figyelj találtam egy BPR6ES -t ÉS EGY noname-t:D semmi nincs ráirva hofehér a gyertya én azthiszem a 6 osat szoktam használni tartaléknak csak msot vettem ezt a mitot amit tibi megnézet és bedobtam a dobozba onnan halásztam elö 9 esnek nyoma nincs lehet v melyik haveromnál van de figyelj ha kell valamelyik szolsz valahol összefutok tibivel és akkor elviszi neked vag ymi tom én
Nekem lehet hogy van holnapig megnézem és ha van maximum valahogy eljutatom tibihez ö meg odaadja neked nem biztos hogy van de ha igen akkor maximum eljuttatom asszem van egy 6 os meg egy 9 es talán
Valakinek van komolyabb kedvezménye alkatrész ügyben?Kellene gyertya.Átmenetileg használt(tartalékba eltett) is jó lenne,mert a munkahelyem épp megszűnt és új még nincs
Hát Te nem is használod, garázsba nem kell fék Én is sokat motorfékezek de szerpentinezés közben nem nagyon használom az elsőt, csak hátul valamennyit:)))
jól van akkor, már azt hittem felszivódtál:)))A kevés meló nem jó,múltkor hivtalak is egy szombat késődélután de nem veted fel.A mátrai dologban benne vagyok,nekem nagyon bejött múltkor.Csak hátul döglőben a fékbetétem:(((cserés lesz lassan.
én sajnos nem tudok menni,közbeszólt a technika,név szerint még mindig nem raktam össze a motorom,úgyhogy sajnos kimaradok..majd legközelebb összehozzuk
Helló!
Az nagyon brutál, apám pont ezt kapta el, de neki ráment 3-4 nap, mire rendbejött...
Tegnapi eső nem tűnt olyan brutálnak, de mégis sz@rrá áztam. Ma reggel legalább nem esett, de ilyenkor már jól jönne egy téli kesztyű...
Lbandi, többiek: Ahogy már korábban mondtam (bocs, írtam) vasárnap Kakucson motoros nyílt nap. Én 99%, hogy megyek a délelőttire. Az 1% az időjárás, mert ugyan vasárnapra 20-on Fokot mondanak, de délelőtt lehet elszórtan eső. Úgy meg nem poén.
Valszeg én hozok utast is, így lesz ki fényképezzen.
Ha van kedve valakinek, akkor jöjjön, meeting vagy BP-n, vagy a pályánál...
Itt vagyok,csak nem irogatok.Inkább olvasgatom amit Ti írtok :)
Motorozás nem nagyon van. Csak melóba és vissza.
Nincs lé és munka is alig.Amiről részben a nagy tudású főnököm tehet.
Október elejére az RF topikban szerveznek egy kisebb mátrai gurulást.
Ha az idő és a kassza is engedi,jó lenne elmenni.
Majd beírom ide is,h lesz-e belőle vmi és,h mikor.
Sziasztok
Esetleg ha valaki hiányolt vagyok
Azért tűntem el mert csinálgattam a vasamat,meg sajna hétfőn éjszaka átéltem egy borzalmas éjszakát ,amit ettem ittam wc-be landolt
Mostmár vagyok ismét
CR9E amire vágyok
Én mindenképp megyek, mert idén már nem nagyon lesz olyan idő, hogy értelme legyen pályázni (kivéve jövőhét eleje, de én akkor melózok).
ezt néztem ki...
De mindenképp jó, hogy azért jársz erre!
Az nagyon brutál, apám pont ezt kapta el, de neki ráment 3-4 nap, mire rendbejött...
Tegnapi eső nem tűnt olyan brutálnak, de mégis sz@rrá áztam. Ma reggel legalább nem esett, de ilyenkor már jól jönne egy téli kesztyű...
Lbandi, többiek: Ahogy már korábban mondtam (bocs, írtam) vasárnap Kakucson motoros nyílt nap. Én 99%, hogy megyek a délelőttire. Az 1% az időjárás, mert ugyan vasárnapra 20-on Fokot mondanak, de délelőtt lehet elszórtan eső. Úgy meg nem poén.
Valszeg én hozok utast is, így lesz ki fényképezzen.
Ha van kedve valakinek, akkor jöjjön, meeting vagy BP-n, vagy a pályánál...
Motorozás nem nagyon van. Csak melóba és vissza.
Nincs lé és munka is alig.Amiről részben a nagy tudású főnököm tehet.
Október elejére az RF topikban szerveznek egy kisebb mátrai gurulást.
Ha az idő és a kassza is engedi,jó lenne elmenni.
Majd beírom ide is,h lesz-e belőle vmi és,h mikor.
Esetleg ha valaki hiányolt vagyok
Azért tűntem el mert csinálgattam a vasamat,meg sajna hétfőn éjszaka átéltem egy borzalmas éjszakát ,amit ettem ittam wc-be landolt
Mostmár vagyok ismét