nem volt az. picit drotkefevel letisztogattam, aztan vissza az egesz. bar az egyik gyertyapipa nem cuppan rendesen a helyere (valoszinuleg elfaradt benne a rugo, vagy valami ilyesmi) meg az egyik csatlakozonak a pipan el volt torve a rogzito pocke es gyorskotozovel kellett odafogatni, hogy ne csusszon le.
tavaszig majd meg le akarom cserelni a kuplung es fekkarokat valami dizajnos cuccra, mert a fekkar vege le van torve, meg a kuplungon kell allitani, mert kb az utolso 1-2 centis reszen fog, es zavaro, hogy olyan kis ponton kell csusztatni. amikor hirtelen, nagy gazzal akarok elrajtolni a lampatol, csomoszor nem talalom az optimalis csusztatasi pontot es kb ledadog a gep... halal ciki
Nekem engéká van benne a simából,nem iridiumos. 3-4ezernél többet nem bírnak ki. Most épp a legutóbbi mosásál ázott be kicsit és nem ment egy henger.Az a gyertya meg is adta magát. Azt cseréltem ki most. Ezért már nem is fogom egyszerre cserélni. 12ezret kéne elmennie. De jó ha a harmadát kibírja.
hat en csak az alap dolgokat merem megcsinalni, mint pl. olaj-, legszurocsere... multkor meg akartam nezni, hogy milyen allapotban vannak a gyertyak. hat azt a szopast, amig kibanyasztam mind a 4et. szidtam is a kis sarga geciket, hogy igy eldugtak
egy delelottom rament...
amugy irridiumos denso gyertya van benne. annak mennyi az elettartama? hany km?
klarika a guminoooo!
egyik ismerosomnek volt ilyenje. hihetetlen, hogy miket birt ki az a gep. osszeszamolni sem tudom, hogy hanyszor esett vele. elpusztithatatlan
Mit mondjak egy kokler volt a gazdája ráadásul brazil
tavaszig majd meg le akarom cserelni a kuplung es fekkarokat valami dizajnos cuccra, mert a fekkar vege le van torve, meg a kuplungon kell allitani, mert kb az utolso 1-2 centis reszen fog, es zavaro, hogy olyan kis ponton kell csusztatni. amikor hirtelen, nagy gazzal akarok elrajtolni a lampatol, csomoszor nem talalom az optimalis csusztatasi pontot es kb ledadog a gep... halal ciki
egy delelottom rament...
amugy irridiumos denso gyertya van benne. annak mennyi az elettartama? hany km?
De ha elérem Honda xl-t szeretnék de sajna eladók el vannak szállva
Persze mocim se
Kicsi,széles kereket neki ozt hajrá!
egyik ismerosomnek volt ilyenje. hihetetlen, hogy miket birt ki az a gep. osszeszamolni sem tudom, hogy hanyszor esett vele. elpusztithatatlan
Nem ment egy henger ès akkor màr kicserèltem a hàtso fèkfolyadèkot is.