Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van unixnál szívesen segitek
Ha leírnam mennyit szereltem már az én kis mtx-em egy regény volna
Mit mondjak egy kokler volt a gazdája ráadásul brazil
Nekem ott occó
amikor anno kineztunk eringre, csabi baratunknak nem kellett szegyenkeznie
Nem csak bárdi létezik
nem volt az. picit drotkefevel letisztogattam, aztan vissza az egesz. bar az egyik gyertyapipa nem cuppan rendesen a helyere (valoszinuleg elfaradt benne a rugo, vagy valami ilyesmi) meg az egyik csatlakozonak a pipan el volt torve a rogzito pocke es gyorskotozovel kellett odafogatni, hogy ne csusszon le.
tavaszig majd meg le akarom cserelni a kuplung es fekkarokat valami dizajnos cuccra, mert a fekkar vege le van torve, meg a kuplungon kell allitani, mert kb az utolso 1-2 centis reszen fog, es zavaro, hogy olyan kis ponton kell csusztatni. amikor hirtelen, nagy gazzal akarok elrajtolni a lampatol, csomoszor nem talalom az optimalis csusztatasi pontot es kb ledadog a gep... halal ciki
Nincs a Bárdinál
Ha dobsz bele egy supermoto szettet,akkor inkább nekünk kell majd igyekezni
Densot neki
Nekem engéká van benne a simából,nem iridiumos. 3-4ezernél többet nem bírnak ki. Most épp a legutóbbi mosásál ázott be kicsit és nem ment egy henger.Az a gyertya meg is adta magát. Azt cseréltem ki most. Ezért már nem is fogom egyszerre cserélni. 12ezret kéne elmennie. De jó ha a harmadát kibírja.
Remélem ha meg tudom szerezni nem hagytok el Dobogókő felénél
Remélem ha meg tudom szerezni nem hagytok el Dobogókő felénél
Ezért van nekem is suzukim. CBR 1000RR-t szerettem volna. De nem volt elég "kedvem" hozzá :)
Ha nem taknyos nem szaros ne cseréld le hacsak nem raksz bele jobbat bár szerintem densonál nem nagyon van jobb mert versenyre fejlesztették ki
hat en csak az alap dolgokat merem megcsinalni, mint pl. olaj-, legszurocsere... multkor meg akartam nezni, hogy milyen allapotban vannak a gyertyak. hat azt a szopast, amig kibanyasztam mind a 4et. szidtam is a kis sarga geciket, hogy igy eldugtak
egy delelottom rament...
amugy irridiumos denso gyertya van benne. annak mennyi az elettartama? hany km?
Igazából Honda nálam a nyerő de sajna ezt kapom cserébe ha minden jól megy
De ha elérem Honda xl-t szeretnék de sajna eladók el vannak szállva
Autómat én se viszem senkihez
Persze mocim se
Ez má jóóóóóóó!
Kicsi,széles kereket neki ozt hajrá!
Ez nekem egy jó hír
mivel szakmám.Nehogymá máshoz vigyem
klarika a guminoooo!
egyik ismerosomnek volt ilyenje. hihetetlen, hogy miket birt ki az a gep. osszeszamolni sem tudom, hogy hanyszor esett vele. elpusztithatatlan
Ez volna a páciens
Ha jó isten is szeretné lecserélem motorom mondjatok érte sok imát
Na ez az mindenki csak szerget ezért éhezem
Konkrètan èn szerelgettem :)
Nem ment egy henger ès akkor màr kicserèltem a hàtso fèkfolyadèkot is.