Ha a törzskönyvben és forgalmiban is szerepel a teljesítmény akkor nem sok lehetőséged marad:el kell vinni a Mozaik u.-ba és a teljesítményt bemérettetni hivatalosan és akkor az kerül a forgalmiba.Ha a tk-ben vagy a forg.eng.-ben nem szerepel teljesítmény,akkor van okosság.
sziasztok lenne eg ykérdésem hogy megyek holnap tiratni a motoromat anevemre és 18KW os valahogy okmányhivatalba amikor csinálják a forgalmit nem lehet átiratni 11 re sunyiban?:DDD vagy akárhol müszakin vag ymittom én
ot-t azėrt nem kap,de az àllagàt ami maradt igyekszem megóvni.a tz az volt az ėn első "nagy" motorom,imàdtam,meg is nėztek sok helyen az orszàgban,nėmi okos tuninggal egėsz gyors bokorugró lett.amikor cimboràm elszàllt,a motor nem idegelt annyira.inkàbb pàr nap utàn amikor vėgig nėztem rajta,elkeserìtő volt.
főnöködnek jót tenne ha a kipàt levennė a fejėről.szabi az szabi,legalàbbis felėnk ìgy szokott lenni egy kis plusz zsöciėrt persze elėg jól lehet motivàlni !
SEGÍTSÉG!Úgy tűnik,hogy 2 gyertyám feladta a küzdelmet Nincs valakinek elfekvőben 2 esetleg 4 db CR9E gyertyája?Használt is jó lenne,amíg beszerzek újakat.
Na, csak nem... Simán benne lennék.
Egyedüli parám, hogy pont azért mert vasárnap lesz lehet, hogy jóval többen lesznek. Mert ez csak egy kicsi, 1 km-s pálya, így könnyen "betelik", akkor meg nem az igazi a "csapatás". Ha meg "nem férünk föl a pályára", akkor hülyeség kidobni a 4 rongyot...
Egy hetünk van még kitalálni!
Akkor már csak 1 évet kell kibekkelned, meg kell egy vaskos boríték, hogy más blokkal is bekerüljön OT-ra. Nem tudom, hogy ilyenkor hogy működik, mert háború előtti motornál ismerősöm először kiváltotta a muzeális minősítést, ott viszont a jövőhétbe is belekötöttek... De duzzogva azért átengedték mindkét motort. A műszakin (Mozaik) már az se volt gond, hogy hiányzott a főtengely!
Akkor tényleg rendesen karbantartottad az ETZ-t. Na igen, te vagy az az ember, akitől érdemes motort venni. Az a baj, hogy nem ez a megszokott. Hanem megveszik az emberek, nem tartják rendesen karba és amikor elkezdenek kijönni a nagyobb hibák, akkor gyors eladják, hogy majd a következő tulaj szívjon...
Gondolom nem voltál túl nyugodt, amikor lezúzta a haverod...
Jó, akkor maradok annál, hogy köszönök a motoros rendőrnek is. Egyébként nem is tudom hol írta pont egy motoros rendőr, hogy ő első sorban motoros és csak utána rendőr. Ez tetszett!
Kanyarban bedöntve is megtalálom mindig a módját, hogy köszönjek, így én is szoktam kicsit bosszankodni, ha megyünk egymással szemben és még az is nehezére esik, hogy föltegye 1 ujját....
az is baràt csak vödör van a fejėn viccet fėlretėve,robogós,rendőr motoros egyre megy,intek neki.legalàbb egy kereke legyen a földön,a többi szabadon vàlasztott
29 lesz februàrban,annyira nincs az messze dràga dolog a motorozàs de nem ennyire azėrt.idàigi motorjaim,a romet-et kivėve mind nagy becsben voltak tartva,igaz hajtva is voltak de a karbantartàs sose maradt el.ha hiszed ha nem,az első rendszàmos vasam egy 250es etz volt,25ėrt vettem vizsgàval 5 ėv alatt közel 300000ft-ot öltem bele,egyszer adtam kölcsön,haverom elcsaptàk motor törve.papìrok nėlkül 40ėrt ment el a hàztól.nàlam a motor úgymond első a csalàdban a szàmlàk mellett,utàna,nő,gyerek(ha lesz)
Az a baj ezzel egyedül, hogy ha az előző tulaj csinált hülyeséget, vagy nem tartotta rendesen karban, akkor is a legtöbbször a következő tulaj fizetheti ezt meg...
