Szaasztok!
A hétvégén Hugoméknál voltunk Apc-on. Legurultunk a fiammal.
Szombaton a hugommal felmentünk a mátrába. Utoljára akkor ült mögöttem,mikor 350-es jawa-m volt.
Visszafelé a 21-esen felhúztam 180-ig,majd elengettem a gázt és úgy lefejelt mintha direkt csinálta volna tiszta erőből.
Ezek után mikor leszállt, közölte,h neki is kell egy ilyen. Hiszen van jogsija korlátlan
Hát igen a szél azért meg tud tréfálni....Tegnap mentem le velencére estefelé.7es úton akkora szél volt hogy 80 fölé nem merem menni,dobált ám rendesen.De egyben odaértünk, ma délben ,eg vissza:)))))Ma nagyon szép idő volt a motorozásra:))
Sajnos.
A hidakon és felüljárokon vigyázni kell a hirtelen fellépő oldalszélre.
Főleg,ha könnyű a moci.Az én mocim elég könnyű 160kiló és bíz néha már már a fáz kerülget akkorákat kapok oldalról.
nem sajnos... 17-től már nem vok itt, egy rokonomhoz készülök dél-angliába nyaralni egy picit, és ha összejön vmi munka, akkor maradok is...
igazából sajnálom, h nem tudok már veletek menni, biztos nagy élmény lehet ennyien motorozgatni... és azért köszönöm a meghívást...
Blues company - válassz egy csillagot című számuk,érdemes meghallgatni.épp most van évfordulója hogy meghalt egy jó barátom motorbalesetben vétlenként,erről a zenéről mindig eszembe jut,meg az is hogy mennyire védtelenek vagyunk,mindenki nagyon figyeljen a környezetére
Ez nem igazság:((((Catpee felfér és én nem:(((hát mos csalódtam...........De igy már világos a szitu....Én is vinném a Párom csak nekünk nincs kinek lepattintani a gyereket:)
én a váci utcánál dolgozom, pesti barnabás 2. 10kor végzek, ha van kedved egy-másfél órát lazulni, majd dumáljunk. (bár, most lehet szar idők lesznek, node, majd meglássuk)
Lillafüreden nem tudok emberi mértékkel mérhető éttermet. De ha átrongyolunk Miskolcon Felsőzsolcára,ott tudok egy helyet ahol kultúráltan ebédelhetünk. Viszont akkor be kell mennünk a párom szüleihez egy fél órácskára Merthogy mi ketten megyünk.
Sziasztok!
Köszi a meghívást! Nagyon zsír az úvonal!
Ez jövő hét végén lenne, ugye? Úgy néz ki, akkor nem tudok ekkora túrára menni, lesz némi egyéb elfoglaltságom. Viszont ha ez ugrik, természetesen benne vagyok a közös pöfögésben! Addig még sok víz lefolyik a Dunán. Jövő hét csütörtök felé tudok biztosat mondani. Addig is széles utat!
mk
A hétvégén Hugoméknál voltunk Apc-on. Legurultunk a fiammal.
Szombaton a hugommal felmentünk a mátrába. Utoljára akkor ült mögöttem,mikor 350-es jawa-m volt.
Visszafelé a 21-esen felhúztam 180-ig,majd elengettem a gázt és úgy lefejelt mintha direkt csinálta volna tiszta erőből.
Ezek után mikor leszállt, közölte,h neki is kell egy ilyen. Hiszen van jogsija korlátlan