Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, kb hány km-es útra gondoltatok?hányan mennek?Engem lehet érdekelne.
Hajlisd fel a rendszámot az a tuti:))))
Találtam egy ilyet: link
Épp most megy a Discoverry-n a Rolls-Roys gyárról egy film. Remekül tudnak aluminiumot heggeszteni
Mwló mindíg van otthon
lbandi: Még amikor zakóztam írtad, hogy tudsz te is alu hegesztőt. El tudnád küldeni a telefonszámát, vagy előrhetőségét? (akár e-mailben is, ha nem akarod kirakni a fórumra)
Ugyan Janszi és adott egyet, de hátha te tudsz közelebbit!
Hétvégén otthon van meló...
Sziasztok! Tudja vki, hogy M6 -on hol szoktak mérni, vagy telepített traffipax van -e? Holnap húznék Pécsre mocival, de nem ismerem. M7 -en mar kitapasztaltam,de ez új.
Adjon az Isten! Sziasztok! Szombaton reggel elmotorozunk a barátaimmal a Mátrába. Reggel fél kilenckor van a találkozó Budapesten a Hősök terén és kilenckor indulunk. Akinek van kedve, tartson velünk! Jó kis móka lesz sok kacagással :D Remélem sokan jöttök! Széles utat és és gyönyörű lányokat mindenkinek!
Srácok ma tanulságos dolog történt gondoltam meg osztom veletek
kajábol mentem vissza meloba és egyszer csak moci lehörög gyorsan szívató és be camogás meloba
karbi kiszed szétszed és lám súber tű leeset kieset zégerből
vissza rak zéger meg javít és lám minden rendben
Megosztás lényege tanúljatok
Szevasz
Most,hogy elkészült a moci én minden nap
Sziasztok
Bárki akárki Dunán van egy stégem nagy pecás vagyok tehát ha valakit érdekel adott a hely egy bográcshoz
Szinte minden nap kapható vagyok este 7 után pl egy Duna kv amit én fogok főzni a stégemen ha valaki velem tartana
Szombaton egy kávé Dobogókőn vmikor?
Akkor hozzunk össze valamit!
őszi áztató esőben arra a legjobb,volt szerencsém nyálkás szerpentinen még a tz-vel,csúszkált mint malac a jégen
Ma is motorral vagyok.
Délután 5től jó ha gondolod vagy valaki akkor egy csapatos csapatás jó lenne...
Egy alsógatyának 2 oldala van!A tiedbe azért csak elfér valami hátul,nekem az egészségügyi csomagon íivűl egy csavarhúzó meg max fél liter víz és ennyi:))))
Mehetnénk már egy karikát valamikor, dumálhatnák is többen.
Tegnap estefelé mentem egy Dobogókö-Csobánkát...visszafelé rám sötétedett,azt hiszem nem lesz a kedvenc időtöltésem a sötétben szerpentinezés
Én is remélem, hogy hamarosan meg lehet nézni a működő gépet :)
Én meg dolgozok mint a meszes :D
Nem jött senki..
Kedden szabadnapom van.
Szeva tiszta szívből őrülök neki,hogy van akit érdekel
Ígérem,hogy pótolni fogom a képeket
Szevasz még nem ismerjük egymást de remélem hamarosan igen
Gratula és nagyon nagyon irigykedem
Sziasztok széles jó úttat
Elkészült a mocim bár van egy kis problémám mert van valami furi hangja de majd megoldom
Ha esetleg csatlakozna valaki egy kanyara nem mondanék nemet