Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

anno, eveken keresztul jartam az ulloin. a 8. keruleti reszet a nagyvarad tertol kezdve utaltam, mint a szart, mert a sok gyokerparaszt egyatalan nem figyelt arra, hogy helyet hagyjon maga mellett. persze elfertem igy is, csak elofordult, amikor megtort a lendulet... meg nehany tukor veletlenul
aztan egyszer en is majdnem megtortem, amikor raszoktam arra hogy ha nem jon szembe senki, akkor a zarovonal mellett lezuzok a lampaig. egy faszkalap egyszer kifordult elem a sorbol, mert elege volt a dugobol. elrantottam a gepet, de volt egy kurvanagy csattanas. megneztem, sehol semmi... megvartam a csavot, defektje volt. a fekpedalom kiszakitotta a kereket es az csattant akkorat. aztan lattam, hogy etelfutar, a hatulja tele volt pakolva ilyen gastroyal, vagy valami hasonloan szar cuccal. segitettem neki kipakolni, meg kereket cserelni, nehogy miattam haljanak ehen
Jó lett mivel vetted ?
ilyen ez a pop szakma
csak a motorom sokallt be,nekem nem volt gondom,azt leszàmitva hogy akvàrium lett a sisakombó l a nyitott plekò miatt
vörösvàr hatàràban kapott el egy kisebb zàpor,a nagyobbik problėma a szembejövő busz volt,beteritett sisakig vizzel a parasztja,beàztam mindenhol,2 henger leàllt,izgi volt aztàn valahogy kiszàradt ės megindultak ùjra
Nem voltam napok óta gépen ,bocsi:D
Jó reggelt
Gyorsan reagálsz remélem a féket gyorsabban nyomod
Ikertesóm lány:D
Álmotok legyen benzines
Jól tolod te is kb így megyek én is
szerintem vegyél egy uralt és megyünk egy uralt
amur
:) Mert csak azért hogy :)
http://www.youtube.com/watch?f...
:) Ameddig eszem ágában nem volt motoros jogsit csinálni, addig én is rendszám nélküli 125-ösökkel jártam. Aztán idén elkezdtem letenni a B125-öst és vettem rendszámosat amit pont addig használtam mire meglett a jogsi. Így a 125-ös jogsival vettem egy 400-asat és elkezdtem letenni a korlátlant is :) Most hogy erre is megvan a jogsi, gondolkodom mit kellene venni amire még nincs jogosítvány :)
Nekem meg azért rágja mert nincs rendszám
Az egy busa?
Azért mert csak
Hmm most nem emlékszem de valahol 130.000 környékén adtam el. Erősen áron alul, de asszony rágta nagyon a fülem hogy tüntessem el és nem tartsak 2 motort :)
meg tudhatom mit kértél érte?
szép darab
Látom te endurós vagy :) Toltam fel pár képet az előző tuaregről :)
:):)
Nekem igazából mindegy milyen motor. Ha elvisz és nem hagy ott az útszélen akkor bármi jöhet az endurotól a chopperen át keresztül a rotyogón a speedig. :)
sajnos én beteg vagyok mert nem szeretem a seggpuskákat
mármint nekem nem kéne
Már seggpuska kb egy hónapja. A tuareg eladásra ment. Asszony nem szerette a hangját, én pedig a füstjét. Ráadásul sokat is kajált. Kellett valami ami kevesebbet eszik a kocsinál ha már napi használatban van :)
most tuareg vagy seggpuska ?