köszönöm neked is a segítséget. Egyenlőre csak a pestieket és a közelieket hivtam fel, de egyik sem tud segíteni
már nagyon azon gondolkodom, hogy hagyom ezt és inkább össze spórolok egy másik motorra.
egy generátor dekli lenne csak, de egyik helyről küldenek a másikra....
aloha,aztat mondják az égig érő paszuj az eső miatt nőtt meg,nos ha így haladok tovább ülve fogok végig krosszozni az adria medrében 8 körül elkapta a gépszíj az esőt,olyan sűrűn esett hogy csak 2 piros lámpát követtem magam előtt,bizva hogy nem a határ felé tart,szép volt jó volt,elég is volt
Szia!
Üdv a fórumon! Emitt a korábban kigyűjtött bontós listám. Sok szerencsét az alkatrészkereséshez és széles utat!
Japán motorbontó Tóth Zoltán Alsónémedi Haraszti út 06 20 317 1262 javítást is vállal
Japán motorbontó Budapest Tanácsház u.81. ókai Mór u.45. 06 20 425 63 33
06 20 923 80 57 fritz76@citromail.hu
Motorpark Kft. X. Budapest Pesti Gábor u. 9. ( Kerepesi úti Skoda - Opel szerviz mögött ) 06 1 261 1319
1995-2005 évjárat Budapest 06 20 203 5939
Burmi Motor Csömör Ady Endre u. 18. 06 30 951 0644 www.burmi.hu
Vecsési motorbontó Kardos Vecsés 06 20 974 5559 06 20 357 4160
Biatorbágyi motorbontó "Pali" XI. Budapest Repülőtéri út 6., Vasvári Pál ipari park 06 70 317 9083
Horváth Motorbontó Polgárdi Polgárdi, 7-es főút mellett 06 20 945 0610
Bontó Muhely 2339 Majosháza Majosháza, Fő u. 1. 06 24 486 129 auto-tuning.hu burkolati elemek tervezése és gyártása
Motorbontó Jánoshalma Kápolna u. 75. 06 30 964 3532 www.motorbonto.hu
Sugo-Motors Baja V. körzet 10361. "06 70 500 8881 06 30 579 8360" sugomotor@t-online.hu
Twin Motor 7122 Kakasd Kossuth u. 309. "06 20 914 4286 06 20 962 9446" www.twinmotor.hu
Motorbontó "Ricsi" Budapest XVIII. Fáy utca 70 585 0436 nem olcsó, de minden van
Szerdán valaki innen nem mozog gazdagrét környékén? El kéne hozni nekem a fékbetéteimet, és minden nap dolgozom a nyitvatartási idejükben. Nagy segítség lenne
Vecsési bontóban szinte minden van.Majosházán is sok alkatrész van még és idomokból is jól állnak.Burmi motort tudom még ajánlani,azon belül pedig a csömöri "részleget".(én mindig itt kezdem,ha valami kell) burmi alkatrész lista
Majosházát megtalálod könnyen,mert a google segít
Vecsési bontó: 06209745559
na halli, van pesten egy kis elintézni valóm,utána irány vörösvár.ha valakinek van kedve egy délutáni karikához írjon,én onnan indulok majd az tuti
A füstös
tavaly voltam a ringen szabadedzésre sikerült bejutnom,hát a technika az lenyűgözött de maga a verseny már régóta nem érdekel,viszont egy ilyen kis "gokárd"ot kipróbálnék mit megy
köszönöm kérdésed,jól megy a rettenet,kicsit füstös de olyan is marad egy ideig,meg töltésem nem igazán van,viszont egy kis túra motyóval meg akksitöltővel lényegében bárhova eljutok:)Ma este majdnem összejött egy dobogókő pár ismerőssel,aztán végül a gyenge akksimra hivatkozva csak a városban bohóckodtunk egy kicsit,egy napközbeni hétvégés gurlásban én abszolót benne vagyok,csak ne jöjjön eső,mert még mindig vizes a kabátom a mai adagtól
Na igen, sajnos sokan tartoznak ebbe a gerinctelen állatfajba és mondjuk egy kocc (lásd bevásárló központ parkolók), vagy egy tükör törés után inkább lelépnek, mint hogy vállalják a felelősséget.