Ezért is félek már előre is a következő motorom megvételétől. Viszem megint a szerelőmet és remélem, hogy kiszúrja, ha valami gázos! Nem baj, addig még van egy évem!
Így értem, én valamiért azt hittem, hogy kb. ugyanaz a blokk került bele cserének. 65 pénz bárhogy nézem sok, de tudom milyen a szerelem, akkor annyira nem számít a pénz.
Részletekben én is beletoltam annyit, sőt többet is az enyémbe az elmúlt 1 év alatt (3 olajcsere, lánc, 24-ezres szerviz, jajj, így összeszámolva sok!), de úgy más ha pár havonta tolok bele valamennyit, mint egyben ennyit!
Figyelj, ha megengedheted, akkor nem rossz elképzelés a két motor. Most rendbe rakod ezt szépen és csak időnként hétvégén veszed elő és tartasz mellette egy másikat, amit kevésbé szeretsz! Évjárat alapján az OT még messze van, mert az az igazi poén, fenntartás szempontjából!
Egyedüli parám, hogy pont azért mert vasárnap lesz lehet, hogy jóval többen lesznek. Mert ez csak egy kicsi, 1 km-s pálya, így könnyen "betelik", akkor meg nem az igazi a "csapatás". Ha meg "nem férünk föl a pályára", akkor hülyeség kidobni a 4 rongyot...
Egy hetünk van még kitalálni!
Akkor tényleg rendesen karbantartottad az ETZ-t. Na igen, te vagy az az ember, akitől érdemes motort venni. Az a baj, hogy nem ez a megszokott. Hanem megveszik az emberek, nem tartják rendesen karba és amikor elkezdenek kijönni a nagyobb hibák, akkor gyors eladják, hogy majd a következő tulaj szívjon...
Gondolom nem voltál túl nyugodt, amikor lezúzta a haverod...
Kanyarban bedöntve is megtalálom mindig a módját, hogy köszönjek, így én is szoktam kicsit bosszankodni, ha megyünk egymással szemben és még az is nehezére esik, hogy föltegye 1 ujját....
Hétvégén lesz a Balassagyarmat-i utcai verseny. Volt már valaki? Milyen volt? Megy valaki?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jövőhéten vasárnap Kakucs motoros nyílt nap. Megy valaki?
A Visonta-i Gokartland-ben volt már valaki motorozni? Kb. olyan lehet mint Kakucs. 1 km, 6-8 m-s pályaszélesség...
Ezért is félek már előre is a következő motorom megvételétől. Viszem megint a szerelőmet és remélem, hogy kiszúrja, ha valami gázos! Nem baj, addig még van egy évem!
Na most nekiállok régebbi post-okra válaszolni!
Így értem, én valamiért azt hittem, hogy kb. ugyanaz a blokk került bele cserének. 65 pénz bárhogy nézem sok, de tudom milyen a szerelem, akkor annyira nem számít a pénz.
Részletekben én is beletoltam annyit, sőt többet is az enyémbe az elmúlt 1 év alatt (3 olajcsere, lánc, 24-ezres szerviz, jajj, így összeszámolva sok!), de úgy más ha pár havonta tolok bele valamennyit, mint egyben ennyit!
Figyelj, ha megengedheted, akkor nem rossz elképzelés a két motor. Most rendbe rakod ezt szépen és csak időnként hétvégén veszed elő és tartasz mellette egy másikat, amit kevésbé szeretsz! Évjárat alapján az OT még messze van, mert az az igazi poén, fenntartás szempontjából!