Hát igen vannak arcok az is tuti:))de az a kedvencem mikor kivágnak eléd, meg ők szabálytalankodnak és még mindennek a tetejébe ők vannak felháborodva:)))))
Sport dob az alap városba sztem.
Egyre többen figyelnek arra ha mész a sor közt előre és húzódnak, persze álló sorkocsiról beszélek. De eleve úgy is állnak meg, hogy elférsz, aki nem arra kicsit rángatom a jobb csuklóm és nyílik.
De van olyan aki se lát se hall mami és papi meg szöszke.
Ennek lehet ripp ropp-olni.
Átmegyek mellé amaódalról benézek, mondom meglesem ki ez a jóképességű, hogy szarik rád ha már a sávjában teljesen bal oldalt álldogál a dugóban.
De inkább lefogok szokni erről mert olyan tekintetek vannak
a városban kényelmesebb lakni csak egy idő után belehülyül az ember,legalább is nekem sikerült,ellenben a "vidéki" élet merőben más.feladtam olyan luxust mint a vezetékes víz,csatorna,gáz,telefonkábel..minek? van cserépkályha,fúrt kút,törpevízmű,meg egy feneketlen emésztő,mobilnetet odaviszem ahova akarom sufni még tervezés alatt,de jövőre már lesz ha kis időm engedi
nem lesz,biztosan idén tavasszal került hozzám,állandóan mozgásban volt így nem csoda hogy sűrűn állt a garázsban,egy hibát kijavitottam rá pár napra kijött kettő is.nem mai gyerek lesz pár hónapnyi idő rendbehozni,lassan neki is kezdek a nagy tatarozásnak
egyenlőre még az otp-é vagy 10 évig,de legalább van és saját lesz egyszercsak elég csak pár előnyt kihúznom a sok közül,villany általány havi 4000,viz jön a földből,saját gyümölcsfák,és ingyenes parkoló
Lehet,h eladó lesz a motorom. Az ára 4kilo lesz.Ha vkit érdekel Írjon,v hívjon. A számom,emilem meg van az aprómon. Ez jövő hónap közepén derül ki. Addig nem teszek fel hirdetést sem.
lakcimkártyám köt egyedül pesthez,tudom ezt mondani ebben a topikban több mint hülyeség de utálom pestet ahogy van,az emberek nagy része mogorva búval baszott bamba,nemfigyel az úton,állandóan anyáznak egymásra,állandóan sasolni kell melyik cigány féreg akar kirabolni,nincs parkolóhely,járdán meg nem tartom a motorom még lánncal se.volt rá 20 évem hogy megutáljam a nagyvárosi életet,így gyakorlatilag kiköltöztem vörösvárra,csak anyámék miatt ingázom.gyerekkori cimboráim egy része is kint él,oda született,jóformán már csak a munka köt ide,meg a motoros társaság : 3 éve élek itt,teljesen más a légkör,az emberek viselkedése,meg minden.szeretek itt lakni.akkora a kertem hogy egy komplett dísszázad elférne és ezt nincs az a pénz vagy körpanorámás lakópark ami visszaadná nekem.
mostanában vonattal járok be pestre melózni,a reggeli bolondok háza teljesen átlagos,már az a meglepő ha lehet haladni.hazafele 5körül értem ay újpesti megállóhoz,tök kihalt a környék,összesen 4-5 autót láttam talán,pedig még le se szakadt az ég igazán.úgy látszik jótékony hatása is van a rossz (?) időjárásnak
vettem főnök ! szerintem ezeket a lépéseket a gyárban kellett volna anno a japcsiknak elvégezni,van náluk tsunami meg minden,nehogymá egy kis eső gondot okozzon a gépnek,annyit mostam nyáron minden gond nélkül,nem értem miért pont most ázott be most szó szerint motorral kelek fekszem,betoltam a nappaliba,szerintem télire szobadísz lesz
Egyre többen figyelnek arra ha mész a sor közt előre és húzódnak, persze álló sorkocsiról beszélek. De eleve úgy is állnak meg, hogy elférsz, aki nem arra kicsit rángatom a jobb csuklóm és nyílik.
De van olyan aki se lát se hall mami és papi meg szöszke.
Ennek lehet ripp ropp-olni.
Átmegyek mellé amaódalról benézek, mondom meglesem ki ez a jóképességű, hogy szarik rád ha már a sávjában teljesen bal oldalt álldogál a dugóban.
De inkább lefogok szokni erről mert olyan tekintetek vannak
Most csináltam meg a kuplungbovdenem mert már majdnem két kézzel kellet be húzni
Lehet,h eladó lesz a motorom. Az ára 4kilo lesz.Ha vkit érdekel Írjon,v hívjon. A számom,emilem meg van az aprómon. Ez jövő hónap közepén derül ki. Addig nem teszek fel hirdetést sem.
hali01
Ilyen volt és lett:)))
Ezt most nem értem mégse Pesti vagy?
Szigeteld le meg nézd át vezetéket mert ha ott hagy valahol ez véget még meg is leszel pofozva