Pozitív hozzáállás, ez tetszik. Meglátja, hogy jól dolgoztok és hátha visszajáró vendég lesz!
Volt valamennyi elb@szásra váró üdülési csekkem, ezért megyek ki az F1-re. Igazából egy kb. 2 éve már nem nézem, de élőben azért nagyon kíváncsi vagyok a hangjukra!
A fogyasztás engem is meglepett és elsőre el se hitem, de amikor másodszorra is ennyi lett, akkor már tudtam, hogy ez tényleg ennyi
Géped hogy muzsikál mostanság? Valamikor már tényleg összehozhatnánk egy gurulást!
a muksó mondta hogy cėges verda,mondtam hogy kijavíttatom a fėnyezőnkel,csak emiatt adtam meg az elėrhetősėgemet,na meg lehet hogy aztàn kuncsaft is lesz belőle lėlek nyugalommal tovább hajthattam volna,a rendszàmomat se volt ideje felírni.sajnos szilárd gerinccel rendelkezem mėg mindig ezėrt nem lėptem le f1 nekem drága buli,arról nem is beszėlve hogy ez màr rėg nem a versenysportról szól hanem a pėnzről sajnos.a jegy àràbòl inkàbb teletankolom a bringàt ės fogòcskàzom valamelyik haverommal.a fogyihoz meg külön grat,nekem eddig 4 alà mėg nem sikerült
Hogy ilyenkor ki a hunyó... Jó kérdés!
Addig jó, amíg meg lehet dumálni az illetővel, hogy 2 karc miatt ne kezdjük már el egymást szívatni! Megnézte otthon és azt mondta, hogy ez van! Lenne egy csomó macera és a végén még sokba is kerülne neki a két karc kijavítása. Pl. önrész, utána járás, stb.
Pl. Én, a főnököm erősen emelt B2500-as Mazdájával álltam a pirosnál és beparkoltak alám hátulról egy Hondával.
Hondának lett baja rendesen (motorháztető, hűtő, lámpák, stb.). A Mazdának meg alul van a pótkerék és az lényegében elnyelte a nagyját, de azért így se úszta meg sértetlenül. (egy-két karc itt-ott). Kértem betétlapot, ami azóta is ki van rakva az iroda falára, mert sokkal több macera lett volna biztosítózni, mint úgy hagyni ahogy van!
Nekem még továbbra is aktuális a motorral melóba járás. Hát az nagyon másfajta motorozás, mint amit szeretek. De már 3,88 literre szorítottam le a fogyasztást, úgy hogy az utazási idő nem igazán nő...
Neten keresd ki a Bajai bontót,meg nézz szét itt a sportmotoron nagyvason meg ilyen dolgok, racing bazár tuti találsz:))
1-2 telefon és minden megoldódik:)))
igen egy kamera nem volna rossz az tuti.pár napja belefutottam egy érdekes szituba,hungárián,kicsit sietősre vettem a figurát,így az álló sor mellett parkolósáv v. mi gurultam,hogy nem a másik tükrét verjem le,láttam hogy sárgul a lámpa,húztam egy kis gázt és át értem egy apró dolog hibádzott csak,a bal hátsó indexem behajlott a seggem alá,mert az éppen mellettem lévő manus röviden indexelt és meglépett jobbra egy kis utcába.megállt,mondta adjak betétlapot.zsepi se volt nálam nemhogy betétlap.kresz szerint ez forgalom elől elzárt területen történő jobbról kerülést jelent,ezzel én védve vagyok,a manus meg indexel jelezte hogy jobbra kanyarodik,na ilyenkor ki a hunyó? nem értem rá rendőrt hívni meg ilyenek,meg ha tehetem kerülöm is őket,de hogy lássa nem vagyok paraszt megadtam a számom,ha mégis ki akarja javítani,kb egy ezres a polír,nem fogok ilyen bagatell szarokon veszekedni egy kripta szökevénnyel.azóta is vadul jelentkezik,csak úgy füstölög a telefonom:) sok az ilyen teszetosza meg a tolakodó,én vagyok az élet császára vezető,most egy időre kiválok a munkába járós forgalomból,inkább biciklizem vagy buszozok,tök jó streszmentesítő egy kis zenével fűszerezve,munka után már várom azt amikor motorra ülhetek csak úgy ,és kikapcsolódásból gurulok,nem muszályból
Miki vagyok, még kezdő motoros.
