Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát már hogyne változtatná az előgyújtást benzines motor?
Hát nehogy má ne gyere,osszál és szorozzál okosan ügyesen és minden fasza lesz..............Minenféle képen ott a helyed.
Ezen a Mátrán erősen gondolkodom. Csak el kéne menni arra fele.
Majd osztokszorzok,oszt meglássuk.
És hogy lesz ebből Mátra túra akkor?
biopálinkáról naphosszat tudnék írni,én sokáig azzal jártam az mz-vel.tudom más kategória de a problémák megegyeznek.1.amit a benzin nem old le az üa. rendszerben azt a bioetanol megteszi,ezáltal a karburátorokban elég masszív retek rakódik le 2.15% benyát is tartalmaz így a la natúr is lehet használni mindenki saját felelősségére.3. sajnos még olyan benzines motort nem csináltak ami képes felismerni miféle nafta van benne,ha ezt tudná akkor egy változtatható előgyújtással elkerülhető lenne a detonálás és egyéb gyújtás hibák,valószinű ezért melegedhetett hamarabb

más: ma mentem egy nagyobb tesztkanyarat a vén csonttal,elég jól húz,viszont egy-két km alatt elspriccelt 2 dl olaj a kihajtás szimeringnél ez az én formám,az életben nem lesz kész a masina..
Etanollal nagyon kell vigyázni,mert csúnya dolgokat művelhet a karbisorral és a hengerfejjel is.Ha jól emlékszem egy ilyen zxr,mint az enyém, lett offolva etanolos benzinnel...
Szerintem már időszerű is lenne...
Ezen a héten viszont szinte biztos,hogy nem lesz időm motorozni
Jól van akkor.Rendesen ki lett tisztitva,és most már jobb lesz mint az újjjjjj
ÁÁÁ soha többet,csak véletlen volt.Ezért írtam meg hogy nehogy más is így járjon.....
Azonos mennyisegu levegohoz E85-bol tobb kell az optimalis egeshez, mint benzinbol. Mivel a motorod nem tudta ezt feltetelezem kompenzalni, ezert szegeny volt a keverek, ami azt eredmenyezheti, hogy az eges homerseklete magasabb lesz. Ez egy lehetseges magyarazat arra, hogy miert melegedett fel jobban.

Ezzel viszont vigyazz, mert a szegeny keverek es a nagy meleg az csunya dolgokat tud muvelni hosszabb tavon a motorral.
Én ezen már túl vagyok. A Zsigulival jártam etanollal tisztán.
Át volt rá állítva. Majd kikopott a folytószelep tengely és az összes gumi membránnál elkezdett ereszteni. Aztán,karbi csere és bioetanol elfelejt. De ehhez kellett sok-sok Km. Viszont a jó tulajdonsága,h kipucolja a rendszert rendesen.
Hát az marha jó lenne,valami szép helyre elmenni fürdeni:ÖÖÖ

De lássátok hogy jártam: el mentem tankolni,és elbambultam és lekaptam egy csövet és nézem de már 5-6 liter után nézem 345 forint,és jobban megnézem mi az istent nyomatok bele,hát biobenya ,azt hittem a helybe megáll a szivem....ű
Na fel higitittam és nekieredtem,semmi külömbséget nem éreztem talán annyit hogy jobban felmelegedett a motor,ez nem tudom annak a hatása volt.Na de másnap inditásnál elég nehezen indult.
Úgyhogy ne tegyetek bele BIO -fost !
neeem sajnos,bár rengeteg gyönyörű gépet láttam,az elvonási tüneteket átmenetileg kezeltem de inkább az ugrálós aktív dögléssel voltunk elfoglalva:D viszont ha egyszercsak kész lesz a bringa,össze lehetne dobni egy nagy közös gurulós csobbanós hétvégét,megszálljuk strandot
Dorogon? Mi is ott voltunk ma a csajommal... Gondolom nem motorral voltal?
biztos hogy a sárgát kell középre? és a másik két sárga? hétvégén Dorogon áztattam a seggem,végre elfelejtettem ezt a generátor mizériát,este viszot tudomásomra került hogy még mindig nem csináltam meg.
Ha ez így van akkor ez ilyen formán egy nagy szivatás.
Sajnos a mai világban előfordul,h az ember alatt megáll a vas "egyéb" okok miatt.
Viszont köszi! Én is kész voltam mire hazaértem.A pólóm rám ragadt.
Azért élveztem . Az a poros rész volt kicsit para.Ami után le is lassítottam,h bevárjalak.
horvathb: Azt hittem, hogy esetleg te is eljössz a mai gurulásra...
Na mind1, majd a következőre! Nézd a fórumot, ha van gurulás, akkor menj/gyere! Nincs személyesen senki meghívva, hanem be van dobva az ötlet és ha kedved van, akkor gyere!

hali01: Köszi a mai gurulást, jó volt! Azért mire hazaértem elégé kampec voltam. Kicsinált a meleg, pedig időnként egészen beborult!
...akik meg dolgoznak,azoknak jó szívást ahogy nekem is.
A zxr-nek az ac-je nem is dolgozik gyújtáson,csak,ha beindul! Ne várd a kerregést gyújtáson,mert ez nem olyan.A zx7r-nek már olyan! Jövő héten egy rövid gurulás,beszélgetéssel?
Köszi a kimerítő választ. Meg a többieknek is.
Az én AC-m sem megy simán gyújtásra,csak amikor jár a motor... Eddig azt gondoltam,hogy ez is tipikus Kawa betegség.Jártam már úgy én is,hogy kifogyott a benzin és utána a sok indítózással lemerítettem az akkut ,éppen ezért van egy darab vezeték nálam és ha ilyen helyzet áll elő,fix 12V-t adok az AC-nak amíg fel nem nyomja a karbikat teljesen.Valamilyen fajta benzinszint mérőt tehettek volna rá,mert hiába sport motor,mégis egy utcai verzió.
Akik ma el tudnak menni kerülni egyet,azoknak széles utat,akik otthon maradnak azoknak szép napot.
mizu?
Nincs mit. De most nekem kellett hamarabb,sajnos. De van mindíg.
Nekem sem százas az AC-m. Gyujtásra nem megy.Csak ha jár a motor.
Ezért ha kifogy a benzin akkor kész tortúra elindítani. A minap fél órát küzdöttünk vele az út szélén mire magához tért.
Kelleni fog,előre is köszönöm ,majd jelzem,ha aktuális
Ma volt időm barkácsolni,és szerte-szana szedtem a gépsárkányt.Nem csináltam semmit vele,de most műxik rendesen ...a fene se érti ezt... AC megy,relé jó,benzinszűrő jó,indul,megy,alapjárat van
Már hogyne hívnánk!
Mindenki jöhet aki él és mozog
Most jáccok kicsit.De azért később benézek.