Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj hogy nem tudunk mindenki kedvére tenni, minnél nagyobb a csapat annál több az óhaj,De majd legközelebb,meg azért a srácok nem tudnak mindig 70el menni végig
Elindultam reggel,hogy megyek a társaságal erre m3 találkozás nem sikerált se baj megyek szentendre spar ott már tali oké erre kiderül személyesen ismerem Danit a nagy plakátos off road és segrakétást

Elindulunk erre elhagynak na sebaj megyek én magamtol is már majdnem felérek ledadog a vas bele nézek tankba baszus nagy sietségnek ára nem tankoltam
Vissza gurulok mert benya nincs sok ép csak tartalék gurulgatok jönnek mennek a mocik erre egyszer csak valaki mellém jön és kérdi
mi baj mondom neki benya mond valamit és elmegy már majdnem benzin kútnál járok megint mellém ér és kezembe tol egy másfeles üveg ásványvizes flaska benzint
Szóval ezért ne szídja senki a mocisokat mert ők legalább emberek
Remélem az élet még össze hoza,hogy viszonozam neki
Csatlakozási gomb megnyomva
De elárulok egy titkot veletek nem megyek sehova az tuti
Elhagytatok mint szaros Pistát a neje
De azért magányosan is felértem csak nem vártatok meg bolond segrakétások
koszi, mar kuldtem is a felkerest a csatlakozasra. valaki adjon hozza
1kor voltam Kékesen, utána kis pihi parádi kanyarban, majd Egerig mentem. 3 körül újra Mátraházán voltam.
Elkerültük egymást.
Kékesi út nagyon trükkös, komolyak a hajtűkanyarjai, de sok a kavicsfelhordás. én felfelé sokaltam be majdnem a második kanyarban, de szerencsére nem a fékhez nyúltam, bedöntve simán elfordult.
hat azert dobogokonel volt a kis vakito napos reszen a kavicshordason egy kis kalant
motor ledontve jobbra, segge meg olyat csuszott, mint a sportszelet a gatyaba utana. korrigalas, szembesav - koszonom az orangyalomnak, hogy senki nem jott szembe. ja es elottem a srac az R6-tal (most nem jut eszembe a neve) ugyanott csuszott meg es majdnem megfogta a szembejovo kocsit... de ezt leszamitva kiralysag volt. M0-n visszafele ujpestig 2kilo - azt ugye mondanom sem kell, hogy termeszetesen a nemet M0-n
jo volt! ha ez volt az idei uccso joido, akkor ez szep befejezese volt a szezonnak.
Legalább egyben hazaértél.Az a leg fontosabb.
Nekünk nem volt ilyen kalandos szerencsére. Viszont nagyon jót mentünk.
Megjartam kekestetot. Nagyon jo a szerpentin!sokkal jobb dimbes dombos kanyarok vannak mint dobogokon. Sajnos visszafele akkorat estem mint egy haz, rogton a masodik kanyarban, ahogy jovunk le kekestetorol. Balkanyar utan jon egy jobbos, itt megcsudzitt s hatso gumi fekezeskor, balra bicskaba kivagta a segget, majd at a jobboldalra es egy masidperc mulva csatt.hanyattvagodtam. Felkeltem szidtam a xar dunlop gumit, meg magam is. Egy perc mulva mar haladtam tovabb, es majdnem megismetlodott az eses. Kanyar elottost balra csuszott ki a hatsokerek, mar majdnem az elso elott vol, es igy slidoltam a felezovonalnal vagy harom masodpercig. ha itt tanyalok akkor a szembesavba csusztam volna at. Szerencsere az esesnel nem talaltam el a szalagkorlat labat. Kellett egy kis ido mig kimatekoltam, hogy a 10 15 perces piheno alatt amit beiktattam a visszaindulas elott elegvolt ahoz h total kihuljon a gumi. Ezert csuszitt meg sajna mar vege a nyarnak:/ remelem ti kevesebb kalanddal hoztatok a napot.
igy hirtelenjeben a pomazi leterot sem vagom, ugyhogy tenyleg marad az m3-m0 shell kut 14:15. regebben onnan indultunk a matra fele.
Csak most indulik pestrol, ketto haromig biztos, talizzunk!
Meddig leszel fenn?
Én is megyek fel délután!
Jah Bocsi te nem vágod a szokást,Szentendre Elején a Pomázi letérőnél szoktunk találkozni, mert az útba esik felfelé már.
mivel szentendren van vagy 3 spar, ezert marad a shell kut 14:15 - akarmennyire is kerulo
szoval ott leszek!
Én mnemsoká indulok Kékestetőre, majd legközelebb csatlakozom :)
Beszaladt egy kis meló de remélem tudok menni
Azért még Szentendre is rajta van a térképen.Legalább is a minap még rajt volt
Na nyugalom hölgíúyeim, elhúzódott a pálinkázás, tehát: 14:15 kor randi az M3-M0 bevezető Shelen és utána 14:30 kor a Szentedrei Spar.Ezzel mindent elárultam,aki ahol lesz ott lesz. De jelezzétek hogy mi vín ne várjunk feleslegesen.
ahogy nezem, nem meg nem dolt el a dolog. reggel meg visszanezek, de tenyleg nem mindegy, hogy 2-re budapestre kell begurulnom, vagy pedig mondjuk szentendrere, vagy akarhova...
06307423741
Ok! Vettem! :)
Helósztók

ha van kedvetek október 13-ra jó időt mondanak
Lenne egy lazulós gurulás Bicskén a Lidle parkolóban találkoznánk 10 órakor. És innen mennénk el valahová a merre mindenkinek jó.
Akit érdekel itt jelezze : http://www.sportmotor.hu/motor...

Üdv Tasi
még áprilisban fellazult a röpsúly csavarja,és leverte a 1-4 henger jeladóját,sérült ugyan de járt rendesen miután megragasztottam,kábel nem szakadt.még a hengerfej javitás előtt kezdte ezt kihagyást.karbi szinkron és takaritás megvolt,nagy baj ott se lehet.2 hónap alatt nem kopik ki semmi szerintem,de meglátjuk.szelephézagra én is gondoltam mert hidegen állítottam a leírással ellenben,így ráhagytam 5 századot,így lett 0,20 mindenhol,melegen is néztem hézagot,jó volt.megvárom ezt a jeladót,így az is kizárható mert működőképes motorról való,nem törött nem gányolt.megkockáztattam azt is hátha beszívott valamit,de nincs semmi a légszűrőházban se..
Ok, nyugodtan de szerintem estig minden kiderül, körbe telefonálok még, meg a srácok is intézkednek.