Péntek este egy "bandázás"?
Remélem nem húzza senki keresztbe a számításom,nem nyitom ki este 7-kor a jól megérdemelt söröm és az asszony is "elenged" vagy esetleg jön
nem szoktak felém sűrűn rohanni,így azért valljuk be,kicsit elgondolkodtam,most odahúzzak,leszálljak vagy milegyen.. na igen, főleg mostanában amióta egy gázfröccsnek köszönhetően kirepült a gyapot a dobból,elég feltűnő jelenség vagyok,meg az öreglány se sűrű darab,konkrétan pest megyében 3 ilyen M-es katanáról tudok,illetve látásból ismerem
hát nem kis meglepetést okoztál nekem, meg az is hogy nem tudtam merre vagyok arccal előre többet kell kiránduljak a városba vagy egy navi a kormányra végül időben átértem budakeszire
Helló!
Ilyenkor azt kell mondani, hogy már untad normál tempóban bevenni azt a kanyart, ezért most keresztbe csúszva drifteltél be a kanyarba...
Nekem is megvolt a parám a hétvégén Dobogókő felé. Masszív gyorsításnál 140 környékén megvolt egy pukli, amitől keresztbe állt a hátulja... Szerencsére "stabilizálódott", így vissza egy és Go tovább!
Viszont egy kis tanulság az arra járóknak. Csobánkai elágazás után, ahogy megyünk Dobogókő felé és ott van két pár épület (google térkép szerint Kiskovácsi), ott van egy 60-as tábla. Na ott állt bent a parkolóban a rendőrbácsi... Nem tudom, hogy mért e, vagy csak küldte az infot, hogy kiket kell kiszedni, de ott állt és sasolt. (mázlimra poroszkált előttem egy kocsi, szemből meg jött egy busz, így megúsztam).
Abban benne lennék, hogy most már tényleg összejöjjön egy sok fős gurulás.
Én még biztosan akarok egyet "Börzsönyözni" idén, meg egy-két kisebb kör. Rövid kiruccanás bármikor, akár egy esti Pesti kóricálás is, csak szóljatok.
Pont hülyét kaptam, a héten amikor észrevettem, hogy már megint aktuális lesz egy olajcsere... Sajnos a 6000, főleg, hogy melóba is motorral járok, hamar elpörög.
Na igen a Katanád nagyon ott van és nem is egy tömeg motor, így könnyű téged megismerni!
jau estét,jelen vagyok csak az élet mindig bekavar..tigris elötti kanyart majdnem megnéztem közelebbről,nem a megszokott irányból támadtam,így kicsit elszámoltam magam.kicsit keresztbe de bevette,a gatya csikos lett de a motor megúszta,illetve mégse,szerintem megérezte a hidegfrontot,mert úgy durrog mintha 2hengeres lenne,pedig minden a helyén van,na mindegy majd elmúlik.a vénasszonyok nyarára össze kellene már szedni a kis csapatot egy dobogókő kanyarra.komoly kiruccanásokra most nincs lóvé,gyűjtök a téli motor általános generálra,lánc,gumi egyéb apróságok,de egy rövidebb kiruccanásra kapós lennék.A minap össze futottam adamfzr kolegával is,igaz futólag éppen komoly eltévedésben voltam,nem igazán erősségem a belváros mivel személyesen még nem találkoztunk,így kicsit meglepetésként ért hogy gyalog valaki odafut hozzám és köszön. késésben voltam így nem tudtam megállni,majd legközelebb,címszavakban ennyi volt a történés.
Örülök, ha tetszett a túra, következőnek majd kitalálok valami más útvonalat.
Hali01: pont akartam már kérdezni, hogy mi a helyzet, mert kevesebbet vagy a fórumon (nem mintha én annyit fönt lennék...
Sajnos új munkaidőm miatt hétköznap nem nagyon van időm semmire, így minden hétvégére marad. Emiatt jóval kevesebb időm van motorozni is.
Lbandi: Mi a helyzet a géppel? Voltál valami jó kis útvonalon mostanság?
A héten valami,vagy valaki valamerre?Remélem a munkaadóim semmi extrát nem találnak ki a hétre és az időjárás is kegyes lesz még...
"Hali" azt hiszem,idén már nem jutok el hozzád,de a tervezett kerti party is jövőre tolódik ahogy látom
"Deszka" merre jársz mostanság?
Helló!
6 körül még talán vállalható egy Budapest környéki "bevezető túra" Dobogókő-Esztergom-Pilisszentlászló! Kb. 90 km.
Fölmegyünk Dobogókőig utána meglátjuk, hogyan tovább! http://goo.gl/maps/NwW0L
6-kor lehetne a meeting a Metro előtt.
Ahogy látom, jobban tudsz magyarul, mint én németül (pedig hány évig tanultam...)!
Remélem nem húzza senki keresztbe a számításom,nem nyitom ki este 7-kor a jól megérdemelt söröm és az asszony is "elenged" vagy esetleg jön