Szia!
Ez amit leírtál még nagyon kevés.
A proci pontos tipusa kellene
A 160-as vinyó 4-5000 pénz
HD4670 már elég gyengécske 8-9000
600w-os táp pontos tipusa? Ehez a konfighoz felesleges is ekkora.
Alaplap?
ram? mennyi? milyen (ddr2,ddr3)?
emilben írd meg ha tudod.Én meg összeállítok egy konfigot neked új és használt cuccokból.
én is a deffenzív stílusomnak köszönhetem hogy élek még,tegnap hazafele menet solymárnál pl elkattant az agyam és azon voltam hogy leszállok a motoromról és megölöm azt a paraszt patkányt ,előzékeny voltam egy öreg ladás fütyivel erre kapom a hátamba a tülkölést,a jó kurva anyját az ilyen fasznak.pesti csürhe csak hab a tortán,de hát ti is látjátok nap mint nap,nem kell elmeséljem:)
Van belőlük jópár. "megküzdjek a sok majommal"
A baj az, sok rátarti gonosz és agresszív ember vezet járművet...
Én próbálom "túlélni" a mindennapokat.
volt egy régi rendörségi parám,akkoriban az volt a minden,csak lőni céltáblára, az nyújtott olyan örömöt mint most a motorozás.egyszerűen kikapcsol az agyam és csak arra figyelek na de hogy témát is váltsak,most lelki szabadságra megyek,mert már herótom van a pesti pestisből,délután is egy motorost kivasaltak,épp a béke úton poroszkáltam akkor lapátolták össze.azt hiszem hétköznap inkább tömegközi,hétvégén meg szerpentin.Jut eszembe,ha esetleg ráér a társaság akkor előre láthatólag egy lazább találkozós dobogókóbe benne lennék,akksitöltőt viszek,csak lesz valahol egy konnektor ha szükség lenne rá
Tényleg nem lehet hasonlítani a kettőt. Múltkor a pályán lement a csíkom kb 1mm-re néhol eltűnt,erőlködés nélkül.Közúton nem játszok,ott van 1cm-es is.A pálya az egy steril környezet,szippantja a motort! Vmikor elmehetnénk Kakucsra.4000 fél napra. Simán elég és durva élmény!
szia.. gép. amd x4 4magos 4x2.8ghz, 160gb vinyó, hd4670 1gb-os vga, 600w-os minőségi táp,új ház,nagyon erős gép! multkor 65-öt kértem, de most egy kis laposra lenne szükségem és még kindig jóval erősebb mint amire szeretnél cserélni x2-es. Erről mit gondolsz?mennyit érne meg szerinted?
most teljes nyugalom van,és méginkább mert tudom hogy járóképes a motor valamennyire,így bármikor ráülhetek.viszont ami van pesten az kritikán aluli,nekem nincs ahhoz idegrendszerem hogy megküzdjek a sok majommal,a végén még fegyvert rántok és abból nem fog jó kisülni,így hétköznap buszozok zenét hallgatok,amikor tottális megőrülés van akkor visszaülök a nyeregbe
jaj nem azért mondtam,ez a srác 2x kattantabb mint én,szerintem nincs élő rokona és minden nap csak fél kg kenyeret vesz hogy ne menjen kárba ha nem ér haza.én inkább megfontoltan krúzolok a kanyarban,még fel kell neveljek két kölyköt azt hiszem,legalábbis kettőt szeretnék majd ha megélem azt a kort
A pályamotorozást nem lehet összehasonlitani egy közútival.........már itt bukott a történet,de pont mondtam halinak hogy teljesen meg vAgyok elégedve ..azokban a hepehupás kanyarokban pláne néhol vizes volt az út.De le a kalappal aki itt is rojtosra nyomja a szélét
az a szép kerék ma láttam idáigi pályafutásom legdurvább pálya gumiját,a közepe majdnem szőrős gyakorlatilag,alig látni kopást viszont a széle kicsit cafrangos már
Uraim aki nem volt ott nagyot vesztett, nagyon jót gurultunk ketten Halival,Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre.
Adtunk rendesen a kanyaroknak,vékonyodott a majrécsík rendesen:)))))
Ez amit leírtál még nagyon kevés.
A proci pontos tipusa kellene
A 160-as vinyó 4-5000 pénz
HD4670 már elég gyengécske 8-9000
600w-os táp pontos tipusa? Ehez a konfighoz felesleges is ekkora.
Alaplap?
ram? mennyi? milyen (ddr2,ddr3)?
emilben írd meg ha tudod.Én meg összeállítok egy konfigot neked új és használt cuccokból.