mert papírkutyàk, mėg nem mentek tėlen etz-vel befagyott első fėkkel:))tėny hogy elėg fos idő van pàr napja,de inkàbb àzok,mint a 40 fokba küzdjek az oldalszėllel
jóvan na,vettem az adàst:) össze lapàtoljuk a vasat a villanyossal,aztàn ünnepėlyes kereteken belül lefüstölöm a csont kemėny macadam-ot.egyėbkėnt 15 20km-es utakra jó vagyok,csak ne èjszaka,meg legyen konnektor a közelbe,unokaöcsėmhez is cangával jöttem,töltővel a tàskàba:)
Elmosta az eső a tuti gurulásunkat
De két hét mulva újra próbálkozhatunk. Csak legyen jó idő stabilan.
Remélem addig nem tervez senki családlátogatást és a romokban heveő motorok is elkészülnek végre
Deszka nagyon be volt indulva,ahogy én is. De esőben nem annyira jó szerpentineken döntögetni.
dettó,bàr a technikusi nincs meg,de nem is papírom vėgett tartok ott ahol most.valahogy többre ėrtėkelem a gyakorlati tudást mint az elmėleti tehėn fejėst;)mostanàban egyėbkėnt gondolkoztam egy korszerübb motorban amivel csak menni kell meg tankolni,a madame mellė,hogy ne kelljen állandóan kínozni,de ez mėg a jövő zenėje,egyenlőre most a villanyost vàrom mit fog majd mondani
viccelsz? ilyen kalandos szabadságom még sose volt,az első 3 nap végig szereltem,a megszokás kedvéért,aztán végre elindult. iszonyat mit megy ez a dög kedd este megálltam pihenni Zsámbékon.sztenderről eldőlt a moci,alapjáraton ketyeget közbe felszívott egy valag olajat,füstölt mint egy traktor,be is voltam szarva rendesen.elaludtam,másnap reggel spontán megjavult.Dorogon megálltam kajálni aztán éreztem azt a jellegzetes amper szagot,egyből saru le,akkor láttam hogy elfolyt a kábel a szabályzónál,és forró volt.A kúton a generátort kiszedtem meg a szabályzót,a gyújtás csak akksiról megy.tegnap elkapott a cunami,a szabad ég alatt.elindulni nem mertem a szél miatt,miután elállt,felszívtam magam és elindultam haza.most hogy fedél fölött ágyban kialudtam magam,kalandként fogom fel de egy biztos,legközelebb kicsit felkészültebben indulok neki motort tesztelni
üdv az út széléről,remėlem megúszta mindenki ezt lájtos vihart:) vegyes ėrzelmekkel zártam az elmúlt napokat.a hálózsák nem vízálló , a madame pedig megvadult,pici gázra dobja a farát mintha kötelező volna.de hogy ne legyek teljesen boldog,tegnap elolvadt egy kábel a szabályzónál ezzel haza is vágta a generátorom.egy benzinkútnál segitettek,kaptam pár szerszámot meg akksimat feltöltöttėk aztán hazaėrtem de nem volt termėszetes a mosolyom.elėg nomádra sikerült ez a 2 nap
Az biztos,eddig még úgy van hogy megyünk:)))))De mondjuk ezt a rokonlátogatást sem értem,Ha csak nem szükségállapot.Nincs az a rokon aki le tudna beszélni egy ilyen túráról
Helló!
Sajnálom, hogy nem tudok menni veletek, főleg, hogy én dobtam be az ötletet, de sajnos így alakult!
Nagyon remélem, hogy ti azért mentek is jól fogjátok érezni magatokat!
Szombatra tervezünk egy gurulést a Mátrába-Bükkbe!
Hagyjátok otthon a gondokat és gyertek velünk!
Gyülekező Tahitótfalun a Hídfő parkolóban reggel 8-kor.
Útvonal:
Így van,jelenleg abból van a legkevesebb ,nagy fordulatot vett az élet és egyenlőre a kilátások sem túl derűsek.Bizakodom,hogy egyszer minden rossznak vége szakad,mert ez a "minden napra egy mese" már kezd sok lenni.
Na,ennyit a nyafogásról.A lényeg,hogy nekem most maximum ez a gurulás fér bele itt a környékünkön.A semmitől azért ez is több
De két hét mulva újra próbálkozhatunk. Csak legyen jó idő stabilan.
Remélem addig nem tervez senki családlátogatást és a romokban heveő motorok is elkészülnek végre
Deszka nagyon be volt indulva,ahogy én is. De esőben nem annyira jó szerpentineken döntögetni.
Nálunk is szakadt az eső. Így mi sem mentünk sehova
7-kor fölkeltem, pont szakadt az eső, így maradtam itthon.
Nem baj, valamikor majd pótolom!
Szedjétek össze a vasat és gyertek velünk holnap reggel gurulni!
Részletek lentebb.
Lengyelországban elhunyt motoros társaink emlékére szervezett megemlékezés és motoros találkozó
Sajnálom, hogy nem tudok menni veletek, főleg, hogy én dobtam be az ötletet, de sajnos így alakult!
Nagyon remélem, hogy ti azért mentek is jól fogjátok érezni magatokat!
Aki nem olvasta volna!
Szombatra tervezünk egy gurulést a Mátrába-Bükkbe!
Hagyjátok otthon a gondokat és gyertek velünk!
Gyülekező Tahitótfalun a Hídfő parkolóban reggel 8-kor.
Útvonal:
Na,ennyit a nyafogásról.A lényeg,hogy nekem most maximum ez a gurulás fér bele itt a környékünkön.A semmitől azért ez is több