kimentem az akksiért hogy bevigyem a melegre,előtte ki akartam cserélni az izzót.most meg műxik(csati jó).rohadt murpy szórakozik,de kicseszek vele mert holnap kicserélem
alohá nemrégen érkeztem be pestre,hát egy élmény volt,a tökömet is csak azért láttam mert van nálam zseblámpa,rohadt nagy köd van,mindezt tetézendő a novi új izzóm azt mondta sziacsá helyzetjelző + egy román kamion vezetett utamon.reggel 9kor már Dobogókőn iszogattam a zacskós kávét.volt pár elvetemült motoros fent,gyors pacsi után haladtam is tovább,le kellett nyírni a füvet mert nem volt egyenes.holnapután kontroll meg kötés csere,a doki szeretni fog.a gipsz sín már nem igazán homogén
konkrétan cserélni nagyábol két évente érdemes de nem muszáj !
De ha nagyon szeretnéd segithetek meg csinálni mint már írtam szerelő vagyok én is tehát van némi fogalmam
hát akkor marad az egyenes és napos szakasz:)))))
Kérdés: azt honnan tudom hogy az első gátlóban az olaj és a szimering jó?vagyis milyen sürjen köllazt cserélni?
Ne hagyd magad cseréld ki!
Jártam már én is így kicseréltem azt annyi
Olyan ismerős vagy csak még nem tudom,hogy honnan
Bár lehet van egy iker tesod csak nem tudsz rola
állóhelyzetbe:DDDDDDDDDDDDDDD
Ma leszakadt az egész hátsó rész a mocimrol dobozostul
Lesz mit hegedálni holnap a mühelybe
pontosan mennyi olaj kell hirtelen nem tudom
Az ólajtót meg két évente sztem is kikéne cserélni.
Ha lesz hó és módom rá akkor lehet,h csinálok még :)
Remélem kielégítő a válasz
De ha nagyon szeretnéd segithetek meg csinálni mint már írtam szerelő vagyok én is tehát van némi fogalmam
Válaszom az volna bízd szakembere
Szerintem ha nem találsz jelét folyásnak nagy baj nincs
Kérdés: azt honnan tudom hogy az első gátlóban az olaj és a szimering jó?vagyis milyen sürjen köllazt cserélni?