Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ez amit leírtál még nagyon kevés.
A proci pontos tipusa kellene
A 160-as vinyó 4-5000 pénz
HD4670 már elég gyengécske 8-9000
600w-os táp pontos tipusa? Ehez a konfighoz felesleges is ekkora.
Alaplap?
ram? mennyi? milyen (ddr2,ddr3)?
emilben írd meg ha tudod.Én meg összeállítok egy konfigot neked új és használt cuccokból.
péntek még meló van,aztán hétvége nekem tetszik,ha nem mos el az eső
én is a deffenzív stílusomnak köszönhetem hogy élek még,tegnap hazafele menet solymárnál pl elkattant az agyam és azon voltam hogy leszállok a motoromról és megölöm azt a paraszt patkányt ,előzékeny voltam egy öreg ladás fütyivel erre kapom a hátamba a tülkölést,a jó kurva anyját az ilyen fasznak.pesti csürhe csak hab a tortán,de hát ti is látjátok nap mint nap,nem kell elmeséljem:)
Hali

Van belőlük jópár. "megküzdjek a sok majommal"
A baj az, sok rátarti gonosz és agresszív ember vezet járművet...
Én próbálom "túlélni" a mindennapokat.
Én nekem bele fér a héten egy kis Dobogőkő:)))
Egészségedre!
Szia!
Most egy kicsit telítve vagyok némi sörrel . De ha kialszom magam,válaszolok érdemben kérdésedre.
volt egy régi rendörségi parám,akkoriban az volt a minden,csak lőni céltáblára, az nyújtott olyan örömöt mint most a motorozás.egyszerűen kikapcsol az agyam és csak arra figyelek na de hogy témát is váltsak,most lelki szabadságra megyek,mert már herótom van a pesti pestisből,délután is egy motorost kivasaltak,épp a béke úton poroszkáltam akkor lapátolták össze.azt hiszem hétköznap inkább tömegközi,hétvégén meg szerpentin.Jut eszembe,ha esetleg ráér a társaság akkor előre láthatólag egy lazább találkozós dobogókóbe benne lennék,akksitöltőt viszek,csak lesz valahol egy konnektor ha szükség lenne rá
ok,megbeszéljük még:))de megint jön a kánikula odakozmálunk:)))
Jövő héten mehetünk majd egyeztetünk.Holnap Keszthelyre motorozunk és ott leszünk a héten!
Hát apám meg kell szervezni,de ez is nagy élmény a szerpentinezés:)))
Tényleg nem lehet hasonlítani a kettőt. Múltkor a pályán lement a csíkom kb 1mm-re néhol eltűnt,erőlködés nélkül.Közúton nem játszok,ott van 1cm-es is.A pálya az egy steril környezet,szippantja a motort! Vmikor elmehetnénk Kakucsra.4000 fél napra. Simán elég és durva élmény!
fegyvert hát akkor ne is mert még elsül:)))
szia.. gép. amd x4 4magos 4x2.8ghz, 160gb vinyó, hd4670 1gb-os vga, 600w-os minőségi táp,új ház,nagyon erős gép! multkor 65-öt kértem, de most egy kis laposra lenne szükségem és még kindig jóval erősebb mint amire szeretnél cserélni x2-es. Erről mit gondolsz?mennyit érne meg szerinted?
most teljes nyugalom van,és méginkább mert tudom hogy járóképes a motor valamennyire,így bármikor ráülhetek.viszont ami van pesten az kritikán aluli,nekem nincs ahhoz idegrendszerem hogy megküzdjek a sok majommal,a végén még fegyvert rántok és abból nem fog jó kisülni,így hétköznap buszozok zenét hallgatok,amikor tottális megőrülés van akkor visszaülök a nyeregbe
Hát az lehet, de amennyi ideget magadba tolsz az épitkezéssel nehogy a tesztoszteron szint kákára váljék,és akkor nem lesz meg a 2 kölyök:))
jaj nem azért mondtam,ez a srác 2x kattantabb mint én,szerintem nincs élő rokona és minden nap csak fél kg kenyeret vesz hogy ne menjen kárba ha nem ér haza.én inkább megfontoltan krúzolok a kanyarban,még fel kell neveljek két kölyköt azt hiszem,legalábbis kettőt szeretnék majd ha megélem azt a kort
A pályamotorozást nem lehet összehasonlitani egy közútival.........már itt bukott a történet,de pont mondtam halinak hogy teljesen meg vAgyok elégedve ..azokban a hepehupás kanyarokban pláne néhol vizes volt az út.De le a kalappal aki itt is rojtosra nyomja a szélét
az a szép kerék ma láttam idáigi pályafutásom legdurvább pálya gumiját,a közepe majdnem szőrős gyakorlatilag,alig látni kopást viszont a széle kicsit cafrangos már
De gyorsan hazaértél Télleg marha fasza volt! Adtunk a népi manikűrnek . Jók a képek is! Ahhoz képest,h teló a minőség is elfogadható.
Uraim aki nem volt ott nagyot vesztett, nagyon jót gurultunk ketten Halival,Dobogókő-Esztergom-Visegrád-Szentendre.
Adtunk rendesen a kanyaroknak,vékonyodott a majrécsík rendesen:)))))
OK!
Ok jó ott leszek:))))))))))
Szia!

5 körül jó a szentendrei spar parkolóban a dobogókői úton?
Ma délután egy dobogókő? valaki?