na majd gurulunk egyet ha végre összeáll a ménes.úgy volt hogy szombatra összelapátolom,de ez a 3 hét nonstop meló kizsigerelt teljesen,most hétvégén elmegyek Dorogra strandolni végre apropó súlycsökkentés,gyalogos üzemmódban illetve a kánikulának köszönhetően újabb 2 kilótól szabadultam meg hátrányomra,úgyhogy szükség lesz a mocira már ha combosodni akarok:)
Igen,emlékszem,hogy a "7" fórumban is írtad... Milyen évjáratú FZR stimmel bele,vagy esetleg mindegy?
Sokan nem keresgélnek ilyen AC-t,és elég sokan szeretnének eladni a visszajelzések alapján,remélem sikerül jó üzletet kötnöm és nem lesz több AC gondom
Komoly kép! Motor csere, extrém súlycsökkentés, stb.! Csak nem versenymotor lesz
Mindenképp kíváncsian várom a folytatást és majd ha kész, akkor pedig élőben!
hali01: Mit szólnál vasárnap egy délelőtti guruláshoz? Még ebéd előtt! Meeting mondjuk fél 10, 10 körül. Vagy neked inkább délután lenne jó? Többiek?
Sziasztok!
Budapesten ,hol érdemes motoros cuccokat nézni?
Egy sima egyszerű nyári kesztyűt szeretnék.
Superzoneban és Fokt-nál voltam.
Előre is köszi.
Szia!
Az enyémben is elromlott már 1x. Pontosabban többször megszívatott és kicseréltem.Jó hozzá pl, fzr600/1000 ac is és ezekből több van és olcsóbbak is.6000ftért vettem én.
Részvétem! Az AC engem is tréfált már meg nem is egyszer.
Ha nincs más megoldás.Akkor eccerűen hagyd ki a pumpát és dugd a csövet a tanktól a karbikra. Ha szerencséd van menni fog.
Elkezdek keresgélni ,néhány tippem van
Lehet,hogy elég lenne szétszedni és meghekkelni,de inkább vennék másikat,mert 1x már volt javítva(forrasztva) a belseje.
Ezek már csak "részlet kérdések"! Ülés, kipufogó... A lényeg, hogy a blokk mükszik!
Majd jöhetnek ám a fotók.... Tudod, ilyen volt (átalakítás közben) és ilyen lett!
hali01: Kávéban benne vagyok! Sajnos a szombat nem jó nekem: szokás szerint gumi csere, csak most az első, délután meg csáládi program... De vasárnap jó lehet!
hát akkor akár mehetnénk is, csak ez a rohadt meleg nem lenne,ma voltunk a városba kicsit volt dolgunk, motorral jobban lehet haladni,leszáltunk enni 1 fagyit,és 10 perc után nem tudtam ráülni a nyeregre:)))annyira fel forósodott:)))
Mehetnénk...Csak az AC feladta a küzdelmet ,persze menet közben.Egy kedves barátom segítségével cipeltük haza utánfutón.Most ,mivel mára is kijutott a jóságból rendesen(a lavina folytatódik )
alakul hát:))kicsit meztelen az öreglány,ülés gyanánt egy olajos kannát voltam kénytelen megülni a próbakanyarhoz,de nem volt rossz:) a kipufogót még át kell faragni,mert nem igazán kompatible,és összevissza áll,talán szombatra járóképes lesz,remélem
Nekem sajnos egymás után jönnek az előre nem tervezett programok ,mondhatni:minden napra egy mese...
Én a pancsolós programokat jobban szeretem,mint a "hegymászósakat",de egy jó közös gurulásban benne lennék
hali:a gyertyát ne küld vissza,mert kell,és a látogatásom is áll,csak végre én rendelkezhessek az időmmel (néhány napra van feladat,amikor írtam,akkor indult a lavina )
deszka:nagyon eltűntél
Helló!
Na, alakul a gép? Pont akartam már írni hogy, hogy álltok...
Hali01: Gurulhatnánk egyet valamikor valamerre! Akár egy egyszerű Dobogókőt is... Akár hétköznap, meló után is. Akkor legalább emberibb idő van!
Mindenki: Mátra ügyben mi a helyzet? Van már valakinek bármi elképzelése? Én szerintem júli 21-én mindenképp megejtem, mert idén nyáron még SK-ba is ki szeretnék nézni a változatosság kedvéért!
Sokan nem keresgélnek ilyen AC-t,és elég sokan szeretnének eladni a visszajelzések alapján,remélem sikerül jó üzletet kötnöm és nem lesz több AC gondom
Részemről Ok!
Ki jön még?
Mindenképp kíváncsian várom a folytatást és majd ha kész, akkor pedig élőben!
hali01: Mit szólnál vasárnap egy délelőtti guruláshoz? Még ebéd előtt! Meeting mondjuk fél 10, 10 körül. Vagy neked inkább délután lenne jó? Többiek?
Budapesten ,hol érdemes motoros cuccokat nézni?
Egy sima egyszerű nyári kesztyűt szeretnék.
Superzoneban és Fokt-nál voltam.
Előre is köszi.
Az enyémben is elromlott már 1x. Pontosabban többször megszívatott és kicseréltem.Jó hozzá pl, fzr600/1000 ac is és ezekből több van és olcsóbbak is.6000ftért vettem én.
Ha nincs más megoldás.Akkor eccerűen hagyd ki a pumpát és dugd a csövet a tanktól a karbikra. Ha szerencséd van menni fog.
De a vasárnap jó lehet nekem is.
Lehet,hogy elég lenne szétszedni és meghekkelni,de inkább vennék másikat,mert 1x már volt javítva(forrasztva) a belseje.
Majd jöhetnek ám a fotók.... Tudod, ilyen volt (átalakítás közben) és ilyen lett!
hali01: Kávéban benne vagyok! Sajnos a szombat nem jó nekem: szokás szerint gumi csere, csak most az első, délután meg csáládi program... De vasárnap jó lehet!
MIS001: B@sszus, ez így már tényleg lavina!
Költöztem,pakoltam ezért tüntem el:)) de most már vagyok:)))
Remélem minden oké lesz
Én a pancsolós programokat jobban szeretem,mint a "hegymászósakat",de egy jó közös gurulásban benne lennék
hali:a gyertyát ne küld vissza,mert kell,és a látogatásom is áll,csak végre én rendelkezhessek az időmmel (néhány napra van feladat,amikor írtam,akkor indult a lavina )
deszka:nagyon eltűntél
Na, alakul a gép? Pont akartam már írni hogy, hogy álltok...
Hali01: Gurulhatnánk egyet valamikor valamerre! Akár egy egyszerű Dobogókőt is... Akár hétköznap, meló után is. Akkor legalább emberibb idő van!
Mindenki: Mátra ügyben mi a helyzet? Van már valakinek bármi elképzelése? Én szerintem júli 21-én mindenképp megejtem, mert idén nyáron még SK-ba is ki szeretnék nézni a változatosság kedvéért!