Szeretnék 1 kis segítséget kérni. Sikerült elcsúsznom a motorral és kellene pár apróság, de eddig nem nagyon tudtam hová forduljak.
Egy kawasaki zxr400 (l1) 92-es évjáratú motorról van szól és első sorban olaj dekli fedele kellene. Illetve ha esetleg van jó (olcsó és megbízható ) tipp akkor tükrök illetve idomok.
Egyetértek.
Ezért szoktam jó messzire elhúzni a "bolytól" pl. egy piros lámpánál.
Azonban találkoztam olyan agresszív barommal, aki képtelen volt elviselni hogy elmegyek mellette pirosnál utolért és míg csorogtunk a megállásig, rám húzta a kormányt.
Már rég gondolkodtam róla valahol jegyezni kellene ezen agresszív sofőröket a járgányuk rendszáma színe és cselekedetének leírásával pl. egy topikban, ha valaki esetleg találkozik vele óvakodjon.
Gondolkodom egy kamera vásárlásán is, ami állandóan megy és 1-2 óra után felülírja az előző részt. 1-1 video bizonító erejű lehet kritikus forgalmi helyzetben.
köszönöm neked is a segítséget. Egyenlőre csak a pestieket és a közelieket hivtam fel, de egyik sem tud segíteni
már nagyon azon gondolkodom, hogy hagyom ezt és inkább össze spórolok egy másik motorra.
egy generátor dekli lenne csak, de egyik helyről küldenek a másikra....
köszönöm a tippeket de egyik sem tud segíteni :(
Üdv a fórumon! Emitt a korábban kigyűjtött bontós listám. Sok szerencsét az alkatrészkereséshez és széles utat!
Japán motorbontó Tóth Zoltán Alsónémedi Haraszti út 06 20 317 1262 javítást is vállal
Japán motorbontó Budapest Tanácsház u.81. ókai Mór u.45. 06 20 425 63 33
06 20 923 80 57 fritz76@citromail.hu
Motorpark Kft. X. Budapest Pesti Gábor u. 9. ( Kerepesi úti Skoda - Opel szerviz mögött ) 06 1 261 1319
1995-2005 évjárat Budapest 06 20 203 5939
Burmi Motor Csömör Ady Endre u. 18. 06 30 951 0644 www.burmi.hu
Vecsési motorbontó Kardos Vecsés 06 20 974 5559 06 20 357 4160
Biatorbágyi motorbontó "Pali" XI. Budapest Repülőtéri út 6., Vasvári Pál ipari park 06 70 317 9083
Horváth Motorbontó Polgárdi Polgárdi, 7-es főút mellett 06 20 945 0610
Bontó Muhely 2339 Majosháza Majosháza, Fő u. 1. 06 24 486 129 auto-tuning.hu burkolati elemek tervezése és gyártása
Motorbontó Jánoshalma Kápolna u. 75. 06 30 964 3532 www.motorbonto.hu
Sugo-Motors Baja V. körzet 10361. "06 70 500 8881 06 30 579 8360" sugomotor@t-online.hu
Twin Motor 7122 Kakasd Kossuth u. 309. "06 20 914 4286 06 20 962 9446" www.twinmotor.hu
Motorbontó "Ricsi" Budapest XVIII. Fáy utca 70 585 0436 nem olcsó, de minden van
burmi alkatrész lista
Majosházát megtalálod könnyen,mert a google segít
Vecsési bontó: 06209745559
A füstös
köszönöm kérdésed,jól megy a rettenet,kicsit füstös de olyan is marad egy ideig,meg töltésem nem igazán van,viszont egy kis túra motyóval meg akksitöltővel lényegében bárhova eljutok:)Ma este majdnem összejött egy dobogókő pár ismerőssel,aztán végül a gyenge akksimra hivatkozva csak a városban bohóckodtunk egy kicsit,egy napközbeni hétvégés gurlásban én abszolót benne vagyok,csak ne jöjjön eső,mert még mindig vizes a kabátom a mai adagtól
Pozitív hozzáállás, ez tetszik. Meglátja, hogy jól dolgoztok és hátha visszajáró vendég lesz!
