Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor leértem, ilyen 1 óra 20/30 körül, akkor pont fönt volt az egyik ZXR a pályán és egy állt még a büfé mellett.
Letámasztottam a gépet, fizettem, majd leültem a büfében, de annak a túlsó felén. Ott üldögéltem 2-ig, mert akkortól ért a második fél nap...
Még kettő előtt, mielőtt kimentem volna a pályára, mentetek ti (?) haza. A másik ZXR-es maradt, ugyan a pályára már nem ment ki...

Kár, hogy holnapra rossz időt mondanak, főleg, hogy holnap 2 rongy a délelőtti menet...
Igen! Hol lattal?
Helló!
Az a durva, hogy akkor szerintem még láttalak is... De föl se merült bennem, hogy te lehetsz, mert azt hittem, hogy már otthon vagy!
Egy nővel együtt voltál nem?
Hát azt nézem hogy annyiért ott is van és külföldől szerzik be,csak én nem bizok ezekben, ebayt annyira nem ismerem, nem mernék onnan rendelni
Ebay-en meg 10 dolcsiért a tied szállítással együtt fix áron.
Ha licites eladót találsz, szerintem még ennél is olcsóbb lehet :)
http://www.ebay.com/sch/Camcor...
mk
Hát ez k. jó,nézem a vaterán 4 pénzért van,ez jól jött volna múltkor a Mátrába,tuti jó felvételeket csináltam volna vele:))))
Nem tűnik ez rossznak Lehet, majd eBayről rendelek egy ilyet.
Találtam is egy kis otthoni tuningot, amivel a plexi mögé lehet műteni...
http://www.akmt.hu/sufnituning...
Orulok, hogy jo volt. Nekem is bejon. Fel2 utan jottunk el. Erdemes delelott menni, sokszor egyedul mentem :)
Jimmy1: Abszolút köszönet az ötletért! Végül leugrottam én is Kakucsra, de csak ebéd után. Így én a második fél napot választottam (2-től, 6-ig). Hihetetlen feeling. Nagyon jó volt! Nekem is ilyen 20-25 perces etapjaim voltak és ebből mentem 3-at. Így a nap végére azért kipurcantam, de ide még visszatérek!
Szia!
Egy md80-as kamera Nem olyan rossz ám,csak nehéz rezgésmentesen rögzíteni. Azért egy gopro mérföldekkel jobb
Szép napot széles úttat szűk puncit :)
Lábadozás van de azért estére lemegyek Dunára fóti út Váci út tehát cérna gyár aztán üdülő sor ha valakit érdekel egy ilyesmi rövid kőr
Szia Jimmy!
Már korábban is akartam kérdezni: Ahol szemből vagy fotózva egy másik motor kerek és kipuffja közül, az milyen kamerával készült?
mk
ami jó az szűk 100. ha szar is elég, csak poénból kipróbálnád, vegyél gombokér ilyen md80-at vagy hasonlót.
cső
mondjatok nekem sisak kamit! hol, mennyiért, milyet...?! köszi
Helló!
Persze, semmi gond! Meggondolom majd akkor! Ha nem találkozunk, akkor jó gurulást!
Nektek is az Euroring-en.
Koszi! Nektek is hasonló jókat!
Nem szeretnek bunkonak tunni, de en inkabb elindulnek 9kor. Gyerek delutan jon haza es ezert 13orakor indulok haza. Gyere oda es gyakorlunk egyet
Helló!
Ha BP-n lenne a meeting olyan 10 körül, az jó lehet? Ha igen, akkor hol tudnánk találkozni?
Sajnalom.

Jo kakucsozast akkor neked/nektek!
Sajna a 4eft is eppen belefer :(
Kakucstol kb. 5 percel tovabb, Orkenyben van. Holnap a delutan az 9600 huf.

Egyik baratommal mi megyunk ketten, ha van kedved/kedvetek, akkor csatlakozzatok.
Hol van es mennyi. Hallottam rola de nem neztem utana meg :)
Fel 10kor indulok en is max ott talalkozunk, de 10 belefer!
nem karcolok en sem, puha guvival es csizmaval sem :) fel napra megyek, az alatt is hulla leszek siman. Mesz 3x 20 percet es kivagy. Legalabb is en igen, mert keveset motorozom. Szoval gyere, jo lesz en lassu vagyok, de ez nem gaz, nincs penzem rutinra. Ez van, de szeretem :)
Gyertek inkabb Euroringre. Holnap akcios nap is van raadasul.
Helló!
Hogy őszinte legyek, már amikor ma megláttam, hogy te mész akkor elgondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy menni kéne...
Két kérdés:
1.) Mikor akarsz menni? Én legkorábban 9-30 körül tudok indulni (Üröm-ön van egy kis munkám reggel).
2.) Egész nap, vagy fél nap?
3.) Ami visszatart, hogy a törött lábtartóm miatt, csak sportcipőben tudok per pill motorozni és ráadásul most egy elég kemény hátsó gumim van fent, így tuti nem fogom karcolni az aszfaltot. Egyébként ez lenne az első pálya-élményem...

Nagyon könnyen meggyőzhető vagyok ennek ellenére. Várom válaszod!