dràga a benzin,ezėrt nem gyújtom fel.pàr napig pihenek erre a gyùjtàs keresėsre,ha kicserėlem ės nem lesz jó akkor meghirdetem àron alul motorhibàskėnt.
ma reggel sikerult eljonnom ugy otthonrol, hogy csak a motorom forgalmija van nalam. minden egyeb mas iratom a penztarcamban van, amit meg jol otthon hagytam az "utcai" nacimban... ezert megkurhatnak a fakabatok, ha megallitanak?
Sziasztok Lbandi ima elmondva
Tegnap voltam egy kis kanyaron Dunakeszi,Göd,Fót,Mogyoród,aztán haza
Ma meg kint voltam ringen megint barátomnál mert rc verseny volt
félsiker sajnos összeraktam, mindent a nagykönyv szerint csináltam,nyomatékkulcsal 4 lépcsőben pihenő időket betartva.gyújtás helyén,karbi szinkron megint.eredmény:alapjáraton 2 henger jár,időnként bekapcsolódik a 3. is de durrog,lényegében a motor bal oldala tökéletes.gyújtás hibára,illetve gyűrű összeforgásra tippelek,de ezt jobban meg kell vizsgálni a műhelyben,most már el tudok jutni odáig.eggyik tippem se állja meg a helyét rendesen,de jobb ötletem nincs egyenlőre.mivel a gyújtás alaplapom már tákolva volt,megpróbálom azt kicserélni komplett,aztán ha utána se akkor elrakom télire
ha ló akkor egyen zabot ! Jóreggelt,olyan friss a levegő hogy harapni lehet,pont ideàlis a motor összerakàshoz.megkėrnėm az illetėkeseket,mormogjanak el egy imàt,esetleg vudu baba is jàtszik.nagyon bìzom benne hogy jó lesz
majd egy tisztább pillanatban amikor nem kell lehetetlen távokat zéró időn belül lefutnom 2 hengerrel,akkor majd több idő lesz a dumára,akkor minden játszott,zebra,piros,járda,szembesáv,és késtem 5 percet
az én katanám special edition,lehet adagolni is a féket bukóval együtt ütöm a 300kg-t ,ebből 230 a bringa és nem cementtel van tele a sipka a benzint meg nem számolom,arra sosincs pénz
Tegnap voltam egy kis kanyaron Dunakeszi,Göd,Fót,Mogyoród,aztán haza
Ma meg kint voltam ringen megint barátomnál mert rc verseny volt
Valami ima félét küldtem részemről, meg egy kalappal, meg hasonlók...
Pont motorozáshoz való idő van. Valaki valamerre?
http://www.kelomotor.hu/
http://youtu.be/qB7xc-3ll9A
De jó is volt a kis robesz...