Volt valamennyi elb@szásra váró üdülési csekkem, ezért megyek ki az F1-re. Igazából egy kb. 2 éve már nem nézem, de élőben azért nagyon kíváncsi vagyok a hangjukra!
A fogyasztás engem is meglepett és elsőre el se hitem, de amikor másodszorra is ennyi lett, akkor már tudtam, hogy ez tényleg ennyi
Géped hogy muzsikál mostanság? Valamikor már tényleg összehozhatnánk egy gurulást!
Addig jó, amíg meg lehet dumálni az illetővel, hogy 2 karc miatt ne kezdjük már el egymást szívatni! Megnézte otthon és azt mondta, hogy ez van! Lenne egy csomó macera és a végén még sokba is kerülne neki a két karc kijavítása. Pl. önrész, utána járás, stb.
Pl. Én, a főnököm erősen emelt B2500-as Mazdájával álltam a pirosnál és beparkoltak alám hátulról egy Hondával.
Hondának lett baja rendesen (motorháztető, hűtő, lámpák, stb.). A Mazdának meg alul van a pótkerék és az lényegében elnyelte a nagyját, de azért így se úszta meg sértetlenül. (egy-két karc itt-ott). Kértem betétlapot, ami azóta is ki van rakva az iroda falára, mert sokkal több macera lett volna biztosítózni, mint úgy hagyni ahogy van!
Nekem még továbbra is aktuális a motorral melóba járás. Hát az nagyon másfajta motorozás, mint amit szeretek. De már 3,88 literre szorítottam le a fogyasztást, úgy hogy az utazási idő nem igazán nő...
F1-re megy valaki?
http://www.kepesmotor.hu/piagg...
a nagyvason pedig már kerestem.
Esetleg valaki tud konkrét ajánlatot tenni?
1-2 telefon és minden megoldódik:)))
Miki vagyok, még kezdő motoros.
Szeretnék 1 kis segítséget kérni. Sikerült elcsúsznom a motorral és kellene pár apróság, de eddig nem nagyon tudtam hová forduljak.
Egy kawasaki zxr400 (l1) 92-es évjáratú motorról van szól és első sorban olaj dekli fedele kellene. Illetve ha esetleg van jó (olcsó és megbízható ) tipp akkor tükrök illetve idomok.
Előre is köszönöm
Miki
Ezért szoktam jó messzire elhúzni a "bolytól" pl. egy piros lámpánál.
Azonban találkoztam olyan agresszív barommal, aki képtelen volt elviselni hogy elmegyek mellette pirosnál utolért és míg csorogtunk a megállásig, rám húzta a kormányt.
Már rég gondolkodtam róla valahol jegyezni kellene ezen agresszív sofőröket a járgányuk rendszáma színe és cselekedetének leírásával pl. egy topikban, ha valaki esetleg találkozik vele óvakodjon.
Gondolkodom egy kamera vásárlásán is, ami állandóan megy és 1-2 óra után felülírja az előző részt. 1-1 video bizonító erejű lehet kritikus forgalmi helyzetben.