXS Női ruha,2szer használt hibátlan állapotban. 42-es 30,000ft.
Gsx-r 1000 K5 45,000ft. Yoshimura
szombat délután mentem haza,a vörösvári úton ahol van egy gyenge ív a shell felé átkrosszoztam egy komplett sávot,szóval hideg az aszfalt.. be kell ismerni,motor garázsba és ott is marad.gipszel nem tudok sehogy se vezetni,pedig kértem a gipszmestert hogy alakítsa a "művet" hogy kormányra álljon
szezon befejezve ! sikerült egy laza mozdulattal a bal csuklóm megrepeszteni,kifordult a kerékagy a kezemből munka közben,még szerencse hogy balkezes vagyok,legalább enni meg írni tudok
Holnap délelőtt motorolás?
hat azert kurvajo, hogy amikor lerakom a motort, akkor jon ujra a kibaszott 20-22 fok...
ugy erzem ezen a heten megsem veszek meg berletet
Rendi volt múltkor,hogy te legaláb egy darabig ott voltál a seggembe dobogókő felé
Igazából ha gondolod van egy stégem a Dunán szívesen invitálnálak egy bográcsbalhéra vagy egy kv
Szeva
Igen voltam na nem azért mert kedvenceim a sűnők de neki ez járt mert motoros volt és nem ember modjára ment el
Borzalmasan sajnálom és ez a legkevesebb amit tehetünk érte
Humeres nyakán én is szivesen kaparnék egyet
Cső!
Láttam Te is voltál ma Szentendrén. A motorodat nem lehetett nem észre venni a sok nagy disznó között. :)
Cső!

Én motorral megyek amíg birom. Az autónak 11.11-én lejár a műszakija. Ha leesik a hó akkor majd menek gyalog.
Remélem nekem nem lesz baj az izületeimmel mire 33 leszek .
Basszus, azért ez se jó így!
Mindig fölveszem ezt a hülye térdvédőt + a bőrkabát fölülre (protektorokkal), pont azért hogy védjem hosszabb távon az ízületeimet és majd az idő megmondja, hogy használt e...
Helló!
Én pont a héten raktam le a motort! Múlt héten még motorral zúztam melóba, de már elegem lett. Hülyét kaptam, hogy tényleg 70-nel mennek esőben az autósok (lakter kívül), én meg ha előzök és "elfelejtem" hogy vizes az út, akkor csak úgy tekereg a hátulja...
Mióta autóval járok azóta tele van minden rendőrrel...

Tegnap motorral mentem suliba és kb 5 km-re a sulitól még mindig tök hideg volt a gumi, mind az eleje, mind a hátulja csúszott...
Suli után mentem egy pár Csobánkát. Amikor már fölmelegedett nagyon jó volt, leszámítva a murvát itt-ott...
33 vagyok es ez ugy latszik nem annyira korfuggo, mert a fiatalabb ismerosom terdet mar peldaul muteni kellett...
idáig télen nyáron hajtottam a vasat,ez lesz az első telem a hó leérte után motor nélkül.amig száraz az út általánosságban addig motorozom,be kell pótolni a kimaradt kilómétert
hála istennek vagy sajnos inkább,fiatal korom ellenére tottál kivannak az izületeim,egy két idegbecsipődést leszámítva már nem érzek semmit.ez átok egyben mert jobban kell rá figyelni,jönnek a hidegek jéger alsó polár cuccok,vesevédő játszik,így el lehet kavarogni október vége november elejéig száraz idő esetén
az eso nem szokott zavarni. max annyiban, hogy akkor az autosok elfelejtenek vezetni, meg neha 3-ban is eltekeri a hatso kereket, ha kicsit intenzivebben gyorsitok ki. de teny, hogy autoval akarmi van, szopas kozlekedni... mar csak azert is, mert elol is van rendszama es neccesen fer el a sorok kozott
30 évesen? Hány éves vagy? (ha megkérdezhetem) :)
:)
Öregszünk. :) 4-5 éve még én is végig motoroztam a telet nagyrobogóval hóban jégen... Már csak az eső maradt mint erőpróba. Mert azért Rákoscsabáról a Móriczra bejönni kocsival.... Időtemető :)
par evvel ezelott en sem akartam leszallni a motorrol. amig nem esett ho, mentem, mintha muszaj lett volna. a minuszokban ugyan kurvaszar volt vallbol huzni a kuplungot, mert elofordult, hogy az ujjaim mar nem mukodtek, de mentem... aztan elkezdett fajni a terdem es elegge hatraltatott az edzesben - marpedig a motorozas es az edzes kb ugyanazon a szinten vannak nalam. viszont nem csak az edzes kedveert mondtam le a teli motorozasrol, hanem azert is, mert nem akartam 30 evesen reszketo kezu-labu roki lenni
sajnos nem egy olyan ismerosom van, aki tul sokaig tette ki a hidegnek az izuleteit es ma mar csak egy csopper lenne kenyelmes neki, mert a sportmotorhoz nem hajlik elegge a terde
mondjuk 2 eve, amikor volt a bkv sztrajk februarban, akkor felkeltettem a teli almabol a vasat es kiragasztottam egy 929RR deli pu - etele ter - erd papirt az elejere, ha esetleg valaki olyan bator lett volna, hogy leint, hogy vigyem el valameddig - merthogy akkoriban a kocsik ablakain lehetett latni ilyen tablakat, hogy merre megy, es elvittek azt, aki intett nekik
:) Ameddig a hó nem esik addig nekem játékos :)
(kicsit tovább melegítem reggel és így melegít a gép is :)