Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem senki se hív ? o:
Akkor holnap a Spar-nal!
Dobogókő abszolút ok, a többit meglátjuk!
Szia! Szerettem volna menni, de varatlan vendeg miatt ez ma kimaradt. Remelem, nektek minden fasza volt!
Ha maskor van ilyen, engem erdekelne. Koszi!
Szia!
Attól függ, mennyit áldozál a dologra és mennyire mész a jó minőségre.
Szentendrei úti SHOX árban talán a legjobb, a minőség olyan... elfogadható.
Nagy Lajos Király útján a Motoroázis, Speed-X márka, nem túl drágán.
Honda Karasna a Lehel térnél, Dainese cuccok sok pénzért.
Amúgy ha tényleg jó cuccokat akarsz, akkor Superzone és keresd a Berik, Arlen Ness vagy Mugen Race. Árban talán a leghúzósabb, dehát a minőséget ugye meg kell fizetni...

mk
Sziasztok!

Beszéltem Halival a holnapi lötyögésről. Én 9:25 körül elindulok a Mozaik utcai MOL-tól, Szentendrén a Dobogókői úti Spar parkolóban találkozó 9:45-10 között.
Aki bújt aki nem, mi megyünk és mindenkit várunk szeretettel egy kényelmes gurulásra.

mk
Holnap délelőtt 09:45-10:00 között a szentendrei Spar-nál leszek!
Útvonal tervezéshez tudom ajánlani ezt a progit: Aeromap
Misi! Ha kell gyertya még akkor szólj. Mert amiket Neked hoztam,beleraktam a motoromba,mert szarakodott az egyik henger.
Mikor írtad,én már túl voltam rajta
Cső!

Sztem induljunk Dobogókő felé és a többit meglássuk.
Akár átmehetnénk Szlovák részre is.
Valaki Lepence TT ma 7 után?
Ez igy ok, nekem megfelel a dolog.De addig még úgy is beszélünk.
Utassal én is voltam 1x dobogókőn,lefelé érdekes volt, tolt lefele mint állat:))
A túrával kapcsolatban nekem már csak az időjárás kérdéses, mert ilyen 38-40 Fokban nem erőltetném, (de szakadó esőben sem...)!
Igen, egy naposra tervezem és pont ezért korai indulásban gondolkodom. Mondjuk 8 körüli, hogy utána a Mátrában, Bükkben legyen idő megállni itt-ott, és nézelődni kicsit! Esetleg egy fagyi Egerben, stb.
Annyi még, hogy a tempó az nem 80-100 km/h-s nézelődős, de nem is 200+-os...
Hirtelen ennyi!

Ma túlestem az első utas-szállításomon. Természetesen Dobogókő felé kell kipróbálni, hogy milyen is az, ha valaki ül mögöttem!

hali01, többiek: Holnap, merre menjünk? Valami, nem túl messzire!
Tedd a sárgát középre.A sárgáp balra és a sárgát pedig a jobb szélsőbe.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
awe :) akkora egy retardált barom vagyok hogy csak na,széthúztam a generátorom kábeleit,mind3 sárga,mégis hogy a p*csába lehet úgy visszakötni hogy töltésem is legyen?ha összekeverem a fázisokat akkor nem fog tölteni az tuti,már mondták bár ettől igazán okosabb nem lettem.szerelős tocsikban le lettem ejtve mert válasz nuku,vagy ennyire űrtechnika lenne egy 30éves generátor titka? rajzokat már gugliban próbáltam keresni,úgy látszik ipari titok mert semmit nem ad ki
ezt péntek éjjel találtam a 18kerületi nagykőrösi úton a nagybani piacnál...
nálam van, csörögjön a gazdája...
20/48-00-253
Nem hangzik rosszul,meg nem is néz ki rosszul,és 1 naposra tervezed?vagy?lehet érdekelne engem is!
Ha többen mennénk akkor pláne
ha végre elkészülök az öreglánnyal akkor benne vagyok:)
Én 99%, hogy megyek most 21.-én "Mátrulni"!
Pont most nézegetem az útvonalat. Az biztos, ha megyek, akkor elmegyek a Bükk-be is. Egy kis ízelítő, ugyan más jellegű motorral:
http://youtu.be/60xnxDO44Lg

Térképen is jól néz ki az a szakasz és van ott még egyébként egy csomó másik út, így majd rákérdezek a Mátra/Bükk? fórumon, hogy melyiken érdemes menni:
http://goo.gl/maps/itCw
Hát nagyon,de ebbe a melegbe valahogy én nem is erőltetem a motrozást,fene tudja miért,de remélem jövőhét jobb lesz és hátha.
A mátrai dologgal mi van?
Sajnos igen... Pedig akkora feeling lenne egy 5-6-7-en menni akár egy "szimpla" Dobogókőt...
a Darazsgarazsban tenyleg rendesek a sracok... Meg talan a Bazismotort ajanlamam a sztendrei uton... Szinte mindenuk van (v tudnak rendelni), ami a motorozashoz kell... Es vannak sok akcios cuccuk, amit a honlapjukon meg tudsz lesni...
Ha átgurítod,én elteszem. A gyerek kicsit megnő és már gurulhat is
Nem kell valakinek egy pocket bike ?
Nagyon nehezen akar összejönni egy közös gurulás.